20011
09/26
komment

Elsö képes blogbe jezzés

Mivel mostanába nagyon kevés időm van eggy darabja (lehet hogy helyesírás tanárnénihez is fogok járni!!!) és mivel sokan nyaggattok hogy: Dénes a kutya micsodádat blogozz már többet!!! Ezér félig meddíg kisérleti jellegel kompceciónt váltok a blogba és mostantol ha érdekes képre lelek az inter netbe tesómal akor azt osztom meg. Külön cetlivel is el látom ami az lessz hogy: képes. (Nem valamire képes hanem hogy képek lesznek bene így értem).
Remmélem nem okádtok rám e miat mer nagy álmom valósítom meg ezzel. A rövid szöveges bloggolást. El is kezdem:

Sándor Clegagne a Királyút melet kicsit meg zavarodva néz körül kutyafejű maszkjában: "Jaj hol vagy Zsoffri herceg? Itt farkasok vagy uton álók pórtyázhatnak rád!"

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr783257523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DartagnanX 2011.10.06. 02:20:19

Indíthatnál tumblr blogot, azt erre találták ki. Biztosan több millió követőd lenne.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.10.06. 08:54:27

@DartagnanX: Nagyon érdekes ötlet. Maj apummal át gondoljúk hogy érdemes-e olyant csinálni. De az igaz hogy ha töb miliójan figyelnék a ki írásaim az jó dolog lene. (Hátha akadna eggy lajhárt farm meccénász közte... De jó lene!)
Web Analytics
süti beállítások módosítása