20010
08/09
0

TEGNAPÍ DVD MOZI: SEGGBE RÚGÁS (KICK/ASS)

VÍGYÁZ LÉCIVES MER A FÍLM LEG ELEJÉT KI SPOJLEROZOM!!!

Tísztelt Olvasoim ez a cikem arrol fog szólní hogy tegnap dél után este mi tőrtént velűnk. Nem más mint hogy unoka tesóm lélek szakadva kopogtatott az ajtón aztán tűrelmetlenségébe már az ablakon is írdatlanúl dörömbölt. Mamám zsémbeskedve közelitete meg a bejáratot hogy ki az az ördögi teremtmény aki így fel zavarja a vasárnapi idilliónkat. Persze aztán meg enyhűlt mikor észre vete a kedves rokonját (unoka tesómnak is nagy mamája). Be invitálás útán ki derűlt mi volt ijen esze veszettűl sürgös: mínden képen halasztatatlanúl kölcsönbe akarta adni a Seggberúgás cimű fílmet. Edigre már apum is velünk beszélgetett mer inkáb sútba dopta a barkácsolást. Meg kínáltuk eggy pohár szamóca szörpel a kedves rokont aki ez útán ki elégűlt szível kellt útra az otthonába. ez úton is köszönjük a látogatását! (Stori spojler: ezzel sok örömet szerzet!)

Na ez útán jöt a nagy dimellázás hogy tesóm még a délutáni kényszer alvását tőlti és akor várjúnk-e vagy se de anyum annyira küzdött érte hogy nem akartúnk egy sírásba torkoló veszekvést és inkáb jó szivűen türelmet eröszakóltunk a lelkűnkre (adig sakozásal töltötük az időt sajnos apum diadalmaskodott rajtam :S) Tesóm ébredése útán aztán kimélet nélkűl sötétséget csináltunk a szobába és be raktúk a lejátcóba a kölcsönbe kapot becses dvd videó kazettát és ámulattal helyeszkettünk el. Kezdődgyön a mozízás! A bemutató címe az hogy:

A SEGGBE RÚGÁS (angolúl: KICK/ASS)

Ez a fílm aról szólt hogy van eggy kamaszkodó kis fiú aki elégé közepesnek tartya magát és mivel anyuja el húnyt sokat unatkozik szóval ezér gondol eggyet és ugy dönt hogy eggy zőld gunyába öltöszködve szuper hős lessz belöle. Sajnos az első akciója olyan rosszúl sül ki hogy hasba késelik és eggy autó is halálra gázolja. Enek az lessz az eredménye hogy soká korházba kerűl és a sulijába el terjed rolla hogy homosexuális. Ez viszónt elég szerencsés fordullat az életébe mer a kedvenc lánya a sulijából így hajlando vele beszélő viszonyba kerűlni. Na aztán a Fenékberúgót (ezt a nevet választota magának) a második be vetésén elégé le filmezik és világ híres lessz ahogy megvéd egy gensztert az el patkolástól. A híreségébe ujj hősies barátokat is szerez az Ütő Lány és apuja a Nagy Apu szuemélyébe és el índítják a boszú had járatukat a bűn a romlás a szodómia és gomória elenébe. Sok siker kívánók nektek kis barátaim! (De továb nem spojlerozok mer anyira ösze tet a fílm hogy iszonyu hoszu lene a cikem.)

A fílm után mindenki elég lelkesen állt fel a képernyö elől mer mindenkinek szuperűl tetcett (kivéve mamám aki e helyet a horgolást választotta el foglaltcságúl). Nekem ebböl a filmből a Fenékberúgó let a példa képem mer eggy nagyón szépséges kisnővel szeretkezett a képernyőn. Tesómnak az Ütő Lány lett színpatikus és tejjesen be rajongott rá, már csinált vagy 4 rajzot is ahol ő van rajta olyan haccukába öltözve és mamámal tervezgetik a ruhácskáját is az életbe. Szerintem ha mamám rá jön hogy a kislány a filmbe elég gorombán viselkedett néha akor nem fogja támogatní ezt a törekvést de nem akarom senki örömét ki óltni.

A mondani valója az vólt a rendező úrnak hogy hijába vagy közép szerű kis pondró ha jó a szíved akor ügyes lehetc és hősködni is sikerel fosz túdni. Meg hogy lécives ne sértödjetek meg ha olyant terjesztenek rollatok hogy homokós (úgy nevezet búzi) vagytok mer lehet hogy ez a jó igy fogtok szuper szép lányokkal meg ismerkedni és szerelembe esni. Ki túdgya?! Nekem még a szinészkedés és a disszletek is nagyon tetcettek maj egycer egy olyan lakást szivesen be rendeznék ami a fő gonoszkodónak volt.


Eggy néhány (öszesen 4) kép a fílmböl:


Eggy hős szűletése a youtubé szeme látára, Jól dolgosztál fenékberúgó a mocskok mostantól jobb ha a talpuk alá néznek!


A Fenékbe Rúgó szamaritánius szólgálatot tesz eggy macsek keresésével, te eggy tisztességes szúper hős vagy hogy nem csak a bunyó kedvéér dolgozól!


Egy kormos lelkű drog báró mindgyár láblevágásba fog el pusztúlni, néha túl szigorú vagy Ütő Lány! :S


A Fenékbe Rúgó és árk-emenije a Vörös Pára, vigyáz Fenékbe mer ez eggy általkodott valaki!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr42209014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása