20010
05/31
4

A GYEREK NAP 2010-BE

Tegnap vólt az idei májús utolso vasárnapja ami aszt jelenti hogy a Gyerek Napot űnepeltük meg az egész országba (lehet hogy a világba is ezt nem tudom :S). Nállúnk még tesomra való tekintetel meg szoktúk rendezni ezt az eseményt hogy hagy örűljön még a kis korának amig lehet.

A nagy üneplés ugy zajlot hogy templom után mamám kivételével nem mentűnk haza hanem irányba vettük a közeli fagylaltost. Na mi már ekor nagyon bóldogok vóltunk mer az idei rosz idöre valló tekintetre ebbe az évbe még eggyáltalán nem kaptunk engedélyt a hídeg csemegére. Monthatom most be pótoltuk. Dina Szedreset evett csokoládéval én meg hagyományós módszerrel a citromost választotam szatacsellával. De a meg lepetések még nem értek végett.

Fúra irányba mentünk a fagylaltozás közbe de ez nem tűnt fel senkinek mer annyira el voltúnk minnyájan foglalva a meg lepínkkel. Amikor fel ocsúttam egy teljesen idegen helyen vóltunk kicsit pánikba is estem hogy végletesen el tévedtűnk de szerencsére eröl szó se vólt. A bőlcs felnöttek jól ki cseleztek minket és szándékuk szerint eggy vad állat parkhoz érkeztünk ahol meg lehetet érinteni a vadon meg szeliditet lakóit!!! Szerencsére az ádáz dögök (muflon szarvas őzike és páva) télleg rendesen viselkettek (gyanúm szerint el voltak kábitva) és nem tőrtént bal eset. Na tesóm a felegekbe járkált a nagy örömtöl majnem sírva is fakatt de úralkodot magán amiér meg dicsérem ezen az útón. 


Egér gyerekek játcanak a szomszéd cicán, rendes vagy hogy hagyod őket szórakozni léci még ne edd fel őket hísz csak babák!

Haza érkezve jól meg ebédeztűnk el meséltűk mamámnak (aki ki adta utasitásba hogy írjunk rolla fogalmazást) és aki a végén fel tálalta az ö meg lepijét ami a: túrótorta vólt. Jól sikerűlt ízletes volt a barack lekváral. Javasolom mindenkinek így fogyasztani!

Sajnos volt még eggy balúl sikerűlt kisérletünk is ezen a napon. Azt találtuk ki hogy Latikát át vittük anyujához hogy meg köszönthesse az az állat de sajnos nem ismerte fel a kis lányát :S Nagyon sziv facsaro látvány volt látni hogy menyire el idegenűltek eggymástol. Csak nézegettek mintha sose ismerték volna eggymást. Ebböl ókulva azt hiszem ez vólt az utolsó alkalom hogy közösíteni próbáltuk őket. Nagyon sajnálóm.

Hát enyi vólt a tegnapi szép napúnk. Remélem míndenki gyereknek hasollóan gyönyörűen telt. Sok boldogságot kívánók.
 


Ez eggy vices kép sórozat aról hogy hogyan is alakúlnak ki a tesók. XD

Komentálj hozzá!
4 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr172044249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morbus_Hungaricus 2010.05.31. 15:01:50

Klassz írás megint, de a képsorozat a végén nem tetszik. Tapasztalataim szerint a tesók mégsem így alakulnak ki. Anyudnak mutattad? Különösen destruktív az, hogy a második gyerekre azt mondják "aw crap". Szerintem olyankor inkább örülni szoktak. És milyen templomba jártok?

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.05.31. 16:13:22

@Morbus_Hungaricus: Ne haragúdj meg a rajzkép miat nem bántólag akartam be mútatni. Ez csak vices dólog! Én ugy értetem hogy a bószankodás nem a kicsike érkezésének szóll hanem hogy kábé:"A csudába kedvesem amit mi csináltúnk ősztőnböll az nem a gyerek nevelési késztetés vólt. Azt híszem ezt jól félre értettük!"
Szeríntem örűltek is csak az nincs oda rajzolva (remélem!!!)!

Morbus_Hungaricus 2010.05.31. 16:48:13

@Ken_Lee: Hát ezt jól kimagyaráztad. Különben dehogy haragszom, hogy jövök én ahhoz. Azt hiszem azért kritizálok csak, mert komplexusom van és irigykedek, hogy magam nem tudok így írni mint te. A templomot nem árulod el? Hogy katolikus vagy esetleg valami protestáns fajta (ahol vasárnap voltatok), arra vagyok kíváncsi.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.05.31. 18:52:52

@Morbus_Hungaricus: Nem hiném hogy komplexusos vagy. Rám különbe se érdemes féltékeny leni! (Meg senkire se igaziból de most csak magamroll túdok beszélni másnak a helyébe nem nyilatkozok.)
Mamámat követjük a kedvenc valásába szóval Római Katolikus templomba szoktúnk járúlni ebbe jelelleg biztos vagyok meg se kell öt kérdeznem. A protestáns evangelikust meg reformost ő nem favórziálja sajnos. De ez nem jelent rosszat nehogy valaki most ezér vonnya ösze a szem öldökét lécives.

De eszt a témát pónt azér mer a blógom jelege szerint őkomenikus (minden valásúaknak szól (Krisnyásoknak is)) perszona non rátá-vá nyilvánitom mostantoll és fel szolitom magam hogy ne irkáljak másokra bánto jelegel! (Bocsánat a szígoruságomér.)
Web Analytics
süti beállítások módosítása