20010
04/28
4

A MACSKÁÍNK SZŰLETÉS NAPJA 2010-BE

Mível nagyon el vóltunk mostanába foglalva ezér sajnos (bocsánat érte ez utón is!!!) nem síkerűlt időbe azaz 04-dik hó 15-én meg ünnepelnűnk Latika születés napját :S Cserébe ugy döntötünk hogy ösze vonjuk a másik két benti cicuska (Rozika születet: májusba és Sári született: áprilisba) szüli napjával egy gigantikus zsúr keretébe.

Tesómal kaptuk meg a szervezési és ajándég választási fel adatot. Sokat töbrengtünk hogy mivel kedveskedgyünk a szeretet álatoknak és rosz indúlatu váldaskodások nélkűl düllőre jutotunk: mindenki kap egy mű egért (eggyformát hogy ne veszekedjenek véletlen) és közösen egy szép karmolófát. Ezen kivül mostantol meg engedésre kerül nekik hogy a dió fára is mászhassanak mer a másik kedvenc fát sajnos meg kelett őlnűnk :S. Szóval parádésan gazdag üneplésre készültűnk nagy izgalmak közepete. Meg akartúk hivni Latika mamáját is de sajnos nem engette el a gazdija mer vemhes lett az az állat (szóval Latika ujj iker tesók szülletésére számithat). De etöl még jó hangulatba tuttunk ünnepelni. Anyum csinált egy jó nagy tón-hal konzerv tortát nekik (remélem nem a lejárt élelmiszert használta föl ere a célra........). Az ajándékoknak macskai színten szerintem elégé örűltek. A karmolót ki próbálták és fel rakosgattuk őket az ujj fájukra hogy tudgyák hogy mostantól meg engedett a használata. Le se akartak rolla jönni annyira meg szerették!

Öszegezés képen jól sikerűlt a buli a külső két cica is élveszte a fel hajtási programot és a finomság rájuk esö részeit. Remélhetölleg sok ilyent tudúnk még tartani (magyarán nem haláloznak el a közel jövőbe). Köszönöm szépen a szép napot.


Ilyenre most nem kerűlt sor mer alkohólt nem szólgáltúnk fel XD


Ha sokat szaporodnak akor ennyire sokan is pihenhetnek majd eggy eggy búli után szépen sorba XD

Címkék: család
Komentálj hozzá!
4 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr961958804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.06.12. 20:37:19

Van egy kétnapos kismacskánk aki fiú és még semmi ötletünk sincs hogy mi legyen a neve.
Tudsz valami jó nevet neki?

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.12. 22:33:54

@AdamBast: Ez eggy nagyon nehéz kérdés. Nállúnk az a szokás hogy emberi keresztnevet adúnk (példáúl Sári Rozika és Latika) hogy jelezzük menyire családtagok.
Szóval én ilyesmiböl adnék. Elemér? Teófiliusz? Kálmán? Józsika? Bármi lehet!
Én anak is örülnék ha a jó barátaimrol neveszhetné el valaki a cicuskákat ami példáúl Ábel lene (ő kűlte a néger bácsis képet Görög országból) vagy Karfiol (ez nem igazi hanem bece név).
De sajnos nem ismerem személyesen a maccsekot szóval nem túdok végleges személyre szabást adni.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.06.13. 17:00:11

@Ken_Lee: Ezt már meg akartam kérdezni, a Latika az milyen emberi keresztnév? Jó neveket írtál de szerintem túl hosszúak, nem szerencsés így hívni egy macsekot.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.13. 19:50:09

@AdamBast: Aszt hiszem índiai (de lehet hogy thájföld-i vagy pakistáni). Ebbe a filmbe visselte egy kis lány aki a második képen figyelhetö meg üllés közbe: kenlee.blog.hu/2009/04/23/tegnapi_film_geto_lottonyertes

Azér let ez Latika neve mar akoriba kerűlt hozzánk és szép barnás szine van mint a színész nőnek és lány is. Ez a magyarázata.
Web Analytics
süti beállítások módosítása