20013
03/21
0

5 NAP 5 MUVIE

Únoka tesóm unszolására megin be vetettük magúnkat a dvd kazetta játszó micsodánk meg a tv elé még hozzá nem is egyszcer (a cimböl ki olvashatószor) és egy csomó filmt meg néztűnk. Néha családilag néha a jó rokonnyal néha magányoskodva ez változó volt ne irigyeljen senki ez miat. Anyira intensive volt az élmény hogy a sorendet nem túdom tejjesen pontosan föl idézni de a filmeket azér nem kavarom össze attól ne féljetek mer közbe jezzeteltem mindig a fransziakockás füzetembe! Lásuk a véleményemet:


RUBY SPARKS
Ez a film arról szól ami az álmom! Bőveben eggy iróról aki világ híres amerikába (USA). Aztán valamicsoda fojtán az történik vele hogy életre kell az a leány akiről ír és minden féle bonyodalmakba kerűl főleg a fiatal írógépforgató. Néha jó vicces aztán többnyire mélységesen drámai és nagyon mondanivalós film. Érdekesége hogy a meg ihletődött leányt (ő maga a cím azaz Ruby Sparks) színészkedő hölgyemény írta a filmstorit amin eléggé meg lepőttem. A második egy kicsit már kevésé érdekes hogy az életbe is szerelmes párt játcanak az idióta fő szereplővel. Remélem a valóba nem alázza meg annyira mer az gyomor forgató lenne. Filmbe még hagyjál de máshogy nem szabadna! Ajállásom szerint fölnőtt fiataloknak ajállom (pucérság nincs de csúnya beszéd van bene.)


Ruby Sparks játékból agyon lövi szerelmét. Kedves Ruby készűlj fel lélekbe (ha van olyanod) a leg roszabra is!


A ROBOT ÉS FRANK BÁCSI
A közeli jövőbe járunk másfél órára de sajnos még itt is létezik az agylágyulás. Ez a nyavaja gyötri a fő hős Frank úrt ezér cserébe a jólelkű fia egy robot masinával ajándékozza meg hogy tartson rá rendet meg hasolló. De az a komisz Herr Frank persze hogy másba sántikál hisz előző életébe (úgy értem hogy fiatal korába és nem a krisnás módon) eggy csúnya betörő volt. Rá veszi vajon a gép embert hogy segítcsen neki értékes dolgokat el tulajdonítani? Ha igen ez van bele programozva az ördögi szerkentyűbe? Morális kérdések ezrei szánkáznak bele az agyunkba ha ezt a filmet választyúk szórakázásúl eggy borongós komor tavaszi estélyen. Ehhez a dologhoz nem találtam olyan érdekest szóval mindeggy.


Frank úr fenyítve neveli a reszkető robot embert. Jaj bárcsak az erköcsöt is magas színvonalun tudnák programozni a közel jövőbe akor nem lene soha semmi gond ebbe a sci-fi világába!


RONTCSD EL RALF
Gyerekfilm! Az? Nem csak! Anak elenére hogy amimációs micsoda forog a tévé vásznon azér ne fitymáljuk le hogy "ez a 4 évesek világa röhögjenek rajta ők én inkáb pronó horort akarok". Miért is mondom ezt? Azér mer ez a fílm a videó gemmák világába játcódik és az öreg kocka embereknek sok boldog emléket fog föl hozni (még a Metal Gera Solidra is van bene útalás!). Azér a kicsinyek se keseredjenek el mer jó pofa sóműsort láthatnak másfél órába. Érdekes és meg ható a stori ami főleg a jóra neveli a kölköket. Többek közt a következő kérdéseket lehet és kell meg vitatni a kicsikkel a film után: érdemes-e jónak lenni? Jó-e rombólni? Szabad-e másoknak fájdalmat okozni? Jó-e ki közösíteni valakit? Sok sok érdekes nevelési téma adottcság. Ovó és kis iskolás nőknek ajállom akár órai vetitésre is. Se szex se káromkodás nem fordúlt elő bene.


Rontó Ralf visszakézből akarja fel pofozni a cukroslányt? Ne félj kedves Vaníliaopé a nagy mamlasz csak fitogtatja az erejét mer sose bántana lányt vagy kicsiket szerimtem.


A BISZTONSÁGOT NEM GARRANTÁLJA SENKI! (Safety Not Guaranteed)
Ismételten eggy Ski-fi alkotmány. A tartalma arról szol hogy eggy férfi (szintén kicsit golyósnak néz ki!) hirdetménybe csábítja az embereket hogy csatlakozanak hozá időbe utazni. Na erre le is csap eggy csapat kollegám (ujjságirók). Kösztük a leg lelkesebb eggy kislány aki azér akar visza menni mer brutálisan ki csinálták anyuját de lehet hogy ez ügybe hazudott egy hatalmasat és valójába nem is így van. Passz. Elég érdekes fílm amin lehet sirni is meg nevetni is attól függ hogy ép elméjű-e a néző. Mi mást is monthatnék? Semmit inkább mutatok eggy képet rólla:


Az időutazók feszűllten várják hogy mit hoz a jövő. Azér jól öltözzetek fel.


VICKY DONOR
Hát ez eggy nagyon zavaros film volt. Indiába csinálták és arról szól hogy nem tudnak ott jól szaporodni az emberek (szintén eggy sci-fit látunk??!) ezér a kegyetlen Vashthakintaka doktor (igazából nem így hívják csak elfelejtettem és valami indiás nevet attam neki) spermium donort csinál Vickyből aki igazából fiú. Rém zavaró nevet attak neki :S Persze mivel India eggy elégé erkölcsös órszág ezér a spermázás meg vetendő foglalkozás és Vicky ezér nem meri elmondani senkinek. Közbe meg bele szeret eggy lányba valami Ozirisz-ba és csapja neki a szelet. De hogy lehet titkolózni a szerelműnk elől indiai módra? Ki derűl a filmböll. Ebbe a filme eggy érdekesség volt az az ahogy beszélnek. Szerimtem nagyon zavaróan mer sokat beszélnek oláhul vagy nem tudom hogyan aztán meg be tesznek pár angol szót és fojtatják érthetetlenűl. Ez szörnyű volt benne. Csak el tökélteknek ajállom meg nézésre!


A gonosz Vasthamanka dr. leg szívesebben arcul köpné a kedves Vickyt. Inkább ne hajolj el mer akkor rosszabb is jöhet kedves barátom!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr105149729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása