20009
04/03
komment

Kitiltották a Tesómat! S(

Most nagyon fel vagyok haboródva el is mondom miért. Tegnap játszott a tesóm (aki a húgom szóval lány) eggy autós játékal (csak ki próbálta!) és abba a játékba olyan van hogy néha elküldi az ellen felek képét. Mondjuk ha kiütöd őket (mert lehet) vagy ők téged. Az is ideg tépö volt hogy valaki álandóan meg próbálta fellökni és akor egyszer ő lökte föl azt a valakit. Aki a tesómnak MEZTELEN képet küldött így a kamerájával! És pont látta mamám aki szólt anyáéknak. A tesóm semi rosszat nem csinált és elmondta mi volt. Anya egyből ki kapcsolta a gépet pedig nem szeret egyépként hozzá nyúlni de most eggyböl! Szóval erre tesóm most nem játszchat most a Playstation3-ommal.

Így is nagyon ki van bukva mert kedden látott egy halott kutyát erre most még ez is....... Nagyon sajnálom de anyáék nem akarják engedni most lehet hogy én is bojkotálom majd a gépet. Vagy lehet van job ötletem is. Meglátom még.

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr971269765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása