20010
06/11
komment

HEAVY RAIN JÁTSZCÁSI NAPLÓ 2-DIK RÉSZ

18 ÉVESEN FELÜLIEKNEK AJÁLOT! VIGYÁZATOK MER SPOJLEREK VANAK A KALADBA!

ELÖZMÉNYEK: 1. RÉSZ

A rendörrségen
Enek a fejezetnek az elején megin FBÍ-ügynökösködűnk. A rendör fő kaptány úrra vártúnk a parancsnókságón és utánna kicsit beszélgettűnk vele hogy nekűnk nincs is más célúnk csak meg talální az Origamistát. A végén a kapitány úraság meg hivot a sajtó tájékoztatójára de nem találtam el oda (még idegenül mozgok ebbe a városba) szóval azt pekkesen ki hagytam. Helyete meg kerestem az írodámat ami tiszta mocskos kosz. Hát mit ne mondgyak igazán takaríthatnának ha már eggy gyílkost se tudnak be dutyizni. Na míndeggy az undor elöl a szemüvegembe menekűltem ami eggy csodálatos hegyi vidéket varázsólt elém és ot dolgozgatam. Sajnós semi ujjat nem tuttam meg a gyilkosról ugyhogy csalodotan abba hagytam a hiába való munkálkodást. Na aztán persze hihetetlenűl roszul lettem (szerintem a túlzot szeművegezéstöll de lehet hogy valami más kábito szer az oka még paszolom a fogadást ere). Remegett a kezünk, szédűltűnk majnem okáttam és össze estem. Gyógyszert is vehettem vólna be de szerencsére elég erős voltam és el botórkáltam a toálettba ahol meg mostam az arcom és minden hejre jöt.

Aztán kivételes véletlen fójamán át teleportáltunk az apuka testébe és mostanól vele lettűnk a rendörségben. Épen jöttűnk be jelentení hogy micsoda rossz dolog ért minket és a kisfiúnk el veszett. Csomó kérdést tetek fel a zsarúk: Mikor mentek a parkba? Mi volt a kisfián? Ne merjen hazudni nekünk apuka! Mi a frászt csinált amióta eltűnt a gyereke? Mér nem jött azonal ide? Hol vólt amikor el vesztete Shaúnkát? Ere sajnos hazuttam mer nem mertem be valani hogy el veszitve az eszemet az utcán ténferegés útán egy Órigammival a kezembe ébrettem fel a Világ másik felén. Bisztos hogy le tartoztattak volna ebbe biztos vagyok. Szégyellem de nem mertem fel fedezni az igasságot (és nem is találtam el azt a gombot amivel igazat kelet volna móndni :S). Nem nagyón kecsegtetnek a policés úraságok csak anyival hogy ha az a szar alak rabólta el a gyermekemet akor már csak 4 napja van az életéböll. Nagyot dobant a szívem. Basszús kúlcs! Közbe rá adásúl fel tűnik a feleségünk is aki anyai ösztöneiböll kifolyólag jól levádol minket hogy milyen felelőtlen csibészek vagyúnk :S

A kisárúkereskedésbe tőrtént
Ismételten a bölcs öreg magán nyomozót alakithatjuk ügyesen, aki jelelleg épen eggy ABC-ébe tért be. Nem vásárolni akart a ravasz róka hanem ki kérdezni Hasszánt aki a boltos. Sajnos neki is el lopták a gyerekét de hiába hogy nem éjjeli pillangó pont ugy visselkedik mint az a feslet életü női riherongy és eggyáltalán nem akar segiteni. Jól van te arab diszno akor legaláb adjál nekem ínhaláló gyógycert az aszmámra! De ere se vólt hajlando hanem el kűldöt a bólt végébe. Akkor pukkadj meg... Na de miközbe válogattam a szipuk közűl be jött egy ember aki ki akarta rabólni a fásúlt életü bóltost. Meg érdemelted vólna hogy ne segitcsek rajtad de nekem tul jó a lelkem. A vége az lett hogy le kellett bokszolnom a fegyveres rablot és amig az ki terűlve fekütt a bólt kövén, Hasszán úraság meg gondólta magát és szónak erett a nyelve. El monta hogy amikor a fia kinyúlt akkor kapott ajándékba eggy dobozt amibe volt eggy origemma is. Oda atta hogy csináljak vele amit akarok de most már takarodjak innét (azér nem ijen índulatosan monta csak most kicsit dramatizálok hogy jobb legyen a naplom). Szó fogadva haza ténferegtem.

Borus éjcaka
Ujj szereplöt kapúnk irányitásúnk alá aki egy nő! Sajnós inszónniás magyarán nem túdunk vele rendesen aludni. Álandóan fel rijadunk 2 óra 47 perckór :S Jelelleg is pont ez tőrténik és csak szédelgűnk a lakásunkba hogy a fene egye már meg. Na közbe ki találjuk hogy akor menjűnk zhanyozunk le hátha az segit. Hát kérem szépen it egy nagyon pornós jelenet fog meg történi mer mutatják a fürdés közben mesztelenül a nőt! Állandoan látszcik az emlője (azér irom igy hogy ne legyen pórnógráfiás a le irásom) szerencsére a csúnyáját ki takarják vagy hátúlrol mutatják, igaz hogy akor a fenekét meg látni. Na mindegy. Zúhanyozás után nagy problémába űtközűnk gyilkos támadók képébe. Be törtek ezek az állarcos szemetek és most minden áron ki akarják ontani a belünket. Nagyon sokáig küzdöttem velűk aztán be rohantam a fűrdöbe és ott az eggyik rohadék hátulról el kapott és át metszcette a torkom. Ki kerekedet szemel néztem hogy: Te Jó Szagú Ég, máris meg halt ez a fiatal szépség?! De szerencsére a sok hatásom nem tartot sokáig mer ki derűlt hogy csak álmottuk az egészet. Nagyon meg ijesztett a program de nem hiába mer triller.

Szökés óthonroll
Ujra apu vagyunk. Egész éjjel ruhába aluttunk a konyha asztalra dőlve, anyira ki voltunk depressziózva Shaúnka el vesztése miat. Az ablakúnk elöt meg egy egész horda ujjságiró meg paparacci tanyázik. Kaptúnk eggy levelet is amibe egy fúra vers van el veszett gyerekekröl meg eggy pálya údvari csomag meg örzö jegy. Bisztos hogy ezt az az állnok mészáros külte. De közbe meg fúrdalt a lelki ismeret hogy biztos mi vagyunk a szarházi gyilkos ugy látszcik már a gépi ön magúnk is gyanakodik nem csak én. Na aztán ki szökűnk a paparaccók elől és irány a vonat álomás.
Ahól csak az vólt a baj hogy nagy a tömeg mi meg ujabban rettegűnk a sok embertöl mint a pokol kémköves tűzétöl. Rosszul is lettűnk, a halucinációzásunkba mindenkit le pauzált a gép és a régen elhalt gyermekűnket kergethettük vidáman a merev emberek köszt. A végén már nem bírtuk a sokhatásokat és mikor be kábultunk a halucinációba akkor ara eszméltűnk fel hogy át jutotunk a tőmegen és a csommag meg örzőbe vagyunk. Gyórsan meg kerestük a cellánkat és amikor ki nyitottuk akkor szem látomásunk szerint ugyan olyan doboz vólt bene mint a boltos Hasszánnál :S Az Origamista áldozata lettünk! Mível tele van paparaccival a házunk ezér inkáb egy mótelba vágyunk szóval irány oda!
Nem sokat vacciláltúnk a hotel szobába hanem eggyböl ki nyitottuk a doboszt. Nem lepöttem meg a tartalmán ami az volt hogy: 5 darab origamma sorba számozva, eggy pisztoj és eggy mobil-telephone. A telefonba volt egy kis video Shaunkárol hogy be van zárva a főld alá és szenved a hideg esső víztöl. Nyúgodj meg drága kis fiacskám jövök a ki szabaditásodra! Van még a telefónba egy akasztofás játék amibe akkor kapjuk a betüket ha teljesítjük az elme háborodot gazember parancsait. Fel is bontotam az első origamát amibe el parancsol eggy garázsba. Na akkor igyekezzünk oda inkább ki se nyitom a többi pappír massét.

Megbeszélés a rendörségen meg a babonás örűlt
Ebbe a sapterba (kicsit trüközve most ketöt ösze vóntam az eccerüségér) a FBÍ nyomozó úr adja ellö a tehoriáit a Origámia Gyilkosá-rol. Közbe nagy veszekvés van a nyomozó uraságal de majnem végig meg örisztem a nyúgalmas jó kedvemet csak a végén orditottam le a fejét hogy ne kötekedgy már te szarházi eddig se csináltál semmit. Nagyon ki iritálta :S A vége az let hogy meg gyanusitottam két embert hogy ezek gyilkos lelkületüek lehetnek látogasuk meg őket. Ebbe bele ment a fel böszűlt bika rendőr. Irány az elsö!
Aki egy kicsit babonás örűlt volt. Mível nem volt othon ezér a rendör társam be tört hozzá. Na ha ilyen ilegális vagy akor követlek nehogy el is lopj valamit. A buggyant ember lakása tele volt aggatva krucifixekkel amiböl én azt gyanitjuk hogy biztos nem lehet gyilkos aki enyire Isten félős. Sajnos haza is jött a szegény páránk és nagy veszekvésbe kezdett vele a rendőr úr. Álandoan ingerelte ere a bomlott elméjű fegyvert rántot hogy most már elege van. Na a sakba tartott rendör pedíg engem kezdet el bísztatni hogy öljem le, öljem le. Én meg rosszul láttam a kép ernyöt hogy most melyik gomb megnyomása jön és véletlen egyböll a meny országba számüztem a szegény emberkét :S Hihetetlen nagy lelki fúrdalásom lett. Edig még soha életembe nem öltem meg valakit kérdés nélkűl...

Vajón hogy folytatodik a gyilkos kalandozás? Lesznek-e még bóldog pilanatok? Tarcsatok velem és a négy hösünkel a következö részekbe!


Az inszómiás hölgy ki bámúl az ablakon, job lene aludni mer ilyen későn csak bórzalmakat lehet látni az utcán drága hölgyem!


A végzetes gyilkolás elötti útolsó pilanat, sajnálóm kedves bolond ne haragudgy rám a rossz gomb meg nyomásáér :S


Mister Mars úr pánikba esik a pályaúdvaron, azér ne fojtcsa meg magát mer az se jó megoldás!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr432065681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása