20010
02/20
1

TEGNAPI MÓZIS ÉLLMÉNYŰNK: AVATÁR 3D-é

Szíasztok!

Tegnap végre eljőt a nagy nap (únoka tesómék el hivtak moziba az AVATÁR 3D-é című fílmre) és erröl fogok most be számólni nektek akit érdekel. Nagyon izgatotak letünk mikor bisztosá vállt hogy egy jó ismerősén keresztül tudtunk jegyet kapni az ÍMAX 3d-é cimű moziba még hozzá tegnap dél utánra. Tesóm is hívatalos volt a nagy eseményre szóval együt kerekettünk fel.

Időbe érkesztünk szerencsére hál Istenek és nem jöt közbe semi rosz probláma se (veszekszés vagy valaki el veszése esetleg roszul léte). Be is űltünk a mozi terembe ami anyira szép vólt hogy csak ámúltunk főleg tesóm aki még sose ült ekkora székbe. Neki nagyon tetszcet már ez is! A be járulásnál kaptunk szem üvegeket amit a lelkűnkre köttetek hogy legyünk már szívesek hordni ha ben vagyunk. Lelkesen szót fogattunk 95 százalékba (amig nem ment a film a nélküle beszélgettünk.) Elég szúperül közel kellet űlnünk a képhez ezér mindent jól láthattunk reményeink szerint. Na aztán mi előtt el kezdet forrongani a tőmeg jött egy bácsi aki fel ólvasta hogy most abba a szerencsébe lessz részünk hogy meg nézhetjük a világ leg jobb filmjét 3D-be ami meg változtatja a mozizást most már örökre. Ez nagyon fel csigázot minket és el is kezdödött a fílm.

Az első másodpercekbe annyira szédűltem a szokatlan 3dés látványtól hogy majnem le búcskáztam a székről de jól bele kapaszkottunk tesómmal egymásba és így nem történt bal eset. Kicsit rosz volt még hogy nagyon kancsalitottam az elején és néha meg ijettem hogy milyen kőzel jött egyegy rosz szörny vagy ilyesmi. A fílm aról szol hogy az emberiség már elég űgyes és le igáz másik fajokat akik jelelleg a navík. Aztán azt is ki találták már hogy az emberi lelkeket át teletranszportálják egy ki fejlesztett navi lény testbe. Aztán egy toló kocsis bácsi így bele szeret egy navi kislányba és erről szol a fílm. Közbe meg a gonosz Ezredes próbál gonoszkodni (néha sikerűl neki :S) és mészárolni meg rombolni. De a végére majnem mindenki meg menekül kivéve sajnos tesóm eggyik kedvencét a repülő pilóta nőt. Amikor el púsztúlt az nagyon rosszul eset neki és fel is szísszent de meg nyúgtattam hogy minden rendbe. Azér ezt jó let volna ki hagyni a filmböl.

Azt beszéltük meg hogy a rendező a filmel kapcsolatba azt akarta mondni hogy na ide figyeljetek barátocskáim! Ha ügyesebbek vagytok másoknál atól még nem kéne meg ölni vagy viccelödni vele mer pórúl járhattok ám ti is! Becsüljétek csak meg magatokat.

Elég jó élményel gazdagottúnk a filmel kapcsolatba jó estét szervesztek unoka tesomék amit nagyon köszönök nekik. Maj meg háláljúk!

Pár kép a fílmböll:

Jake a toló székböl csodálja ámélkozva a nagy navis fát, sandícs csak a bal óldaladra barátom ott láthato a gonosz ezredes vele még össze tűszhettek!


Jake életébe elösször érzi más testét a lelke kőrül, vigyázva óvatoskodj mert le verheted a drága mű szereket!


Jake és ujj szerelme Nyetiri nyilazós edzésen, nagyon helyesen teszitek a gyakorlást véletlen támadás sórán szügség lehet a gyílkos fegyvere sajnós.

Komentálj hozzá!
1 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr471776303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noname Watanabe 2010.03.04. 14:32:07

Te tényleg olyan retardált vagy, mint a helyesírásod?
Web Analytics
süti beállítások módosítása