20010
02/05
0

2012: A TEGNAP ESTI FÍLMEZÉS

TEGNAP ESTÍ FÍLM: 2012 (A világ vége történik)

Tegnap este apum már megin széles mosolyal álítot be múnka után. Ki fagatásúnkra be valota a boldogsága okát: kölcsön videó dvd fílmt kaptunk unoka tesóméktol. Gyórsan meg vacsíztúnk (Máj krémes sajtos szenvicset csinált mamám tejet itunk hozá tesommal. Sajnos zöldcség most nem jutot az asztalra de igy is jól laktúnk.). Na aztán izgalomal űlt le az egész család a tele vizio-nk elé hogy vajón szép fílm jutot e ma nekűnk és jol fogúnk-e szórakozni.

Hát sajnós roszra fórdúlt ez után minden. Sajnos ki derűlt hogy ez a fílm nem másrol szoll mint aról hogy a Világ véget ér. Emberi miliárdok halnak meg. Ki púsztulás a sorsa majnem mindenkinek (ki véve pár fő szereplöt). Borzalmas kín halál árasztya el a kép ernyöt. Nagyon rosz vólt át élni ezt az egészet. Azal magyarászták hogy Nap kitör (nem monták miért. Gonosz lenne? Nem hiszem!) és valami neturínók be bazsalyozzák a Földi kéreg-magot és ezér mindenhol az egész világba tiszta föld rengés meg óriási volkánók törnek ki. A fele emberiság azon nyomba bele esik a fris szakadékokba és így meg hal. A maradék maj máshogy fog. Még pedíg úgy hogy valami miat el fordul a Föld (így magyarászták ha jól figyeltem) és ugy nevezet Cúmaník (magyar neve: szökő ár) keletkeznek és mindenkit el őnt a víz. Bele fúlik aki életbe maratt!!! Aki meg enél is roszabúl jár azt a cápák falatozzák fel. Basszús már!!!

Anyi volt a történés hogy egy apuka ki menti a családját és a szomszédgyukkal (aki az anyuka szeretője volt a gonosz de szerencsére ő is kínhalált szenved a disznó) össze vissza repülőznek a világba és a végén Tíbetbe kötnek ki és találnak egy halyót amibe bele tudnak szálni és ők nem kreppálnak ki.

Nekem nagyon rósz élmény volt ez a film mer szerintem hűlyeség 8-9 milliárd ember halálát le filmezni (asztán a túl élők még örűltek is a végén. Miféle emberek vagytok ti?!! Inkáb dögöltetek volna el ti és élték volna túl a szegény hullák!). Roszat is álmottam utána. Szerintem tesóm is. Nagyon rosz volt :S

Nem ajállom senkinek se!!!

Pár kép a filmbőll:

Egy szegény bácsi reteg és meghal, ne agódj a menny országba jutc majd!!


Ösze dől a Kalifórnia, röpcsizzetek ügyesen kedves család és utána mentsetek meg mindenkit akit tuttok!


Mosolyognak a túl élők, remélem ti is roszat álmottok majd!!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr791731074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása