20013
07/02
komment

A GENERÁCIÓ BUCSUSZTATÁSÁRA - volumen number 3.

Ez a szomorkás pilanat is elé érkezet hogy végleg el búcsúsztatom a generáciot mivel vége az EEE-nek meg minden ujj gépet jól ismerűnk enek itt az ideje ennek is.
Nem is cicázok tovább lásuk a topp 3-mat:


3. Legjobb gemma: UJJ SUPER MÁRIÓ BRATYÓK WII GÉPRE  - 25 pont
Ha jól látom akor ez lett a leg job Wii-is sőt Nimtendós gemma az elmúlt micsodába. Nem háborgok miatta mer valóba nem jut eszembe más igaz kevésel játcotam szóval nem vagyok mérv adó magamnak jelleleg.

Ídézet: "Szép kis gemma jó nagy ki tartásal. Kel enél töb az ugrabugra rajongoknak? Maj le írják ha igen de szerimtem ez a gém nekik pont jó lessz. Ap ro pó pontok ösze adva 23,5 tizedes 25-ös gemmáról olvashattúnk eggyüt ami egész súper jó kis tejjesítmény! Ratulálok a Nintendonak hogy sikerűlt össze hoznia. Valóba a világ leg jób játéait csinájják apeláta nélkűl."

Hát ez eggy időt áló sommázat volt mer még ma is eggyetértek vele. A nagy nosztalgikus storim ezzel a gémel kapcsolatba az hogy mennyire izzattunk Dinával (tesóm vele játcok néha) az első pár világba. A sivatagos már határ eset volt (2. wörd) de a jégplanetta az tejjesen el vette a józan eszünk. Egycerűen nem bírtunk vele még penguin jelmezbe is nagyon nehéz volt. Ekor még nem tuttuk mennyi van hátra aszt hittük talán ez a jeges pokol mindennek a leg vége és már majnem aba hagytuk hogy jó akor eszt a gemmát se fejezzük be... De szerencsére a nagy ki tartásunk odaáig fajúlt hogy hihetetlen ügyesen meg tanúltunk játszcani vele (a programmal) és a fagyos belzebúbok le győzése után jáci könnyedcséggel vetettük magunkat belé a folytatásba. Nekünk az volt a nagy lecke amit apum is sokat mond: Dénes ne ad fel olyan könyen a dolgokat mer a kitartás meg hoza a gyümölcsét vagy ha nem akor legaláb jó fárattan fekszel le és könyebben el alszol. Nekünk ez "be jött" legaláb anyira mint a játék maga. Meg értemelt a dobogós helyezés!


2. Legjobb gemma: VALKÍR KRÓNIKÁK - 26,5 pont
Régi kedves ismerősöm a PS3 gépére. A leg jobb eszkluzív program ami létezett szerintem meg a pontozásom szerint. Bánom? Nem mer jól esik ere gondolni.

Ídézet: "A játék lényegje: Az hogy háborúskodásba kavarodot a pirinyónyi kis nemzetiségűnk és nincs mese hadseregbe kel vónulnunk. Eszt ugy tudjuk meg csinálni a program el várásainak meg felelően hogy egy kis fiút (neve szerint Velkin) kel a börén át meg személyesitenűnk. Szúper ki hívás. De hogy ne legyen ólyan nehéz kapunk jó fej barátokat meg társakat is. Élethűség! Plusz pontokat rakok ki látásba. A stylus amibe játcani fogúnk az bízony stratégiai lövöldözés lessz ami szerintem tökéletes-en ilik egy háborúsdis játékba."

És milyen igaz mer alig van manabság rendesen stratégiázós gemma. Nekem a szívemnek azér is kedves ez a stíl mer így nem kell kabkodni és nem melegedik le a játékos csutakosra izzadva mint a sok codos például. Ez az elme terepe ideje gondolkodni mint az életbe itt is sokkal jobb át gondolni hogy mit fogok csinálni melyik úton jó el menni a közértbe satöbbi. Magáról a játékról még mindíg (évek múltán!!!) is csak jókat gondolok. Nekem az óta nagy kedvencem a tank jármű és ezt a lelkesedésemet Dina is osztotta mer a játék ideje alatt meg utána pár hónapig Tank Vezető akart lenni a seregbe. Sajnos erről álhatatos munkával le beszéltük: nem lánynak való munka az. Mára már nem is igényli ezt a karriert szóval nem lett maradandó rossz hordaléka ennek a gemmának csak a szép emlékek marattak Alíciáról és a daliás Velkinről.


1. Legjobb gemma: SKYRIM - 94,5 pont
Torony magas győsztese lett a versenynek ez a gigászi kaland mindenkit annyira maga mögé utasított hogy kicsalni se lehetne az első helyről.

Ídézet: "Típpem: csináljatok eggy erős Dédrikus kardot (kell hozzá eggy Dédra szíve és némi Ében öntecs) fejlesszétek tovább a kovács műhelyébe majd vigyétek el és bazsajozzatok rá valami fertelmes ártást (én a tűzt vagy a vérszívást ajállom!)! Menthetetlenűl erősek lesztek ez álltal."

Ez az eggyik pontya a gemának ami az első helyre taszajtotta ez a mérhetetlen változatosága. Csak a fegyver készitésbe órák százait bele lehet ölni (hogy utána ügyesen lehessen ölni XD). De nem csak ez van Dinának és egybe mamámnak is például a fűvészkedés és kotyvasztás volt a kedvenc része. Jó ki főzetekkel láttak el a kalandos utakra. Anyi emlékezetes kaland volt bene hogy nem is akarok ki emelni eggyet se mer tánna rosszúl érezném magam hogy egy másik kedves emléket magamba fojtottam. Viszont azér is örvendek a cikkbe kerülésér mer enek a test az el készitése nagyon szocialista élmény volt számunkra hisz az egész család (unoka tesómék!) is részt vett benne és eggy nagyon izgalmas versenybe keverettünk amit mi nyertünk meg (Haraszti család). Utána uzsonnásztunk egy jót és a kandallóba ropogó tűzt néztük révetegen. Ebbe a testbe attam elősször és utojjára hasznos tippeket amivel remélem hogy sok sok gemmázó játékát meg könyítetem és ere nagyon büszke is vagyok. Vajon jól tettem hogy ez a gém lett az első? Maj az idő el dönti.

Ezel vége a generációnak sziasztok.

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr155387823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalbász 2015.10.01. 16:52:00

Mikor lesz új poszt?

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2015.10.06. 23:14:29

@kalbász: Soha? Azt hiszem. Már nem cikkezek olyan nagyobbakat hogy az ide kerűjün mostanába már csak a tumlert használom publikálásra. Az a címem hogy: harasztidenes.tumblr.com és a fő témám jelelleg a Metal Gear 5 de ez csak jelelleg érvényes fél év múlva már aki olvassa másra számítcson!

kalbász 2017.02.27. 13:18:32

@Ken_Lee: :) Akkor már erről lemaradtam.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2017.02.27. 13:59:56

@kalbász: Meg nyerő hogy ennyi év (3,5) után is érkeznek komentek! Köszönöm jól eset. Azonban nem maradtál le semmiről hiszen valamennyi korábbi post-om további költség nélkül el olvasható!
Web Analytics
süti beállítások módosítása