20010
05/21
0

BALJOS VISZA TÉRÉS ÉS LATIKA LE SÉRŰLÉSE

Kicsit szomoruak vagyunk most és nagy csönd telepedet az egész familyánkra :S Sajnos az a balsorsos dolog tőrtént meg hogy kedvenc cicuskám (Latika) meg sérűlt. Anyira bal szerencsés ez a az egész dolog hogy már arra gyanakszok hogy valami ösze esküszés állhat a hát térbe. (Mostanába rosszba vagyúnk a szomszédunkal mer nehesztel anyumra bízonyos privát űgyleteik miatt. Nem akarok töbet mondni erröl mer tulzotan pevrez téma és nem ide vallo.).

Csak anyit árúlhatok el hogy mostanába it a környéken megin el kezték pletykázni (főleg az ijedös öreg nénik) hogy vissza térhetet az a szőrnyeteg akit tavajkor látot mamám. A nagy ár vizekre és essözésekre hívatkoznak amik kedveznek az ilyen hűlő álatoknak. Rá adásúl álitólag szaporulva érkezet meg magyarán szólva hoszta a krokodil babáit is :S Na és e miat megin nagyon oda kel figyelnűnk a macsekokra hogy nehogy áldózati eledelként végzödgyön az életűk és retórziózásként álltalába benn van a helyük a házba csak kicsit mehetnek ki játcani a kertbe de akor is mamám ádáz szemei láttára.

Sajnós eszt elég nehezen visselik főleg a leg ífjúb padaván (kis macska) aki Latika. Szóval persze hogy álandoann ki akar szögdösni és sajnós eccer félig sikerűlt is neki. Amikor tesóm haza jöt a súliboll akkor ki iszkólt tesóm meg nem fígyelt oda (nem hibásztatom mer az a dögfejü szomszéd vónta el a figyelmét a búta kérdéseivel...) és rá csúkta Latika farkára az ajtót. Szóval a diagnóztizálásúnk szerint ki tőrt a farok. Persze Latika egyböll fel sikolytott de akor már meg tőrtént a bal eset hiába nyitota ki hugóm az ajtót és egyenesitette aki a csálésan áló farkot ez már semmit sem segitett az ég világón. Aztán sínbe raktuk és be kötötük neki hagy legyen vonzó az a része is ha felnő. Sajnós tesóm nagyon a lelkire vette ezt az egész figyelmetlenkedést Latika meg sokat pityereg a sarokba.

Eggyáltalán nem hiányzott ez a sok rosszság (a démon fel tűnése, a bal eset, a depressziózás). Remélem hamar a multtá válnak és boldogok lehetűnk megin.


Ez eggy másik szökési baleset ábrája de itt is bórzalmas látvány az életelenül le fityedö farok :S

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr322020416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása