20009
05/17
0

TEGNAPI FILM : STAR TRECK

VIGYÁZATOK LEHET HOGY OLYAT IS IROK MOST IDE AMIT NEM AKAR ELOLVASNI OLYAN AKI MÉG NEM LÁTTA !!!
ÚGY NEVEZET SPOIJLEREK IS LEHETNEK A LE ÍRÁSOMBA!!



Tegnap elmentünk a moziba az unoka tesómékkal megnézni a Star Trek (Csillag vándorló) című mozi filmet. Nagyon vártam mível egy moziba nagyon más a hangúlat mint ha ithon kölcsön kapott DVD videófilmen nézük meg. Szóval voltak elvárásaim. És be kel valjam hogy a film teljesitette öket. Aminek nagyon örülök mer igy jól szorakoztam.
Aról szól hogy töb fiatal lány meg fiú akiknek nem mindeggyiknek volt túl könyű a gyerek koruk mit csinálnak. Amiér rosz kis koruk volt az példáúl az hogy eggyiknek pont a film legelején meghal az apukája. A másiknak a film közbe az anyukája. Szóval nagyon sok halál eset tarkítja a sórsukat. Ezér kicsiknek nem is ajánlom. De aztán a végén egészséges emberekké nőnek fel és egy űr hajón szolgálhatyják a hazájukat. Amire szükségük is lesz mer egy gonosz tetovált fejű kopasz gonosz ember el akarja pusztítani mindenüket. Az egyik szegény bojgóját sikerül is ekor ha meg a mamája. Ettől be is dühödik majd. Megértem!
Szóval eggy izgalmas filmet kaptam ajándékba a készitöktöl nagyon jó látványosággal izgalmas történetel. Azoknak ajánlom akik már kicsit idősek szeretik az úgy nevezett ski fi filmeket és nem ijednek meg az elég gonosz emberektöll. Kicisknek természetesen eggyáltalán nem javaslom fel növésükig meg nézni. Kívetni valót nem nagyon találtam bene. Hacsak anyit nem hogy volt két férfi a néző téren akik elég csúnyán viselkedtek (hangosan beszéltek meg zalyongtak) de ez nem a rendező hibája szóval mégse neki róvóm föl.


Eggy pár kép a filmből:


A fő szerelpő kis korába, vajon sejti már milyen sok kaland vár rá?


A híres űr hajó fiatal legénysége, vár a sok és néha veszélyes kaland!


A fő szereplő fiú kicsit dühös lett, tanuld meg kontrolálni magad!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr401269913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása