20009
05/25
0

MA ESTI FILM: A PANKRÁTÓR

VIGYÁZÁST KÉREK!!! LEHETNEK BENNE SPOIJLEREK!!
CSAK AZ OLVASA EL AKI MÁR LÁTA A FILMET VAGY SOHA MEG SE AKARJA MÁR NÉZNI!!


Tegnap este apa megin hozott egy kölcsönbe kapott dvd videófilmet amit ketten néztünk meg együtt. Útólag azt mondom nem is baj. Eggyrészt mer elég szomorú volt másikrészt meg elég sok dúrvaság volt bene ezér kicsiknek (tesóm) és lányoknak (anyum, mamám) eggyáltalán nem tudom ajánlani. Persze azér megnézhetik de kicsik jó lene ha el kerülnék fel nővésükig.

A történetben egy nagyon kemény harcos pank rátor életének utolsó részét követhetjük izgalommal és figyelemmel. Aról szól hogy nagy harcos volt régen (még az Ajatollahot is le győzte (nem csóda hogy a muszlimánok útálják amerikát!) és be mútatásra kerül hogy él ma. Hát nem tul jól. Néha a kocsijába alszik és a szíve is rohamot kap amiér meg műtik. És abba kell hagynia a bírkózást de szerintem ez jó mer nagyon durva dolgok voltak ebbe (tűző géppel lövöldöztek egymásra!! Nagyon brútális!). Szóval asztán a rég el feledet lányával akarja helyre hozni a kapcsolatát eggyszer sikerül eggyszer nem. De a végére megin birkózik. És szerintem nekünk rosz verziót attak kölcsön mer harc közbe let vége egy nagy ugrásnál. Mindegy. Majd megin kölcsön kérem valakitől.

De a lényegje így is meg fogott a filmnek. Az pediglen az volt hogy milyen szomoruan magányos túd leni egy ember aki régen nem figyelt a szeretni valókra és ezér most már nem szeretik. Szóval szerintem azt akarja mondani a rendező hogy tesék már szíves oda fígyelni eggymásra és szeretetet is adni mer különbe csak magányosan és szomorúan fogunk meg öregedni és sziv rohamokat kapni eggymás útán!


Pár kép a filmbőll:


Eggy szép és boldog pilanat a Kos a lányát kéri fel egy szép táncra, érezzétek jól magatokat!


A Kos szépítkezik az utolsó nagy harcolás előtt, mutass példát hogy mindenki adjon magára a fontos pilanatokba!


A Kos boldogan megy a csatába, ne agódj ha ügysen harcolsz nem eshet bajod!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr291270472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása