20010
07/14
2

TEGNAPI FÍLM ÉLMÉNYŰNK: A DEFFENDÓR

VÍGYÁZAT MER LEHET HOGY LE SPOJLEROZOM A FÍLM ELMÉLETÉT!

Na mível vége van a fotball világ bajnokságnak (kedvenceim Urugváj dicsérést érdemel benne ezen az utón is!) ujjra neki álltúnk dvd vídeózni apummal. A nők most nem vettek részt a foglalatosságba a konyhába pletykászták ki a szomszédságba történő intrikákat. Kicsit csunya szokás de a női neműeknek ez a szokásuk és meg engedjük nekik ezér.

A tegnapí film az vólt hogy a: Védelmező (Defendor).

Arról szolt a fílm hogy van eggy jópofa ember aki mondjgyuk nem eggy ész kombájn de éjcakánként ügyesen küzdelembe veti magát a gonoszokkal szemben. Leg inkáb a kábitó szeresekkel kűzd ami nekem nagyon szimpatikus mer ki nem álhatom a narkót. A leg főb elensége az Indrusztuia Kapitány aki kis korába el rabólta az anyuját pontosan az ördög csillámló kéj porának a segitségével.
Na és a hős egycer a fílm elején meg menekít egy rossz sorsú kis lányt akit sexuálisan nagyon csunya dolgokra kényszerit eggy úndorito alak. Szóval ujj barátra lelltek mínd a keten csak sajnos a lány (Katerína) nem tud le szokni a gonosz szer szipuzásáról de ez annyira nem lényeges csak tudjátok elöre hogy e miat ne legyen senki csalódot.

A leg végét nem akarom most le írni (a végsö kűzdést az Indrusztis Kapitánnyal) mer akor mindenki utálkozna rám szóval irány a tévé elé űlni és ki találni vajón mi is lett.

Szerintem érdekes fílm és nagyon tetcett bene a fő hös is meg hogy ilyen elszánt bűn üldözők vannak még jelelleg is ebbe a gonosz amerikai világba! A rendezö elég sok míndent akart mondani ez bisztos. Töbek köszt hogy az Isten szerelmére ne kábítózzatok mer nézzétek meg hova vezethet! (Sexuális mocskolódáshoz ha lányok vagytok példáúl). Meg hogy mindig tarcsatok ki a barátotok mellé mer meg érdemli akár milyen nehéz is. Végül meg azt hogy ki tartást kivánok mindenkinek a nagy kűzdelmébe mer csak azzal lehet síkereket el érni és ne keseritcsen el senkit a végborzalom árnyéka se!

Én nyugott szivvel ajállom a fílmt akik nem csak a fojton folyvást fröcsögő vért kedvelik hanem az érzelmeskedőseb filmeket se vetik meg néha-néha napján. Jó szorakozást ki vánok míndenkinek a nagy melegbe is!


Néhány kép a fílmböll:



A Védelmezö (Defendor) szigorúan néz halálos elenségeire, a gyilkos darázsok cseles választás a kűzdelembe de azér készüjj fel a leg roszabra is!


A Defendor (Védelmezö) civil múnka végzés közbe kap dórgálást, ne sértödgy meg túl mer a barátod csak féltőleg hord le hogy vigyázz magadra a verések előll!


A Védelmező konsulmál a Rend törvényi örjeivel is, jó szövetcséget kötöttél mer Amerikába érdemes jóba lenni az eggyenrúhás kutyákkal is!


A Deffendór kápszerező barátja kétcségbe esve zaklatja magát lelkileg, rukkolj erösen hogy ne tórkoljon tragédiába ez az egész fójamat mer akkor csunyán meg ütöd a bókádat kis anyám!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
2 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr402151082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DartagnanX 2010.07.16. 00:36:52

Hát én erről a filmről még sosem hallottam. Meglep, hogy a jó öreg vúdi herellszón játssza a főszerepet.
A tékából vettétek ki?

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.07.16. 09:44:31

Asz hiszem elégé ujj fílm. Mi az únoka tesomtol kaptuk meg kölcsönbe ők meg szerintem az Inter Netröl kölcsönözték magúknak de ebbe félig vagyok csak bisztos jelelleg!
Az a bácsi akit emlitetél elég ügyesen szinészkedi ki a fő szerepet ezt sajnos el felejtetem bele irní a cikkbe :S
Web Analytics
süti beállítások módosítása