20009
08/02
0

TEGNAP DÉL ÚTÁNI FILM: THE WATCHMEN (NÉZŐEMBEREK)

(Vigyáz mer lehet hogy a film értelmét írom le!)

Apum nagy újsággal állítot tegnap dél útán be: a piacról haza felé elmentek unokatesómékhoz (vetek nekik bontott csírkét és oda atták) cserébe kaptunk kőlcsőn egy újab dvd videófilmet. Indúljon a mozidélután szóval a nagy szobába (it van a tv) a redőnyt le eresztetük sötét let hideg kólát készitetünk ki és nagy izgalomal le űltünk.

A film amit néztünk az volt hogy: The watchmen (Nézőemberek)

Ez egy nagyon érdekes film vólt. Szuperhősös! Úgy kezdődött hogy sajnálatos halál eset tőrtént megölték a Viccelődőt (angolúl: comédiás)! Na ez meg elég rosszúl eset a barátainak akik elkezték ki nyomozni hogy ugyan már mégis ki volt az a lelketlenn és gónosz aki ijet tet vele??? Meg azér is keresik a gyílkost mer kicsit félnek hogy majd őket is meg akarják öllni. Hét nem csódálom! A nyomozásba részt vesz Rórsakk (Arcváltó) a Bagolyember és Júpiter kis asszony. Elég jól csinálják mer a végére ki derűl hogy ki a gonosz csel szövő: az Ozimandiás (aki régen barátilag víszonyúlt hozzájuk!!). És ez semi mer olyan gonosz volt hogy a Menhetten doktorára kente az egészet S( aki ettől be gőzölve meg kellet ölnie a Rórsakkot. Tíszta őrűlet!! Ja meg legyilkolták a Núyorki embereket teljes egészükbe. Jó mondgyuk azt hiszem így nem lesz világ háború enyi a jó. Ez így le írva talán túl drámás most én is ere jöttem rá ahogy írok. De azér nézve nem ilyen végbaljós az egész hangulatja (kicsit azér igen).

A rendező meg az író azt akarta szerintem mondani a filmel hogy jó az ha vanak barátaink de azér jól nézük meg őket nehogy a hátúnkba karót döfjenek (át vitt értelembe) meg hogy nem baj ha sok ember ki írtásra kerűl ha etől nem lesz világ háború. Meg még az is tanúlság hogy őrizük meg a barátaink titkát különbe felrobbanthat az eggyik (Menhetten Doktora tete ezt a bórzalmat az Arcváltóval de már irtam ezt). Szóval azér vanak bene kicsit nyomasztós dolgok meg elég hoszú is ezér kicsiknek sajnos nem túdom szívemböl ajánlani de amúgy is meg unák maguktól mer elég hoszú müsor.

Grafikuma szép és a szinészek is ügyesek voltak szóval dicsérés ileti őket meg a készitöknek is gratulálok! Köszönöm a dél utáni jó élményt.


Néhány kép a filmböl:


A viccelődő még életébe, jól érzi magát a nagy mókázásába.


Rórsakkot elkapják a túdatlan rend őrök, ne agódj majd jönnek a barátaid szabadításra! ki tartás!


Menheten Doktora a végső meg oldás szín helyén, mit tettél kék barátunk??? A lelki ismeretedel kivel számolsz majd el??

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr391281987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása