20009
05/26
0

MGS4 JÁTSZCÁSI NAPLÓM: 0. RÉSZ

Ebbe a részbe (be vezetés) össze szeretném foglalni azt amit túdni érdemes mielőtt el kezdődik a nagy kaland!

A harmadik rész rővid tartalma:
Azér tettem ide mer idő sorrendbe ez az első vagyis itt kezdődik a stori. Méghozá úgy hogy Snakét (akiből későb a Big Boss maga vállik szóval ez még egy másik Snake) kidobják egy repülő-ből hogy mentsen meg egy szovijet uniós túdost. Ez nem sikerül neki mer az a valakit akit ki kel mentenie mások rabolják el név szerinte a Boss (a Főnök) aki nő és a Snake ki képzője volt. Snake elösször majnem meghall de utána nem adja fel és vissza kényszeriti magát a mentő akcióba. Ahol még meg talál egy jó barátot is magának akit Évának hívnak meg sajnos sok elenséget is (A darázsembert meg a dühös ugrálót és az öreg bácsit és a bolond ürhajóst példáúl. Ők a Kobra Eggység egyépként.) Asztán szerencsére le győzi a játék fő gónoszát (Volginnak hívják) és ösze csap a főnökével. Szóval sok kaland és ellenség árán sikerül végig játszcania a kalandjait. És a Világot is meg menti a Világ Háborútól! Bátor és ügyes harcos.

Az első rész rővid tartalma:
Egy terorista csoportosulás meg száll egy szígetet és a fő hősünket Snake-t küldik hogy rendet tegyen és ki szabadítscsa a foglyul ejteteket. Ebbe segít két jó barátja akiket ott ismer meg név szerint Merílin és Otakon. Ki derűl hogy a teroristák egy halott katona (úgy hívják: Big Boss (A nagy főnök)) testét akarják hogy tiszteségesen el temehesék meg klónozhassák. Aztán az is ki derül még hogy a főfő gonosz az a fő hős akit meg személyesítünk tesója és őt kell le győzni. Nagyon nagy lelki erője van szerintem a Snake-nek hogy ezt is meg tudta tenni! A végén mindenki aki számít túl éli a borzalmakat.


A második rész rővid tartalma:
Bonyolódik a tőrténet. Úgy kezdődik ha jó gombokat nyomkodunk hogy Snakét alakítjuk megin és egy tanker hajón vagyunk amin egy végveszélyes fegyvert akarnak bele csempézni az országba (Amerikába) mások meg (A szovijet úniósak) el akarják lopni. Ebbe csöppen Snake. Sajnos a nagy hajó el süllyed és úgy tünik Snake is oda veszejtődik meg rá kenik az egész süllyedéses terorizálást.
Pár ével későb folytatódik a játék de már nem Snakét irányítjuk hanem Rajdent aki egy fiatal kis fiú. Aztán vele kell harcolni a bonyodalmas történetbe de szerencsére ki derűl hogy Snake nem lett hulla és megin segit egy jó barát (Otakon). Fel tűnik még az első rész eggyik gonosza (Ocelot) akit meg szállt a karján keresztül a főfő gonosz. Egyedi izgalmakat igér míndez!


Innen folytatódik a kalandozás... Tartcs velem a végig játszásába!

Ajánlások: mind azoknak fel ajánlom ezt a testet akik támogaták az el készülését.
(Itthon példáúl: anyum, mamám, apa, tesóm, Latika. És a Playstationlive.hu! oldalon az összes barátomnak (úgy mint ábc sorrendbe: ALF22, banyapapa, ceu, gabe83, Gordin, Jancsi, Jesus, karfiol, Kazama_Jin, krissz88, mangela, Masamune, nrobzso, Old_Raiden, patrik00, Predator0, tiNk, vkrisz, wallace, wasp00, wmartin, zolika, 1mzolee0 és rolmanusnak is) és az összes kedves és hűséges olvasóimnak!)
 


MSG1: Kezdődik a nagy kaland, Snake, jól jegyezd meg ki van a képen, még találkozni fogsz vele!


MSG2: Az eggyik főösszecsapás hejszine, Snake vigyázz, bombák is lehetnek ott!

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr741270478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása