20010
01/08
komment

MÁSODIK INTERJUM

Szíasztok! Megin eggy ínterjuval jelenkezem. Ez útal egy olyan Emberel csináltam akit kevesen ísmertek ezér javaslom az el ólvasást hogy taúlhasatok belölle. Olvasátok érdeklődve és sok szeretetel!

Ken_Lee: Kedves Kejta úraság! Köszönöm hogy szoba ál velem!
Takahasi Kejta: Níncs mít ez természetes választásom.

KL: Akor kezdgyük is! Tisztelt Úram! Ediglen két kedvenc játékomat is maga csínálta. Név szerínt a Katamari Lapda hajtás-t és a Nóby Nóby Boy-t. Elösszor a Katamarisról szeretnék egy jót beszélgetni. Mondja meg hogy jútot eszébe ez a játék!
TK: Nagyón érdekes stori ez jó hogy meg kérdeszte. Ki látogatam az állat kertbe meg csodálni a kedvenc állatomt ami a lajhárt. A szemlélödés után véletlenűl észre vetem egy hangyát hogy bele ragatt az ugy nevezet Galacsín Hajtó bogár gorgetegébe és hadonászot. Na mondom magamba eböl csinláok eggy jó kis játékót ami eről szól. A maradék nagy kérdés az vólt hogy a játékosnak mi legyen a dólga de ugy döntötem ő személyesitheti meg a galacsín hajtogatót.

KL: Jó dőntésnek bízonyúlt! De nem egy bogárkával kel meni ez miér van mégis mongya már meg ezel kedveskedve.
TK: Anyukámal való tárgyalás miat mer ö undoritonak találta vólna egy sok lábú féregel meni. Ezér cseréltem le a fö szereplöt egy Űr-Hercegre és a rokon barátaira. Asztán bele tettem a játékba apukáját és anyukáját is a békeség kedvéért.

KL: Én csak őrülni tudók hogy halgatot az anyujára mer nekem is kedves barátóm lett a Princé! Én sok olyan támadásroll halotam akik azal vádlták meg a prógramot hogy kegyetlenkedés emberekböl csilagot csinálni a halálúk árán. Mit válaszól ere a vádolásra??!
TK: Ki kérem magamnak! Nem ígaz hogy az emberekböl is csilag lesz ezel töbet nem is akarok foglalkozni! Új kérdést kérek.

KL: Bocsánat hogy meg bántótam de nekem kőteleségem néha nehéz kérdéseket is fíratní. De gyórsan térjünk csak át a Nobi kukacra.
TK: Na végre!

KL: Én is nagyon vártam már hogy eről beszélhesek. Hogy értékeli a játék síkereit?
TK: Retentően boldóg letem hogy sikerűlt ki programoznom eszt a csodát. És a jó fogattatásnak és teszt eredményeknek is. Köszönöm hogy maga 25 póntra értékelte az élete első testjébe!

KL: Nagyon szívesen én is meleg szivel gondólok rá el híheti nem hazudok. Kérem szépen osza meg az olvasók hadseregével hogy Önek melyik a kedvenc pályája bene?
TK: Nekem az Főldön játcódó teknősös pája tetszcik meg az eggyik Szatúrnuszos pája de az még nem kerűlt ki publikálásra ezér sajtó títkot képezek!

KL: Lasan be tellik a fűzetem amibe jezzetelek ezér végére érűnk a beszélgetésűnknek. Még anyit szeretnék meg túdni hogy mivel akarja meg lepni a gammer világot?
TK: Eggyelőre a nagy terveimet a fiókomba raktam és gyűjtöm az őtleteket.

KL: Akor ínterju után titokba meg osztok párat hogy egy jo kis játék szülesen! Köszönöm a drága látos idejét hogy rám és a barátaimra (olvasók) forditotta.
TK: Kőszönöm szépen a rendességét. Sok boldogságot kívánok!

Címkék: interju
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr661656538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvetoka 2010.01.18. 15:44:20

Úristen, sírva röhögtem:DDDD Lehet, hogy sokan nem fogják értékelni, de szerintem ez baromi jó:DDD

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.01.19. 14:56:00

Nagyon rendes az értékelőd ami engem ilet! Köszönőm szépen!!

Van 2010.01.19. 16:11:40

Ezhez bloghoz én csak gratuláni tudok! Hajárá, csakígy továb!
Web Analytics
süti beállítások módosítása