20009
09/07
komment

VASÁR NAPI FILM: AZ X-MEN FARKASA

(Vigyáz mer lehet hogy a film értelmét írom le!)

Tegnap a déli ebéd után apúm megin egy jó kis meg lepéssel szólgált a részemre. Nem kelett a szobám ki takarítanóm (maj ma dél útán) helyete egy kölcsön dvd videó fílmet húzot elő a tarsójájából. Ez pedig nem volt más mint az:

AZ X-EMBEREK KEZDETEI: A FARKASKUTYA (angolúl: X-MEN ORIGINÁL: WOLFERÍNE)

Nagyon érdekes fílm volt de szerintem kicsit szcifis is mer olyan dolgok voltak bene amit szerintem nem hihet el eggy józan esze járású ember (példáúl én is). De eszt le számítva eléggé tetszcett. Arról szól hogy be mútatja a Farkaskutya (másík neve: Logan) élete útját. Ez az ember nagyon régen született magyarán hallhatatlan mer volt egy csomó háborúba de azokat is túl élte. Szerencséjére van egy tesója aki ugyan ílyen egésséges szóval együtt sok mindenre képesek. Sajnos a tesója elveszíti a józan eszét és megkergül gonosz lesz. Így egyedűl marad Logan de szerencsére találkozik egy nagyon szép tanító nénivel akivel boldogan él míg meg nem hall. A tesója lesz a szerelme mészárosa! Kegyetlen sórs. Na meg is akarja ölni cserébe az áruló család tagót és segítscségül jön egy katona aki beöntést ad a szervezetének. Inentől még hallhatatlanabb lesz a Farkaskutya mer minden csontyát bevonatolta egy jó kis fém. Aztán a vég kifejletbe ki derűl hogy ez a katona se volt túl jó meg hogy szerelme él de asztán jól legyilkolják már megin golyó álltal. Akkor minek támatt fel? Felesleges volt... És a végére fejbe lövöldözik a Farkaskutyát aki ezér elfelejt mindent. De legalább aszt is hogy a szerelmét kétcer is ki ölték az élők sorsából szóval szerintem jól járt így.

Jó kis film ajállom sok embernek (fiúknak inkább). Tanúlságos is! Mégpedíg az a tanúlságja hogy vigyázunk ha esetleg halhatatlanok leszünk a tesónnkal ne veszekedgyünk sokat mer elenünk fórdúlhat és a szerelműnket végveszélyeztetheti és még az is tanúlsáágos hogy ha csatázunk akor jól jöhet egy fémes be öntés azt fogadjuk el.

Jó volt látni az X-Emberek kezdeteit köszönöm az éllményt. Hajrá Farkaskútya hajrá jó X-Emberkék!!
 

Néhány kép a filmböll:


A farkas kútya eszméletére kap a be öntéses kezelés útán, vigyáz azokkal a karmokkal kis barátom meg ne sércsd magad a nagy dühődbe!


A félelmetes X-ember és híres kampániája: a Kardozó zseni, a Kockáztató, maga a Farkasember, tesója a Karmoló, és végűl a Győnyörüséges szerelme.


A farkaskutya ki engedí a fogva tartott X-kisembereket, a szabadcságot hozó hős akcióba lép!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr611365592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása