20010
06/10
0

TEGNAP ESTI SZOMORÚ FÍLM: KRAZY HEART

VÍGYÁZAT MER LEHET HOGY LE SPOJLEROZOM A FÍLM ELMÉLETÉT!

Na tegnap megin a tévé elé csábitot ampum azal hogy: Gyere csak kis fíam nézünk meg eggy zenés fílmet hátha job kedved lessz. Mikor eszt ki monta nagyon meg örűltem és kényelmesen el helyeszkettünk az egész család a televizió elé. Kicsi fészkelödés útán be tettük a kölcsön videó dvd fílmet a lejátszcóba aminek a cime az vólt hogy:

THE KRAZY HEART (magyarán: A bolondos szív)

Az elején még nem sejtettem hogy mennyire ki fogja facsarni a szívemet ez a muvé ugyhogy mosolyogva nézegetem a fő hös kalangyait. Arol szólt az eleje hogy van eggy USÁ-ás híres kantriénekes ember (az a neve hogy a Rosszfiú) és álandoan koncerteket ad. Aztán meg ismerkedik eggy koléga nömmel (ő is ujjság iro csak más a szak terűlete: a zene) akivel kicsit egymásba szeretnek csak sajnos a Rosszfiú eléggé alkolohista és cigis. Na de jó pár szép estét együt tőltenek nagy bóldogságba még Jaenna (a nő neve ez) kis fia Budy is jóba lessz az énekessel szóval minden tiszta szúper. Csak aztán a Rosszfiu karambolozik ki töri a fél bokáját meg haza szolitja a kötelesége hogy dalokat írjon ugyhogy kicsit el szepparálodnak de a legnagyob tragédia az vólt hogy egycer látogatóba ékezik hozá Jaenna és Budy ez a tökfej részeges zseni meg el veszti a kis fiút :S Na a nő meg annyira fel idegesiti magát hogy örökre véget ér a nagy szerelmeskedésük. Le írva ezen most mindenki röhöghet de meg nézve nagyon torok szorittó a tőrténet. Bízzatok bennem...

Ahogy meg fígyeltem a családba csak engem éríntet mélyen ez az alkótás sacolásom szerint mer a többiek elég bóldog házaságba élnek és nem alkohólisták (én se vagyok az csak nincs feleségem) tesom meg a közepénél anyira el fáratt hogy el vonult aludni az ágyába.

Szerintem azt akarta mondani a rendezője hogy kis barátocskáim! Nagyon vigyázatok az életbe nehogy alkoholistává váljatok mer annak iszonyu végeredménye lehet. Higgyétek el nekem hogy a való életbe is a pokol kén kövén érezhetitek magatokat anyi rosz dolog eshet meg ha túl iszákosok lesztek. Más mondani valot nem tuttam ki értelmezni majd egy valaki aki láta segit ebbe ha van kedve. Eszt nem túdom még.

A grafikája szép vólt a fílmnek meg dicsérem és a szinészeket is. Kűlönösen a Rosszfiunak ratulálok ő még Oskar dijat is ki érdemelt ezér a filmbe mutatott sok szép momentánért. Nekem az anyuka is tetcet és a kis fiu is ügyesen szerepelt.

Mível eggy zenés filmröl van szó ezér a képek nézegetése közbe kapcsoljátok be ezt a music-vídeot és ugy gondolkodjatok el!

Néhány kép a fílmböll:

A nagy dogányos Roszfiú néha kicsit túlzásba esik, lécives figyelj oda mer igy könyeben tüdő rákos lehetsz!


A gyönyörű Jeanne és a Rosszfiu elsö találkozása, ha nem cigarettával a szádba fogattad vólna ezt a becses teremtményt akor talán nem fórdúlnak ilyen átkozottra a dólgok :S


Budy és a Roszfiú jól kijönek, igy kelet vólna mindig visselkedni ez a jó példa az okos játék!


Nagy magányba készül a torok facsaró dal, most már sok mindenér fájhat a szíved de nincs mit teni az időt nem lehet vissza forditani visseljed emelt fővel a szenvedést!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr672071092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása