20010
08/02
komment

A LAJHÁRT FARM



Nagy döntésre jutotam a mai napal kapcsolatba. Még hozá az lesz amit a következőkbe vázolok: Ugy döntötem hogy el adóm eszt a blogomat. A ki kiálltási ár 1 milió de lehet töbet is ajállani ha valakinek nagyon meg tetszcik az ötlet amit le fogok irni.

Ami nem más mint az hogy végre valahára tejjesítem az álmaimat és ki nyitók eggy lajhárt farmot. Azér lessz különleges mer ebbe az intézménybe csakis lajhárt fajú álatokat fogúnk tartani (semilyen mást nem kell mer a lusta manócskák növény evök). Nagyon szépen be lessz rendezve mindent el tervesztem. Lessznek maj igazi nagy ős erdős fák amik nem szállkásak és így kényelmesen jól fel túdnak maj mászni rájuk a kis lakók. Növesztűnk a fákra indákat meg liánokat hogy minél honosabban érezék magukat.

Nyáron szabad téri lene az egész mindenség télen a nagy hidegbe meg be fednénk eggy jó nagy üveg kalickával hogy a hideg ki ne döglessze a kedvenceimet. Igény esetén (amennyibe nem lehellik be) fűtésre is sor kerűl majd.

Természetesen mindenki jöhet látogatóba meg szemlélni a teremtmény csodáit. Csak sajnos jegyet kell vennetek mer semi sincs ingyen (a blog megvevője 1 éves bérletet kap útána meg örök életébe kedvezményesen gyerek jegyel léphet be!!!). A csábitás véget lesznek maj programok is ugy mint:
- Lajhárt simógatás
- Lajhárt etetés
- Fogócska a farm lakókal (ez csak viccből)
- Fotózkodás
- Idomitot lajhárt só ha van rá igény de jób szeretném ha nem kéne butasáokra rá veni szegényeket.
- Továbi ötleteket várok!
 



Balra látható az eggyik lakó csarnók látvány terve, jóbra pediglen a tervezet alap rajz a következö eggységekel:

1. Bejárat, pénsztár és emberi toalett.
2. A bébik csarnoka (ellési időszakba nem látogatható!)
3. Az attrakciós terem (itt lehet maj fényképeszkedni meg ilyesmi)
4. Felnőttek lakó része.
5. Ajándék bólt nagy választékal és a kijárat.

Egyéb meccénászokat is sok szeretetel várok nyugottan lehet jelenkezni a kommentekbe vagy a jól ísmert el érhetőségemen (az e-mial cimemre gondolok most).

Post Sriptúúm: A tőrténeti hűsghez tartozik hozzám hogy ígaság szerint az ötlet adó gazdi titteres jó barátom krissz88 akinek öröké hálás leszek e miat. Lehet hogy a park eggyik szárnyát rolla fogom el nevezni vagy az eggyik lajhárt csődört akiröl szaporitni fogúnk. Ez az ő választása.) Valamínt köszönöm a tesóm segitségét a tervezgetésbe és a látvány terv el készítésébe is!!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr372193066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

himynameisabel 2010.08.02. 14:57:14

Az igen, barátoccskám!

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.08.02. 18:30:06

1 millából telket nem veszel...
Kérj több pénzt vagy hagyd az ötletet.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.08.03. 10:03:06

@himynameisabel: Köszi a dicséröleges el ismerést!

@AdamBast: Útána érdeklöttem és lehet hogy ígazad van. Ezér taktikát váltók és az 1 miliót úgy értem mostantól hogy svejci franc-ba (vagy USA dolár vagy angol pound amilye van a vásárlónak). De etől fűgetlenűl szívesen várok más meccenasz-okat is továbra is! (Kösz hogy szóltál ez ügybe)

JonC 2010.08.03. 12:39:47

egymillió SVÁJCI FRANK? mondd a számlaszámod, hadd utaljak! :D

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.08.03. 18:20:13

@JonC: Nekem níncsen még bank számlám (anyumék nem engedéjeszték mer nem szivlelik a bankos dólgoat és féltőleg el tanácsoltak ettől az ötletöl) de ha az jó neked akor unoka tesómat meg kérdem hogy neki van-e helye enyi pénzt fogadni és akor tiéd lehet a blog meg vásárlásra!!! (Vagy ha púszta adakozás jelegűen adnál az is nagyon szép lene tölled!)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.07.19. 19:04:00

@AdamBast: Köszönöm szépen irtóra aranyos ahogy öltögeti a nyelvét! XD
Web Analytics
süti beállítások módosítása