20009
09/22
0

BENJÁMIN BUTON FÚRCSA KETRECE

Megin vólt eggy jó kis vasárnapi DVD-vídeókazetta nézés apummal. Eggy kicsit érdekes úgy nevezet nem minden napí fílmet kaptúnk kölcsönbe unoka tesóméktól. Az volt a címe hogy a:

BENJÁMIN BUTON FÚRCSA KETRECE (The Curious Case of Benjamin Button)

Egy öreg haldokoló néni meséli az egészet és aról szólt a fílm hogy van egy kis fiú aki szülése közbe meg gyilkolja az anyuját (szegény de nem direkt volt ne haragudgy rá a meny órszágból). És ezér apuja ki dobja a szemétbe. De szerencséjére az őr angyalkája meg kimél rajta és lesz egy ujj és életbe lévő de igaz hogy néger anyuja. Aki viszont nagyon kedves vele. Asztán (szerintem lehet hogy a gyilkolás miati bűntetés miat) van rajta eggy olyan átkozás hogy már egyböll öreg let és onan fiatalodík vissza. Nagyón érdekes. Öreg korába megin kicsi baba lessz belőle és a legnagyób szerelme pelusozza meg minden és sajnos meg is hal fitalságba (egész csecsemős lesz belőle). De azér sok kalangya volt és eszt is el mesélik. Ja és ki derűl hogy a szerelme mesélte a Benjáminnak a lányának!!! Elégé meg lepőttünk az egész család ezen.

Szóval érdekes eggy fílm volt sokat izgultunk meg anyum pityerget is mikor szegény Benyámin öreg let. Az tényleg elég szív facsargó volt be valom. Egyépként szerencsére nem voltak bene gonosz emberek szóval a tesóm is meg tutta nézni velűnk. Csak kicsit hoszú vólt és eszt nehezen víselte de meg fegyelmeztűk.

Meg nagyon tanúlságos is vólt sokat gondolkosztam mit lehetne tanúlni belölle. Szerintem példáúl aszt hogy nem is rosz öregnek leni (szuper jó hír belölle! mamám miat örűlök neki) meg hogy ha ilyen átok van ralytúnk akor sajnós elég kevés olyan időnk van amikor egy kora beliek vagyunk a szerelműnkel szóval ha kevés időnk jut szerelmeskedni akor meg kel fogni az alkalmát!
 

Néhány kép a filmböll:


Bendzsámin kicsi korába a temetőbe ki rándúlt. Valyón ne gondolj ara hogy a sírbol keltél ki neked is van anyukád!


A fő szereplö kis fiú meg tanúl járni fiatal korába. Igyekez ügyesnek leni mer a néger anyukád figyeli nagy örömel első lépéseid!


A fő szereplő szerelme kis korába. Hijába hogy győnyörű még ne gondojj az el csábitására majd fel nő amire te jól meg fiatalodszc!


Benyámin öreg korába szerelmévell. Látód meg érte a kí tartás mer jó képü letél és ilyen szép nőknek is fel tuttad csavarni a fejét!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr421399008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása