20009
11/29
0

MÓZI ESTE: KILENCEDIK KERŰLET (DISCTRICT 9)

VIGYÁZ MER VANAK BENE UGY NEVEZET SPOIJLEREK!! HA NEM LÁTAD ESZT A FÍLMET AKOR LÉCI MOST KI VÉTELESEN NE ÓLVASD KI!

Tegnap este megin egy kölcsön dvd videó filmel álítot be apa mondanom se kel hogy menyire örűltem neki hogy jól szorakoszhatúnk. Nosza índúljon a mozi este: a fílm cime az hogy:

A Kilencedik Kerűlet (Discrict 9)

Ez a fílm a címe szerínt a Johannesbúrg nevű fantázia kőrnyék IX-dik kerületébe játcódik le. Aról szol hogy 20 ével ezelőt egy űr hajó érkezet meg oda és a bene élő élien miliók aztán le telepednek. Na aztán most meg épen el akarják őket költőztetni máshová és enek a bonyodalmai lesznek. Mer a fő szereplő arca be fröcskölődik egy furcsa trutymóval amitöl elkezd Rák-á változni (a Rák-ok ebbe a fílmbe a földön kívüliek nem az álatok vagy a betegség). Aztán el kezdik űldözni főleg gonosz lelkületű emberek mer Van Der (a fő szereplö neve) képel lesz ujj kezével az élien fegyvereket használni és ez vonzó lesz a korrúdt emberek számára bene. Közbe a másik szálon ki derűl hogy az eggyik idegen akinek a neve a Kristofer Jonson meg akarja javitani az ür hajójukat és végre valahára haza akar meni. Ekor szabadúl el a pokol és ölik halomra egymást az Emberek és a Rákos fene vadak. (Épen ezért kicsiknek nem ajállom tesóm se nézte meg amit köszönök neki az érdekébe!).

Öszeségébe nekem tetcet ez a fílm mer jó kis dokumentuma vólt hogy hogyan bánúnk a Rákokal meg valószinűsítésem szerint akár milyen idegen fajal akik nem a Főldön kerültek ki fejlödésre. A rendező azt szerete volna belénk súlykolni hogy figyelj már! ha idegenel találkozol akor legyél kedves vele mer ő is csak ember! És lehet hogy egyszer maj barátok lesztek akor meg csak rá számithatc.

Eggy pár kép a fílmböll:


Van Der és Kristoper Jonson épen ismerkedés közbe, viszonyúljatok jól eggymáshoz mer még találkoszhattok meg ne lepödjetek.


Van Der családja bulit szervezet a szeretet féfiújuknak, gratúlálok én ís élvezd az alkalmat probálj meg ne roszúl leni az arcodba fröcsöntött trutyitól.


Van Der egy élien gépezetbe vágyakozólag csodálja az űri hajót, csodálatos gépezet de móst dolgod van inkáb oda igyekez rá érsz bámézkodni máskor!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr321561116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása