20010
08/30
komment

PÉNTEKI MOZIBA MENÉS: A PREDÁTÓROK

VÍGYÁZATOT KÉRNÉK UGY NEVEZET SPJLEROK VÁRHATÓK!!!

Tísztelt kedves barátaim ebbe a cikkembe eggy 18 év fölötti témáról fogok irni ugyhogy a kistesók most ne nézenek ide.

Az egész kalamajka ugy kezdödöt hogy csütőrtökön fel hivot a kedves rokonom (unoka néném) hogy van-e kedvem film színházba meni. Persze hogy habozódás nélkül vágtam rá ami a szívem nyomta: igen köszönőm az imvilátást! Sajnos mivel fölnőtt filmröl van szó (véres :S) tesóm most kicsit duzzogva de ithon maratt. Kár pótlásúl hoztunk neki vatta cúkrot hogy ne maradgyon kesernyés emléke eről a borús naprol.

A fílm amit meg néztűnk az volt hogy az:

A PREDÁTOROK HARCI VADÁSZATA



A fílm aról szólt hogy van pár erőszakos harci ember (öszesen 8-lc) akik le húppanak egy zsungelba és nagyon meg vanak ilyedve hogy most mi a franc történik mégiscsak. Persze aztán ki deritik hogy adoptálták őket (el rabólták a Főldröl) és most idegen rusnya pofáju lényeg vadásznak rájúk. Sajnós sorozatba hullanak el színpatikus gazfickók. A drogbandás? A szomálisi kalóz? A nemi erőszakos börtöntöltelék? A jakuzzás jappán? Igen mínd ki purcan eggy-ketöre de szerencsére ki fog nyúvadni néhány fluroeszkáló vérő élien órjás is (ezel kapcsolatba az az észrevételem hogy rossz a nyakuk mer kettőnek is a feje szakad le a nagy csatározásba).

Nekem ez a fílm sajnos csak közepesen tetcett a mészárlózás miat főképen sajnos nagyon kevés érzelmi szált tetek belé. (Nem volt bene szerelmeskedés se meg ilyesmi). A gyerekek is hiányoztak nekem de át gondolva a storit lehet hogy jól teték hogy ki haggyták őket? Való szinüleg. A rendezö ezel a fílmel azt akarta mondani hogy lécives ne legyetek már ilyen aggraszivek mer igy simán hogy gyilkos űrmanók rabolhatnak el és ti lesztek a kutyák akik futnak az életükér. A másik meg hogy ha mégis ilyen hejzetbe kerültök akor nagyon vigyázatok a társaitokkal mer ki tdgya hogy van-e köztük mocsok fajzat áruló (bisztos hogy igen mer csupa gonoztevők ezek.)


Pár érdekes kép a fílmböl:


Az Predátor táborba gyűlekezik a kétes bagázs, legyetek résen mer lehet hogy láthatatlan módon fognak titeket karóba húzni vagy ilyesmi.


Eggy űrkutya tetemét szemlélik érdeklödve a hőseínk, ínkáb ne időzetek sokat a bűzlö dög fölött mer el kaphattok valami fertőzést!


Felsikolyt a főnök Predátor mer nem tetszik neki a főldiek ramazúrizása, hasznájjátok ki az alkalmat barátocskáim mer ha ilyen ideges akor ügyesen sebezhető a rusnya dög!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr92258327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása