20009
09/14
komment

MOZI FÍLM: GLÓRIA NÉLKŰLI FENE GYEREKEK (Inglourious Basterds)

(Vigyáz mer lehet hogy a film értelmét írom le!)

Szombaton már megin rendesek voltak únoka tesómék és el hívtak moziba. (Már anyiszor vitek hogy alíg túdom meg hálálni!) Kabtam pénzt a jegyre sőt még patogtatott kukoricára is úgyhogy jó múlatásnak készűltem elébe. Kicsit izgalomal mer 18 éves fílmet mútatak be nekem a moziba az vólt a cime hogy:

GLÓRIA NÉLKŰLI FENE GYEREKEK (Inglourious Basterds)

Ez a film a második világok háborújába játszcódik és aról szól hogy sok ember meg hal de a végén a jók győzedelmeskednek mer leölik a gonosz nácik nagy tömegét bene a gonosz díktálóst a Hitlert. Sajnos edig a bórzalmas tűz vészel teli vég kifejlésig nagyon sok ember gyilkolódik le. Néha nácik néha jó katonák néha úgy nevezet zsidók is (!). Nagyon sajnáltam mindeggyiket mer szerintem nem lehet túl jó meg hallni. Remélem vagy fel támadnak (kivéve a Hítlert) vagy a menny órszágba jutotak.

Ez az egész úgy van be mútatva hogy a fene gyerekek bandáját kőveti nyomba a kamera és a jó kis kalandjaik álltal értjűk meg hogy ez a háborúskodás menyire rosz. Meg egy mozis zsidó kis lány is be mútatásra kerűl nekünk megszerethetjük ha van kedvünk de én nem javaslom mer akor sokat sírunk majd a fílm végén. De azért félig hepiend lesz mer a fő fene gyerek megmenekülésre kerül.

A sok halálozás elenére voltak bene elég jópofa vices dolgok is (példáúl az eggyik leg gonószab férfi tejet ivott és nem viszkit XD) Szóval volt okunk is a nevetésre. Eszt én pozítívúmra írom fel a jegyzékbe. A rendezője (Kentin Tarantinó aki elég hires) szerintem aszt akarta mondani hogy igyekezünk ne a halál sorsára jútni a háborúkba mer akor segithetünk hogy vége legyen de azér jó bátrak is legyünk.


Néhány kép a fílmből:


A Medve Zsidó és a Fene gyerekek főnöke elfogott egy gonosz nácit, ez az tanítcsátok móresre a gonoszt hogy ne tőrhesen ki másik világi háború!


A félfőgonosz náci célbalövést tanúl, ha az Ólimpián índúltál vólna nem útáltalak vólna meg de emberekre nem szép lődözni!


Gónosz nácik egy kis csopórtya kártya kítalálóst játszcik, ez a jó példa mer így kel viselkedni nem gonoszúl!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr11381383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása