20010
06/03
9

ÁLAT SZÁLITÁSÍ PRAKTIKÚMOK

A mai napra eggy érdekes témát elemzek ki a kedves barátaimnak (magyarán minden olvasómnak). Ez nem lessz más mínt az álat szálitási praktikumók be mutatása részbe emberek által részbe az álat társaság saját körébe végzett teleportolása. Dobogós helyzetük szerint teszem sórba. Ime:


1. Harmadik helyezet a lístán a Hatyú. 5 hatyú csibe szálitását óldota meg gónd nélkül sőt bónusként védet helyen tárolja a fiókáít. Meg becsülésre mélto minden madár faju álat számára!


Bekacsint a hattyú mama a szálitmányára, helyeszkedjetel el pihés barátaím mer nem sokára indúl a nagy útazás!


2. Másódik az Ember vs Órángután simbiózis. Mível az ember eggy értelmes lény ezér segitségűl hívta a talicskát. Így 8 bébi majmócát (tesóm kérte hogy így nevezem őket) képes el vinni ebédelni.


Űgyesen kapaszkodnak eggymásba az ember szabású nővendék álatok, ha ilyen okosan viselkettek akor lehet hogy belölletek is ember fejlődik ki az evolucióba!


3. Első dobogós helyen az az álat végzet jelelleg hogy az Opossum. Világ rekord számba viszi óvodába a szomszédságába elö fórduló pirinyónyi faj társait. Számolásom szerint 11 kölköt cippel panasz és zókszó nélkűl de lehet hogy tévedek és még több is mer annyira bele jojózot a szemem a kábrázatba!


Gigászi teher alat nyőg a kis rákcsáló, kedves Oposszum fogad el az öszinte gratulációm a világi guinesszi rekordér!


Bónusként (nem fért a dobogóra) be mútatom a menyétet aki azér ügyes mer nem a saját faja belit szálít puszta szájal! Az őnzetlen dolog járúljon példával mindenki elé.

Mára eggy ilyen könyedeb (java részbe képekel fóglalkozó) témával tuttuk le az irási kötelezetségem reméllem senkit nem bántotam meg ezel vagy ilyesmi.

Ha tuttok még ilyen ügyes álatokról akor a tesóm kedvéért írjátok meg nyúgottan!

Komentálj hozzá!
9 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr242053212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.06.03. 21:11:45

A múltkor én is láttam hattyúkat de sajna akkor még nem volt meg a fényképezőm :S
A majmokat viszont nem szeretem :)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.04. 14:13:30

@AdamBast: Mi nem víszolygúnk az orángutánoktoll! De meg értek mindenkít aki esetlegesen irtózik töllük vagy ilyesmi. Nem szerethet mindenki minden álato ebbe igazat adok.

DartagnanX 2010.06.05. 20:22:35

Hajjaj, nem akarlak megijeszteni, de úgy látom, hogy a menyét az bizony nem önzetlenül viszi azt az állatot, hanem bizony MEGÖLTE korábban. Ezt jobb, ha nem mondod el a tesódnak.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.07. 10:25:27

@DartagnanX: Nagyón remélem hogy nincs igazad :S
Eggyáltalán níncsen enek a hófehér tűneményes álatkának vérszopó kinézete. Nem túdok igy gondólni rá :S

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.07. 15:12:36

@DartagnanX: Ha valóba igazad van akkor most nagyot csalóttam. Émelyeg a gyomrom és hány ingerem lett. Egész életembe nem voltam még igy be csapva :S :S :S

balazs17 2011.08.02. 00:09:47

Hát nem akkarok elszómorítani senkit de, hogy mindenki tisztán lásson elkell mondanom 1 kis titkot az Őnzetlen Menyét képéhez.
Ez nem 1 menyét, hanem 1 hermelin és nem őznetlenül visszi a kis egeret (mezei pocokot),h nekeljen a hóba mennie ,hanem levadászta a pockot és valószínüleg jól tarkón harapta a pici pockot ebbe bele is halt , és most főhősünk az Őzetlen Menyét (hermelin) visszi hazafele a zsákmányt, hogy elfogyasza .
Meg józan paraszt észel , nézzétek már meg, h hogy megragadta a hermelin a pockot . Szerintetek a fogait holvannak !? Zsebre vágta ?
Hát minimum a kicsi pocok testébe tővig vannak az éles fogai.
Üdv: Balázs =D

balazs17 2011.08.02. 00:36:02

Az orángutános képhez írt szövegse egész pontos, mert a szimbiózi a 2 állat együtélését jelenti ez edig jó de, azt is jelenti, hogy a 2 állat vagy populáció a másik nélkül hoszútávon nem képes fenmaradni . Itt pedig ez a kifejezés nem pontos me az orángután is tud az embernélkül élni és az ember is tud orángután nélkül élni ,természetesen a saját környezetében .
Üdv: Balázs

balazs17 2011.08.02. 00:50:10

hát a 3. képhez is lenne egy kis komentem .
Az oposszum bármilyen meglepő nem visszi ovodába a kölyköket, és nem jár végig a környéken és szediösze a szomszédságból kölyköket. Hanem a saját kölykeit visszi magán.
Én nem mondanám rágcsálónak mert az nem lenne igaz 100%-osan , iknább minden evőnek mondanám.
Üdv: Balázs =D
Web Analytics
süti beállítások módosítása