20009
10/15
0

SZŰLINAP

Tegnap vólt kedven cicusom feledik szülinapja! Más szavakal ki móndva Latika fél éves let. Isten éltese ez uton is sok bóldogságot kivánok neki a hátra levö életébe (remélem sok lessz neki).

Sajnós amijen szerencsétlen kőrülmények köszt kerűlt hozánk (tesóm éhezési élet veszéje) anyira jóra fórdúlt a sórsa és meg szeretete magát. Ha rá nézünk már nem a majnem tragédiába torkoló események jútnak eszünkbe hanem a sok őröm ami mínket ért a tartásával. Jó sokat játcunk eggyüt sok míndent tanúltúnk eggymástoll szóval jó kis színbiózist csináltúnk!

Nállúnk tanúlt meg rendesen eni meg jókat nyúgottan aludni a radiátóron. (Aszt sajnálóm egy kicsikét hogy járni nem én tanithatam meg de nem vagyok telhetetlen!) Latika sose karmol csak játékosan ami nem sérti meg a börét annak a valakinek akit ki szemellt erre. Aranyósan nyávog sosem követelőzöen. Ügyesen doromból és nagy kedvel dörgölődzzik emberi lábakhoz. Jól be ileszkedet a töbi macskáink közé.

Sok kalandba keveredet már föleg nyáron a kertbe de ithon is. Egyszcer magára öntöt egy doboz tejt XD Meg szegény fel mászot kicsi korába a szekrény tetejire és nyávogot hogy nem túd le jöni. Akor az ölembe ugrot nagy bátorságal. Egyszer el alutt mamám ölébe aki el felejtkezet rolla és hirtelen ált föl de nem ütöte meg magát szerencsére.


Nagy nyúgalomal valo alvás mer tugya hogy nem érheti bántás nállúnk!

 


Igy is szokot alúdni ha bele süt a szemébe valami.

Címkék: család
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr781459780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása