20009
06/15
0

A RÉMŰLET TŐRTÉNETE

Úgy tőrtént az ijedstég hogy mikor elmentem szombaton a második lemezér akor jött velem tesóm is. Aztán a macskák kinn voltak a kertbe amikor fel nyávogás kiséretébe fel ugrottak és elszaladtak Latika főleg. Mamám volt kin a kertbe velük vigyázni rájuk és úgy látta hogy egy krokodil kapott utánna.
Tesóm persze egyből nagyon meg ijedt mikor ezt a pletykát hallotta ugyhogy nyúgtatgatni kellett hogy mamámnak rossz a szeme meg ilyenek. Na mondom magamba sokat érrt hogy nem nézheti miközbe az MGS4-Guns of The Patriots cimü játékkal játszcom ha ilyenek terjengenek el.
Szombaton olyan rosszul aludt hogy másnap regel is alig reggelizett. A kis kedvencét meg féltőleg be záratta a szobájába. Aki szegény most meg ezér sirt hogy nem lehet a többiekkel. Na akor ki kel találni valamit mondom gyere fel kutatjuk a támadót. Jól át vizsgáltuk a kertet de nem találtunk semmit úgyhogy rejtéjes maradt a dolog de tesóm azér meg nyugodott hogy már nincs semmi veszélyes a kertbe. De persze figyelem a szomszédok be számolásait hátha őket is megtámadja egy ezer fogu szörnyeteg. Remélem azér nem.

Meg még az volt a hét végén hogy el mentünk moziba amiről akartam irni egy jó bolgebe jegyzést de anyira rosz volt az a fílm hogy nem vesztegetem senki idejét rá (anyit monthatok hogy kábé 3 pontot kapna a skálámon. Na ugye hogy már senki se kíváncsi rá!).
 


Latika így aludhatott a támadás sorozat előtt (kicsit hasonlit erre a cicuskára).

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr751270967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása