20010
09/14
0

A HALÁL MADÁR TÁMADÁSA [KI FRISITÉSEL!]

Ez a stori még nyáron kezdödöt és mamám fő szerplésével alakúlt ki ilyen veszélyesé amilyen a mostani helyzetűnk. Úgy startolt ez a bal jóslatú dolog hogy tanyát vert nállúnk a környéken egy bagóly és mivel mamám szeme már nem működik tökéletesen ezér végletesen ösze kavarta hogy amit lát az valójába egy Halál Madár (rendes neve az hogy a: Kuvik és a meg tévedésig hasollít a bagolykákra). Na szóval mamám elégé be rezelt hogy itt van az elmúlás nagy követe a nyakába lihhegve és pánikjába azt eszelte ki hogy makacsan el kergeti a szülői háztól. Nekűnk persze ezt csak most valota be edig azt mondta hogy a macsekok védelmébe teszi hogy nehogy fel fajja a felséges ragadozó őket a karmát a nyaki gerincükbe vályva és aztán az agyukból csemegézve. Nagyon dramatikus volt a hangja. A babonát eddiglen szégyellte előtűnk! A kergetést úgy oldota meg hogy ügyesen leslaugozta a kérdéses animáliát mindíg amikór locsolta a növény világot. Na erre a veszedelmes dög szárnyra kellt és odább ált. Mamám esténként nyugottan alhatot.

Csak sajnálatos módon ujjra fel tűnt a vészjoslo valami (álat) a frászt hozva a családra hogy enyire ki tarto. Már már ragájosan át terjedt ránk hogy véletlen nehogy valaki télleg ki nyiffanjon most nem lenne jó! Sőt mamám szerinte ez úton barátokkal jött a kaszás kedvenc csatlósa és így már nem mer ki menni még fútva se a slaúghoz. Valami meg óldást kel találnúnk apummal hogy ujjra nyugodalmat hozzunk a ház fejére.

Eggyelőre csak gyűjtöm gyűjtöm az ötleteket de nem jut eszembe sok minden jó. Nem állhatúnk éjel nappal készen létbe most hogy már súli is van! Az is baj hogy ha valóba ide költözik ez a hát bozongato falka akor véleményem szerint fel fogják eni az öszes pockot meg patkányt a kinti cicák elől és télire az éhen veszés fógja fenyegetni őket :S Még ez is!Már az Álat Ügyi Hatóságal is telefonoztam de ők a fülüket se mozdítják mer hogy ezek természetes álatok jól vanak itt!!! Nem túdom mire vanak ha nem ere. Kicsit be mérgesettem rájuk.

Az eggyetlen positívum hogy tesóm most nem pánikólt be hanem érdeklődve nézi a gyanus jövevényeket. Ő vonzódik az ilyesmi huhogós szárnyalókhoz. Én nagyon várom apum hogy mit talál ki. Mű oroszlán a kertbe? Ez a végsö meg óldás semi más.
 


UDPADE: Hát persze hógy tesomnak jutot eszébe a jó ötlet (ha meg kérdezük nagyon okos is túd leni)! Rá jöt hogy ha meg győzük mamámat hogy ez csak egy egycerü Bagóly Család akor többé már nem kel félníe és ígaza let! Na hála Jó Isten hogy vége van enek hűlyeségnek.
 


Nálúnk is így kezdödöt a horór-stori :S

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr212295224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása