20011
08/23
0

35-ÖDIK TEST: A BASTION

Na megin a régi jó szokásommal jelenkezek ami jól selythetöleg a gemma testelés. Mivel már nagyon únalmas volt ez a dolog ezér tejjesen meg fogom reformozni a testelés menetét meg a kategóriákat lécives ezen maj ne lepödgyetek meg! A kíséletezéses alanyor erre a produkcióra az lessz hogy:

A BASTION (Magyarán A Bástia)

Ez a gém megin nem playastationos (kicsit meg haraguttam arra a gépre meg a Faceboukon álandoan utálkozott rám de most ez mindeggy) hanem PC-és (!!!) és X-BOX 360-vanas (!!!!). Én az első versiót játszottam nagy oda adással hála isten az unoka tesómnak. Lásuk csak mi sűltki belölle!

A története nagyon szívbe ölő valami lécives árva gyerekek most ne figyeljenek ide. Mér mondod ezt Déni? Kérdezheti akárki. Na hát azér mer a történelme szerint a gemma fő alakja egy el árvúlt kis kópé és az ő börét öltyük magúnkra gúnya képen. Sajnos anyira teljesen el van árvúlva hogy alíg valakik élnek a világba rajta kívül. Na a nagy magányoságúnkba pediglen az lessz a porciónk hogy legyünk kedvesek legalább az ídejglenes othonunkat a Bástyiát szép rendbe tenni ha már az egész többi mindenséget el vitte a Vég enyészet című pusztulás.

Mostanra mindenki ki is szűrhette magából hogy ez milyen egyedüli kaland lessz. Hát borzasztóra mer a sok harcba senki se fog rajtúnk segítni. Akik meg még emberi lények azok vagy az elenségeink és a belünket óntanák kedvükre vagy alig hajlandók beszélgetni hozzánk. Most ere mit mondgyak?! Kicsit kegyetlen volt ez a készitöktöl hogy ebbe a szép és színes szúper grafikumos világba ilyen lélek próbálós dolgot tettek belé. Ezér csak napi fél órára engedélyezem a játcást a 18 év alatiaknak!

Szerencsére ha valakinek kicsit is erős a lelki világa anak ez nem fog fájni akik meg gyengék ijen szenpontból azoknak az a tanácsom hogy: ne agódgyatok! Nézzétek csak a képernyőt milyen szép! A csodálatos színek bisztos hogy meg melengetik a szívecskéteket és ha ez se elég akkor füleljetek oda az andalittó dallamokra. Az is sok kár pótlásba részesít valamennyiőtöket. Nekem különösen tetcett hogy még énekelnek is maj benne javaslom nektek hogy mindig hegyezzétek a hallókáitokat mer nagyon jó ki egészitő kaland a gemmába szereplő mária kallas búgó hangját vární.

Na de ha nem ilyen galamb a spirituszotok akor is sok örömöt lelhetek a mű remekbe! Még pedig mit Dénes? A sok fegyverezést kis barátom. Mit szeretc? Íjazni? Pisztolyozni? Púskázni? Macsétázni? Netán a jó Robert Barateon király a példa képed és a harci pörölyét választod? Mind mind lehetscséges. Egycerre kettőt is választhatc! Be vallom és a gyorslövő pisztolyt és a macsétát kedveltem. Valamenyi a kettő közűl gyors halál osztást tesz lehetővés és a macsétát el lehet vetni a távolba így ki púrcantva a messzeségből gonoszkodó valakiket. Ezen felűl a harcba hívhatsz maj még kűlönleges késségeket a fekete mágja löttyének segedelmével. Én ebből álltalába a baráti szörnyecskét vláasztottam aki nagy kedvvel áll be a csata sórba és Ő maga is le öli aki nekem ellenségem. Tetcett? Persze hogy! Végre akadt barátom a nagy kies-ségbe.

Jöjön a rend hagyó pontozás. Mível nem szettem cafatjaira a gémt ezér a pontokat se részletezem ki nektek. Elég legyen annyi hogy 24,5 pontra stagnálom ezt a játékot. Meg döbbentő? Lehet de valóba ennyit ér szerintem. Majnem minden pórcogója a jó helyén van és ritkán átkozódtam csak akor is mimimálisan (áhhh a kutya fáját azoknak a nagy zsír golyóbisoknak!).

Köszönöm a kedves fígyelmeteket és ez úton ajállom mindenk figyelmébe ezt a jó kis játékot. Sajnos nem túdom mennyibe kerűl de kérjétek meg anyutokat hogy iskola kezdésre adgyák meg ezt az ajándékot és ígérjétek meg hogy majd jól tanúltok!

Természetesen köszönöm szépen tesóm segítségét aki a szokásosnál is többet segítet. Sose fogom túdni meg hálálni neki ezeket a perceket! Eszt a cikem neki deddikálóm.

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr873164393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása