20011
06/27
komment

VÉGRE IT A NYÁR

Ahógy a cim is mútatja: végre itt a felelőtlen nyár ami szúper jó csk idén már megin elő került a szokásos butaság: gyerekek nektek táborba kéne meni :S Én ki nem állhatom ezt a dólgot és szerencsére mamám segitcségével jól el háritom álltalába eszt a veszélyt magamrol. Ő történelmi okokboll nem szereti a táborokat és ezér rá túdok hatni az idegeire. Ekkor melém ál és így ki túdom magam huzni ebböl a felelötlenségböll. Tesómnak viszont már nincs apeláta mer elég nagy let és most idén elösször ki kel választania hogy milyenbe megy. A hímzö tábort javasolja neki mamám hogyha már el kel valahova menie akor valami békésbe kerüljön ahol nincsenek vad fiúk de apum olyant szeretne ahol sokat mozognak meg levegön vanak amenyire csak lehet. Én inkáb lapítok ez ügybe nehogy be adjanak valami glecserr mászó tanfolyamra vele eggyüt de szerimtem jó ötlet neki a test ezzős valami. Kicsit mostanába roszúl eszik és nem szeretném ha nyüzüghe lenne vagy ilyesmi. Az ötletem - amit titkolok - hogy jó lene neki a vitorlázó tábor vagy ha más nem akor a történelmi lovagos (az tetcene mer akkor meg tanúlna kardozni mint az Ariya kislány a Trollok Harcából ami egy szép könyv +-ba film is. Ez pont neki való hogy eggy kis vadóccságot tanúljon a nyárba.) Még nem túdni hogy ezzel kapcsolatba mi lessz de nincs sok idönk pecsepelni mer lasan a család közösen el megy nyaralní ahogy aszt már nektek is be harangosztam.

Ebbe az az újjdonság hogy apum tájékoztatása szerint idén az uti célúnk Kazaksztán lessz. Nem tudom hol van de remélem hogy a tenger partyára megyűnk mer mostanába nagyon kívánom a vizet. Mamám persze így nem fog gyönni sőt majnem szív rohamot kapott amikor el újjságoltam neki a hírt. Nem kedveli azt a vídéket. Egycer mesélt rolla hogy apujával voltak ara felé és csoda goromba népek lakták. De az már rég volt reméllem a 21-dik századba ki nevelőttek a jó modorra. Volt rá ídejük! Még nem tudóm hogy mit vigyek magamal mer erre nem számitotam hogy enyire ismeretlen helyre megyűnk de a lístám java része azér használható maratt szerencsére (már irtam rolla hogy mi van bene). Dina tejjesen fél válrol veszi ezt (lehet hogy felelőség tanuló campusba kéne vonúltatni?) majd anyáékal be pakoltatja ami kel. Én már nem tehetek ilyent meg mer akor valami fontos rittig ithon maradna és az rá nyomná a pecsétjét az egész 2 hétre. Esténként ezen bánkódnék hogy a csokoládé ithon romlik meg példáúl. Na mindegy maj meg oldódik ez is mínt minden más az Őr anygyalkák segítnek maj.

Mamám kicsit persze hogy boszús ez ügybe és most vég nélkűl tervezgeti hogy el megy egy gyógy helyre reumázni. Sokat lóg a telefonba a barát néit győszködve hogy kisérjék el reméllem hajlandó lessz valamelyik csatra fa (vicesen irom nem bántolag) el meni vele mer nem szívesen engedném el egyedűl nehogy bele fúljon a sok gyógy vizbe vagy ilyesmi. Reméllem nem esik baja ha a kirándúlás melet dőnt. Anyum is kicsit kapkod ezel kapcsolatba mer ha mamám akkór megy gyógyászkodni amikor mi kirándulúnk akor a cicuskákra gyámot kell kerítni. Való szinüleg unokat tesómékat de kicsit félek hogy a cicák (bele értve Latikát is!) el fogadják-e tőllük a tápszert ill. moslékot. De bízok benük hisz okos jószágokrol van szó. E miat nem aggódok álmatlanúl azt le szögezem magamnak.

Jelelleg ezek a gondolatjaim nagyon várom az útazást. Adig is szíasztok!


Glecser mászo tanfolyam tábor. Reméllem hogy ez nem jön szóba! (a kép csak ilustrácio - copirajt nem tudom ki bocsánat)

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr463018107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morbus_Hungaricus 2011.06.27. 13:14:25

A cicák miatt tényleg ne aggódj, biztos, hogy nem lesz probléma.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2011.06.27. 13:28:11

fényképezőgépet vigyél, aztán ha visszajössz írj majd a nyaralásról is.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.06.27. 14:34:28

@Morbus_Hungaricus: Köszi a nyúgtatást! Reméllem igazad lessz.

@AdamBast: Rendbe lehet hogy fogok irní rolla ha érdekes lessz. Ha csak únatkozunk maj akkor inkáb passzolom hogy nehogy le fitymáljanak miata hogy jól se túdnak nyaralni ezek a buta emberek példáúl.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.27. 20:17:44

én tarot táborba megyek, és már alig várom ^^

mondjuk engem utálsz, azt tudom :((

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.06.28. 00:02:08

@wmiki: téged mindenki utál, mert rászolgálsz :) Legjobban te magad utálod magad, de ezt már biztos észrevetted.
Web Analytics
süti beállítások módosítása