20009
04/23
komment

TEGNAPI FILM:GETÓ LOTTÓNYERTES

Tegnap este megnéztünk egy dvd videófilmet amit apa hozott kölcsönbe kapva az unoka tesóméktól. Az volt a címe hogy ghettó miliómos. Nem nagyon tetszcett mert sok volt bene a kegyetlenkedés (most csak erös idegzetüek olvasanak tovább): példáúl volt olyan bene hogy egy kis fiút aki szépen énekelt ezért meg vakítottak direkt! Meg aztán olyan hogy egy lánynak az arcát elvágták bicskával mert meg akar szökni a fő kegyetlenkedőtől. Meg sajnos volt bene gusztustalanság is példáúl mikor szegény főszereplő kisfiú beleugrott egy pöcegödörbe és teljesen kakásan szaladgált. Azért ezt már nem kellett volna. Ez még az elején volt tesóm el is ment macskázni inkáb. Ami még nem tetszcett bene az az hogy a legdrágáb kérdésre senki se tudta egész INdiába a választ. Pedig azt példáúl Magyar országon bisztos mindenki tudná hogy hogyan hívták a 3-rom muskétást. Na mindegy.

Víszont szép zenéje van meg érdekesen beszélnek bene (néha talán indiaiul?). Anak a valakiknek ajánlom akiknek erős az idegzete és akik szereti ha a végén a fő szereplő aki fiú megnyeri a fődíjat.

Eggy pár kép a filmből:


A fő szereplők kiskurukba vónatoznak, vidám az éllet.


A fő szereplő kislány elgondolkozik, vajon mi járhat a fejébe?


A fő szereplő fiú nagyon koncentrál a nyerésre, bisztosan sikerül ha erősen gondolkodik.

Címkék: film
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr551269828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása