20009
06/09
0

TOLVAJLÁS!

Most elégé fel vagyok bosszantva le is irom miér.
Egy nagyon is rossz dolog történt ma velem. Úgy kezdödöt hogy anya ma nem tudot uzsonnát csomagólni az iskolába (mert temetésre kellet mennie korai indúlással) ezér adott helyette pént. Nem baj van büffét az iskolába szóval akor majd gondoltam vezek ott szendvicset vagy valamit ami meg tetszcik. Aztán eggyik szünetbe észre vetük hogy el tűnt a pénz! És nem csak töllem hanem osztály társaimtól is. Nagyon bosszúsak lettünk mert volt olyan lány aki akor még ma nem evett semmit és már nagyon éhes volt.
Nem szeretek bántani embereket (állatokat se!) de akor annyira méregbe gurúltam hogy be tuttam volna bokszolni annak a valakinek aki aki tolvajlott. (De ne agódjatok már el múltak az indúlataim.) Kerestük hogy ki lehetett az a gonosz ember de nem találtuk meg. De remélem egyszcer majd ő is haonlóan porul jár és éhes marad! Meg érdemli! Na mindeggy nem sokára megyek tovább játszcani az MGS 4-gyet és remélem Snake kicsit meg nyugtat.


Nem hiszem hogy ilyen volt nállunk de látszcik hogy nem csak eggy ember lehet gonosz tolvaly!!!

Címkék: kaland
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr651270826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása