20009
10/09
2

ÖSZI CSALÁDI JELENTÉS

Tegnap este a nagy nénikém meg látogatása alkalmából fel kelet idéznem milyen vólt a nyárunk és elég jo segídcségnek örventem a Nyár-i családi jelentéses be jegyzésem álltal! Szóval ugy döntötem ezért hogy őszire is meg csinálok egy ílyet hát ha karácsonykor is meg tőrténik a hasonlatos látogatása a kedves rokon néninek.

Anyúm
Mostanába kicsit fáj a térde mer eleset egyszcer a kúka ki húzása közbe (nem fígyelt elég jól). Csúpa kék folt most a lába helye de mindnyájan drúkolunk neki hogy meg gyogyúljón. Remélem a Jó Isten is segítni fog ebbe. A sérűlése elenére jókat főzicskél nekűnk ezér nem is a menzán étkezünk hanem sietve érkezünk ebéd időre haza. Szerencsére az álltalános jókedve még mindig jó és vidám.

Apúm
Sokat dólgozik értűnk. Szerencsére öt nem hátráltatyák bal végzetű esetek szóval minden Óké. Elég jókat szoktunk dvd vídeófilmezni néha meg múltkór el jöt focizni is velűnk (én meg unoka tesóm és barátaínk). Be kel valni hogy elég jó focista sajnálóm hogy nem játszcot csapatba mer akor lehet volna európai vagy világi bajnók is! (Kapúst játcot nagy sikrel 3 gólt kapot csak.)

Mamám
Sokat vacakol a horkolásal de szép díszeket álít elő így! Ha el fárad a szeme (öreg már azér) akor segit anyumnak sütit csinálni. Kedvenc főzése az almás píte és az almás kompolt. Én mínd ketőt elég jól szeretem ezér el szoktak fógyni idejébe (rómlást előzve). Mível elég kényes női személy (ez nem bántás!) el keszte tesóm női nevelését ilem tanra. Én jókat kúncogok magamba mikor látom eszt a folyamatót de tesóm igazából nem kedveli a dél útáni fóglalkozásokat.

Tesóm
Kicsit már írtam rólla mamám fejezetébe. Ezen kivül az van vele még hogy: elkeszte szeretni az iskolát. Let egy ujj baráti nője aki elég sürün át járkál hozánk (gyanitásom szerint rosz lakásuk lehet meg sokat is eszik nállunk) de azér aranyos kis lány. Remélem jól viseli magát móst nem hiányszik tesómnak hogy rosz társaságba kevereggyen! Meg még el kezdet guitározni tanúlni ami egy érdekes hang szer. Néha szórakosztat mínket vacsi útán.

Én
Jól vagyók kőszi szépen (a tegnapi fej fájást ki számítva). Vigyázok hogy ne gyúladjon meg megin a torkom. Még míndig járok néha focizni unoka tesómékal és egyszcer rúgtam gólt is!! Meg még egyszer véletlen be patintódot rollam a lapda de a véletlenség miat ezel nem dicsekszek soha. Na mindeggy. Ridkában játszcok a PS3-romunkkal mer lehet hogy kezdek ki nőlni belölle mamám szerint.

Latika
Eggyre csak nől meg cserepedik a szeműnk látára. Nagyón bűszke vagyok rá. Regel szokot ébresztgetni fínom dorómbolásával meg a tapancsával ezér soha se kések el a súliból. Sókat alszik nap közbe de mikor meg jővünk tasómal akor irtóra meg örűl nekünk és ot téblápol körülötünk amig nem játcunk egy jót (mű egér kergetése példáúl). Meg tanúlt akorát úgrani hogy az konyha asztalról át túdjon érkezni a mósogatóhoz!

Kábé igy tart a családunk fejlödése idén őszre.


Ílyesmi álapotba helyeszkedik néha Latika várakozólag dél útán XD

Címkék: család
Komentálj hozzá!
2 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr771438475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banyapapa 2009.10.12. 09:47:37

Ez a cica nagyon aranyos ott a keritésen logva:D

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.10.22. 22:42:58

@Banyapapa: Köszi :) Bisztos neki is jó gatdija lehet ha ilyen szeretésel várja!
Web Analytics
süti beállítások módosítása