20009
10/28
0

TEGNAPI FÍLM: UP! (ÍRÁNY FŐLFELÉ!)

VIGYÁZAT LEHET HOGY A FÍLM ÉRTELMÉT IRÓM LE!!!

Tegnap dél útán mível korán be sőtétedet a napsütés ezér családilag a tele vízió elé ülltűnk le fílmet nézni. Ot volt mindenki ezér a kis lányokra (tesóm) tekintetel egy mese fílmet vetünk elő. Ez pedíg nem más vólt mint az:

UP! (Magyarán: Irány Fölfelé) című film beszámolója.

Ez eggy aminációs rajz fílm vólt és aról szól hogy van eggy kis fiú aki gyorsan meg örekszik és a felesége szomorúan elhal de ő továb él a magányába :(. Na asztán el akarják lopni a házát meg becsukni egy gonosz othonba és ere fogja magát és el menekűl (csomó lufit fúj fel a házikójáhóz kötve! Nagyon érdekes menekűlési mód jól tetsztet és meg jegyesztem hát ha szükség lesz rá) Egy kis dagi fiú csadlakozik a menekűléshez (enek szegénynek nincs rendes apukája bisztos ezér dagatt. Homrón zavaros).
Dél amerikába kerülnek a repülő lakályukkal és ot találkoznak az öreg bácsika gyerek kóri példa képével aki eggyrészt rendes vólt hogy megvárta az öregedésbe (eggyforma idősek letek) víszon csúnya gonosz is let. El akarja típorni a kis imádóját!!! (Remélem Martín nem lessz ílyen és gonoszodik meg öregségébe és akar meg őlni véletlenűl vagy szándékosan!) De találnak ujj barátokat is szóval jó is lesz nekik. A végére jó barátságra lel az öreg és a dagika fiú.

Szerintem aszt akarta mondni a rendezője hogy szerezünk barátokat és még fiatal korúnkba kirándúljunk dél Amerikába mer öregen nehéz lesz. Nekem nem anyira tetszcet ez a mű alkotás mínt el vártam magamtoll de a tesóm hangosan nevetet a sok kútyán meg az aranyós madárón. Szóval aszt túdom ajállani hogy kislányok nézék meg.


Néhány képp a fílmöll:


Magasra hágót az öreg lak, vigyázatok le ne potyogjatok a szántó főldekre mer szét lapulhattok tölle!


Tombitával kínoz a néha gonosz kis fiú, tanúj már meg viselkedni nem csoda hogy elveszet az apúkád!


Ki szuszan a 4-gy jó barát, pihenyetek mer sok kalandos ut ál előtetek ami nehéz is lessz!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr751481212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása