20009
05/04
0

10. TEST: LOKKO ROKKO (PSPé)

Megin teszteltem eggyet még pedíg egy nagyón aranyós játékot amít még nagyón régen jelentetek meg PSP-é-re. Ez pedíg nem más mint a tesóm eggyik kedvence és ezér most ő is pontokat fóg osztozni és a címe pedíg:

LOKOROKKO (Nem jelent semmit azt híszem)

A játék lényegje
Ez a játék nagyón eggyedi. A fő szereplők többen vanak bene fajukra tekintve Sejtgőmbőcők és ezeket kel irányítani (eről kicsít későb). De nem akármílyen kis gömbőcök ezek hanem olyanok hogy ha töben vanak (ketten vagy öszesen akár hűszan is(!!!)) akkor ösze túdnak álni egy nagy lomha gömbé. Én ilyet még sehol se látam. Na de a lényegje az a játéknak hogy ezekel a kis gömbikékel kel elmeni a pályákról pályákra és a végén meg kűzdeni a gonos Mozsákkal. A Mozsák ilyen fekete Korómszörnyetegek és a földi végveszélyt akarák ki robantani ezér veszéjesek. Ebbe fogjuk őket meg akadájozni ha ügyesek vagyunk. Hajrá gyerekek! (Mer első sorba nekik készült ez a játék)

A látvány
Könybe lábad a szemem ha rá gondolok menyire aranyós és szép a grafikuma a játéknak! Csílagos ötöst érdemel. Egyépként tejjesen rajz filmszerű ezér néha az ember el bambúlhat és várhatja hogy a játék magát jácca majd le de asztán föl eszmélünk hogy ideje nekünk írányítani. Na enyire szép és aranyós! Sok karaktert tetek bele ami még fókoza a szépségét. A Sejtgömbőceink is váltják a színüket (sőt a hangjukat is de eszt későb!). Egy szóval nagyon meg vagyók elégedve és remélem mások is.

Tesóm értékelője: szerint ez a legszeb játék amit vala ha csináltak szóval 5 pontot azónnal ki oszt. Nem habozik!


A játchatóság
Az írányítás nagyon rend hagyó módon úgy fojik hogy hogy a kí használva hogy a Sejtgömbőcök gömböckék ezér a földet döntögetjük alatuk és ők gurulnak amere a föld lejt. Nagyon ötletes! Azután még csinálhatunk olyat hogy távoli helyekre el úgorjanak ekor megpatintyjuk alatuk a földet. Öszesen 3 gombot kel használni ezér könyű a kícsiknek is. Ez a három gomb a 2 felső gomb meg a kőr. A felsőkel dönthetjük meg a földet ha ojan kedvűnk támad de vigyázunk mert ha egyszcere nyomjuk akor patan a föld és vele a gömbők is szana szét repüllnek. Aztán még használhatjuk a kőrt ara hogy öszetestesüljenek eggy gömbé meg hogy szétfoszoljanak töb kicsivé. Ez azér kel mer a szűkös helyekre a nagy lómha nem juthat be. A kícsik meg álandóan szétszóródnak a nagy pattogásba szóval együt kel tartani őket. Eltart kis ídeíg míg ere rájön aki játszcik de akor már eggyáltalán nem nehéz nehogy azt higgyjétek.
Szóval a könyűsége és eggyszerűsége miat természetes-en 5 egész pont jár ki.

Tesóm szerint ez a legjóban ki játszcható egyik játék szóval megint rávágta hogy: 5 PONT.


A zene
Én már el se hiszem ha nem én halotam volna hogy ilyen jó zenét lehet írni. Az a valaki aki enek a zene szerzője volt egy génius! Meg még aszt se túdom hogy hogyan tanítoták be a kis babákat hogy ilyen szépen énekeljenek. De mindegy is nekem nem dólgom eszt tudni csak leírni meg értékelni. Apró-pó értékelés ha már it járunk akor gyorsan rá osztok 5 pontot mert gonoszság lene le voni. De nem csak a zene kelemes hanem a hangok is. Még a gonoszkodó Muzsák hangj is kelemes. Meg a töbi karakteré is akiket majd a hangúlat pontba írok le. Még egyépként az is kőzre játszcik hogy ahogy váltja a színét a sejtcsomó úgy váltya a hangját is. A sárga kisbabás a rózsa színű kislányos de van mélyhangú (de nem félelmetes!) meg olaszos is (de lehet hogy boliviaia mer kinézetre olyan). Meg még más is de nagyon jó így!

Tesóm nagyon soká erre a zenére alutt el sokáig szóval mikor eről kérdeztem nem volt nehéz ki találtni hogy hány pontot adot. Tippeljetek! Na jó elmondom: 5 PONT!


A hangúlat
Femonemális! Eről csek anyit mondok hogy mikor az ember vagy valaki ezel játszcik akor álandóan csak mósolyogni meg nevetni akar anyira tetszik neki. Enél töb nem is kel szerintem. A hangúlatot fókoza a zenén meg a rafikán kívűl a sok más karakter. Akik álltalába segítők. Példáúl: A Vakondmanók akiket meg kel keresni és akor adnak alyándékot. A Földizselé aki fel emel ha magasra akarúnk meni. A Napocska meg Holdacska akíknek énekelni kel és akor adnak miegymást. A Fújóbogárok akik meszire fújnak hogy továb mehesünk. A Csíklandóbabák akik csak aranyosak. Köpőbagoj aki más alakba ölti a sejteinket. És az Emelőbagoj akinek a hátán magasra mehetünk. Szóval nem lesz hiányoság. Tesómat még ma is meg lehhet úgy vicelni hogy azt mondom neki Múzsó-Múzsó és már nevet is mer tudja miről van szó. A hangúlat a sok nevetés és jó kedv miat szégyen lene ha nem kapna 5 pontot. De kap!

Tesóm se akar aról halani hogy ne Őtösre osztájoza ezt a részleget.


Kitartás
Elég erős bene. Mível vannak bene almini játékok (játékatómatakiemelős meg repülős és egy házikóépítös is) is meg elég hoszú a játék (5 világrészbe 8 pálya!!!) és mível aranyós szerintem mindenki elő veszi töbször is. Meg mível jó emlékeim vanak 5 pont adására kényszerítem magam.

Tesómnak el magyaráztam a kategóríát és azt monta ezt a játékot még öreg korába is akarja játszcani szóval eszt úgy veszem mintha 5 pontot adot volna.


Ajálások :( vagy :)? Keresd meg magad!
Akiknek ajálom :)
- Akik kicsik mert ez nekík készült
- Akik szeretik a kicsiket mer ebbe kicsi babák énekelnek főleg
- Azoknak a valakiknek aki szeretik ha dűlöngél a világ vagy ők szeretnek dülöngéltetni mer ebbe kell.

Akiknek nem ajálom :(
- Akik a nagyon izgalmas dólgokat szeretik mert ez csak egy kicsikét az
- Akik ki nem álhatyják az aranyos zenét csak a durva techknót vagy a metálosat szeretík mert ebbe aranyos a zene és nem dúrva
- Akik szédülnek vagy hánynak ha a föld el kezd dőlni mer it fog


Öszesítés
Ahógy át olvastam amít edig le írtam azt veszem észre hogy csúpa jót írtam rá. De nem bántam meg mert még most ebbe a szent pillanatba is így gondolkodom rólla. Szóval ez a játék egy nagyón kelemes játék ha nem hiszed próbáld ki. Mindenkinek ajánlóm (kivéve akiket a nem ajánlom pontba fel soroltam).
Pontokra ha ösze szorzom akor 25 pont jöt ki ami már megin majdnem a makszimálist érinti meg mint a Yóshi-szíget. Nem csoda ez is vann olyan jó! Tesóm pontjaira ís 25 jöt ki látszcik hogy tesók vagyunk.
Végezetként jó szórakozást kívánok azoknak a valakiknek aki ki próbálják vagy ujjra elő veszik a cik hatására. A készitöknek meg kőszönöm szépen és sok boldogságot kívánok nekik!


Természetesen a tesóm sokat segítet és eszt köszönöm meg a pontjait is amiket ki osztot.

(Ezek a gőmbők le égtek a napon YD)

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr831269924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása