20012
02/01
0

TEGNAP ESTÍ DRÁMA: A FIFTYI-FIFTYI

LEHETNEK BENEE SPOJLEROK? CSAK KEVÉS DE AZÉR LEHET!

Na mivel unoka tesómék voltak olyan kedvesek hogy megin át hosztak egy DVD kazettát mondanom se kell hogy apum hálából bele rakta a lejáccónkba. (DVD-ét is túd nem csak CD-ét!). Fílm volt a diszken szóval le cserepedtűnk a fotelba ki-ki a kényelmes héyére és índúlt a fílm színház. Az előadás cime az volt hogy:

Fiftyi-Fifty (angolúl is így van).

Azér eszt a címt atták neki a produszerei mer hogy eggy rák-os betegségbe szemvedő nagy fiú életét mutatja be aki vagy meg hal (50%-ék az esélye rá) vagy életbe marad (erre is!). Így hát nagy lútri neki a szenvedés hogy most meg éri-e vagy se. Nem árulom el ne is kérdezzétek kommentba vagy a faceboekon. Mindenki néze csak meg.

Szerimtem szép fílm rámát csináltak a készitök mer sokszor fogúnk eggyüt érezni szegény nagy beteg kisfiúval, néha kacagúnka bugyúta baráttyán, meg botránkozúnk a cafka nőkön akik benne vannak és az asszonyi népek meg lécives készítcsenek oda papír vagy vászon kendőt mer ők el fognak pityeredni néha. Főleg terhes anyukák szerimtem. (Nállunk mamám nem sírt mer ápoló nő volt sokáig és meg szokta a haldokást de anyum sűrűn törölgette a szemét. Apum vígasztalta. Dina még nem érti a halál fogalmát így őt nem szaklata föl ez az egész bohózat. Enyit a családi szuvijektúmokrol!)

Szerimtem a rendező bácsi azt akarta mondni hogy figyelj csak barátom! Ne hátrálj meg a leg nagyobb betegségtöl ha útol ér hanem irány a le kűzdése. A módcerekbe ne válogass még a kábító szeres süti is meg engedett fegyver a harcba (Figyelem! Ez a fílmbe volt és nem Haraszti Dénes magán véleménye! A szerk.) Meg még aszt hogy ha van olyan barátúnk a látó körünkbe aki ilyen nagy vészbe kerűlt akkor valahogy próbájjunk rajta segítni. Meg hívni eggy kólára vagy eggy figurás viccel is sokat "dobhatúnk" a napján ilyesmi.

Néhány kép a fílmböll:


Kemó terápiás kezelés a két jó baráttal. Nem mínden napi dolgok tőrténhetnek meg itt is kedves Ádám, vedd el a sütít ha meg kínálnak!


Nőzés a kedves haverral. Nem áll meg az élet és a lányok se finnyások, akkor meg nem kell keseregned sapkás bajnók!


A nagy beteg és anyuja eggy meg ható jelenet közbe. Köszönd meg a kedves asszonynak hogy még a pokol bugyrának torkába is bátran ki ál meleted és nem tagadgya meg a kicsi fiját mint oly sokszor teszik a kétcségbesett buta valakik.


Cihológiai terápiai kezelés eggy kedves Nővel. A fiatal lélektúrkász csak jót akar, ne vessed meg az alantas foglalkozása miatt ha azt hinnéd!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr924037348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása