20009
06/04
0

MGS4 JÁTSZCÁSI NAPLÓM: 1. RÉSZ

Amikor el inditotam a játékot a menü pontosan ot fojtatódot ahol a 3-madik rész véget ért vagyis abba a temetőbe ahova a The Boss (vagyis a Főnök) el van temetve csak most Snake meg öregedve állt a sir előt. Asztán elő vet egy pisztojt és maga ellen fordította! Bal jós elő jelek...

Na aztán el kezdődött a játék. Snakéval megyünk egy teher atón a sivatagba harcolni ahol mindenki lelő mindenkit (szóval ez is háborús játék, kicsik ne játszcák ha tehetik!). Mingyár meg is tudjgyuk hogy miért mentünk oda egy visza emlékezésen keresztül. Snake megin a temetőbe ál és helikopteren megjön régi jó batátja Oktakon. Ki derűl hogy Snake beteg (Verne szindromás az az gyorsan meg öregszik) a másik barátjától (Cambell hadnagy) meg azt is meg tudjuk hogy Liqvuid a sivatagba van meg hogy Namoi is el van tünve. A fő fő gonosz Liqvidér küldenek ki minket elfogásra.
Szóval megin csupa bal jóslások.

Vissza térve a sivatagba Snakéval átlopództunk sok katonán és Oktakontól kaptunk ajándékba egy kis gépet meg egy szemtapaszt amik majd segitenek a kalandokba. Kelleni is fog mer nagyon nehéz már most! Aztán tovább lopózva találkozunk egy Néger emberrel (Drebilnek hívják) akinek van egy majoma (nekem nem tul aranyós mer nincs szöre és pelenkás) és fegyvereket árul. Nem eggy színpatikus alak még nem tudom szeressem-e. Majd ki derül ez is egy várakozási kérdés. Asztán Oktakon elküldte Snakét találkozni eggy emberrel aki ínfórmációkat ad.

Megin lopódzás és keresgélés árán találjuk meg akit keresünk. És az a valaki nem más mint Merilin!! Végre egy remény súgár és jó sugallás a játékba. Végre fel lélegeztem. Meril a barátjaival van és az a dolga hogy a háborút elen őrizze. Kicsit sajnálja hogy Sznaknek szindrómája van és már öreg de azér kedves volt anak elenére hogy méregbe gurult mikor a Campbel hadnagyról (apukája) halott. Kár érte. Egyépként sok míndent el magyarázot. Így már jobban értem miért lett ilyen álapota a világnak. Aztán a nagy beszélgetésbe megtámadnak minket a Béka osztagosok (lent van rolluk kép hogy hogyan kel őket el kébzelni) akik ha jól értettem a Liqvid emberei szóval már ő is vadásztat ránk. Na márcsak ez kellett! De leharcoltuk Merilékkel a békákat szóval meg menekültünk.

Aztán külön vállnak az útjaink Merilintől mer ő már megadta hol van Liqvid tábora. Akkor irány arra! Útban a táborba balveszélyes dolgok történnek! 4 szörnyetegbe futunk akik kegyetlenűl le mészárolják szegény hejbelli katonákat. RIP! (azaz Rest In Piece vagyis Nyúgodjanak békébe)! Az egyik gépi szörny egy kutyára hasonlit a másik egy polipra (vagyis a feje leg inkáb) van egy repülős és a negyedik az nagyon nyomasztós mert bábozik a katonákkal. Ilyen mariónás babának használja az embereket :S
De nem szabad két ségbe esni minket (Snakeét és engem) nem bántottak úgyhogy irány tovább a bázisra!

Sok kúszás és veszély sorában érkeztünk meg Liqvid bázisára (egyszcer majdnem észre vettek!). Na aztán a bázison be következet amitől féltem ott volt Liqvid a főfő elenség!! Te jó Ég mi jöhet még?! Nyúgodjak csak meg sokal dúrváb dolgok mer gyanum szerint Liqvid makinált valamit az emberek nanógépeivel (ezek pirinyi kis gépizék az ember vérébe és el neveztem őket magamba kicsit viccesen manó-gépeknek XD de ez a komolytalanság nem ilik ebbe a borongós játékba úgyhogy megtiltom magamnak hogy többé igy szolitsam őket.) és ezér mindenki roszul lett még ütötték is egymást. Jó hogy nem lőtek azzal a sok fegyverrel. Bisztos meg sérült volna valaki. Szóval mindenki rosszul volt meg hányt még Merilin csapatja is aki ő is ott volt. Liqkvid meg egy nő nem lett roszul és ezért a fő gonosz eléggé örült. Aszt hiszem le tesztelte a nanógép rontó gépét. Sikerrel :S. Aztán a végén ki derűlt hogy Namoi volt az a nő és mondott valamit a fájdalmába fetrengő Snakénak (Snake ha nem vagy a sorsod rabja akor telljesitcsd be a végzeted.) Szerintem enek nincs értelme szóval lehet hogy szegény Namoit anyira meg kinozták? Remélem ki derül... Aztán Liqvid és Namoi elszökik és Snakét pedíg ki menti Meril eggyik barátja aki nem lett rosszúl.

Itt az első fejezet vége. Pár nap mullva érkezik a fojtatás. Tartcsatok akor is velünk! (Snake és én velem.)



Meril és csapatja, Snake benük megbiszhatsz!


Támad a béka osztag, Snake most van szűkség a nyúgalomra

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr601270549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása