20010
10/20
0

ÖSZI CSALÁDI JELENTÉS

Már nagyon rég írtam ilyent és le akaróm naplozni hogy maj emlékezek rá mi is tőrtént velűnk 2010 végébe. Lásuk is ne huncutkodgyunk.

Anyum: Köszönöm a nevébe nagyon jól van. Múlt héten meg vágta magát de nem vérzet nagyon a keze és most már ki heverte ídegileg is ezt a raumát szerimtem. Betegsége alat neki ált a régi hobijának és pikassó képeket festett (2 darabíg jutot). Ezen kívül ügyesen főzöcskél nekűnk meg ilyesmi szóval nagyon hálásak vagyúnk neki az élelmezésér. Holnap fodrászhoz megy!

Apum: Lelkesen dólgozik a gyárba szerencsére. Idén meg úszta a boka ki bicsaklást szóval most néha el kísér fotbalozni de úgy érzem hogy nem kedveli ezt a foglalatosságot és olyankor máson jár az esze (példáúl az uszáson mer az a kedvence). Mínden esetre azér jó lelküség tölle hogy fel áldoza magát ez ügybe. Mostanába gyakran kertészkedik ís van eggy kedvenc bokorja amit álltalába saját kezüleg gyómlál ki meg ilyesmi. Örűlök neki hogy ilyen hobbija is let!

Mamám: Jól tartya magát ahóz képest hogy már meg rágta az idő foga. Sokat horgol (ez azt jelenti hogy fonálból csinál valamiket) és segít anyumnak a sütésekbe. Álltalába a süteményeket bízuk rá mer ha csak az rontódik el véletlen akor már nem fogúnk éhen pusztúlni. Azér ne agódgyatok ritka a hibázás esete és álltalába jó izű almás pitét fogyasztúnk dessertnek. Sokat foglalkozik még a cicusokkal általába a szőrüket keféli ki hogy ne legyen a lakás csinbókos. Positiv dolog! Szerencsére mostanába a tűdeje is jól van nem krákog már annyit. Sokat imádkozik.

Tesóm: Szépen fejlődik! Mamám sokat dicséri nekem hogy jól halad a dáma képzésbe (udvariaságra neveli) erre jó büszke is vagyok. A guitár leckéket most hanyagólja mer majnem rossz társaságba keveredet a zene órán :S Az a bagázs olyan volt hogy nagyon zajongtak az utcán és az eggyik rokona eléggé italos is volt szóval jobb ha távol tartyák magukat Dinától! Jövőre ujjra tervezi a tanulását. Én szeretném ha ki próbálná az orgonálást (a tenplomba lehetne) mer én nagyon szeretem azt de mamám szerint még rövid a lába hozzá. Kár! A súli jól megy neki nincs semi baj elégedetek vagyúnk vele.

Én: Jól vagyok köszönöm szépen. Sokat gondolkozok mostanába hogy mi legyek nagy koromba. Lehet hogy mégse leszek ujjság iró mer eddig nem arattam ki az át törést szóval lehet hogy ezt föl adom. Maj meglátyuk. A foci jól megy (szerdán meg szombatón megyek únoka tesómal és a haverjainkal) már eggyszer rúgtam egy gólt de álltalába a be dobások a specialitásaim azt mindíg rám bízzák. Kapusnak is jól védek de nem nagyon szeretem mer veszélyes hogy el találhat a labda olyankor. Nem soká ujj foci cipőt kel venni mer a mostani orra lukas már és essőbe nem használható e miat. Most erre gyűjtök.

Latika: Irtóra össze bunyóztak valami butaságon Rozikával ugy kelet őket békitőleg széjel választanúnk. De ezt le számítva nagyon békés a természetje sose bántana senkit se (embert még sose!!). Sokat dúrmol a kandallón meg regelente a lábam tövébe szokot helyezkedni nagy szeretettel. Nagyon kel figyelnem hogy nehogy le rúgjam mer akkor félne töllem. Kedvenc játéka hogy el dobjuk a mű egerét és fel deríti hova pottyant a játék dög és képzeljétek hogy visza hozza és kérlelőleg doromból hogy vessük el neki újra! Irtó aranyos szokása ez.

Szóval kábé így állúnk 2010 végébe a családi helyzetűnkel. Irigylésre méltó szóval köszönöm az őr angyalkáinknak is hogy így vigyáznak ránk a gonoszságok elől.

Latika is ilyesmi módra szégyellte a bunyózást.

Címkék: család
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr672385592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása