20011
07/08
komment

A CSŐ TÖRÉS

Irto nagy baj tőrtént a családba tegnap előt. Unoka tesóméknál el törött a víz csövük és az egész lakást agyonra áztata a folyadék. Szóval ki kelet költözniük az otthonjukból amig ki nem szárad a meleg családi lak. Persze hogy a meg bízható jó rokonjaikat választoták uti célúl ami nem más mint: mi.

Nagy felelöséget rótak ezel a vendég látásal kapcsolatba ránk de meg oldjuk a problémájukat mer ere való a család hogy segitcsünk a nagy vész terhes időszakokba és ez most sajnos eggy ilyen. Unoka tesóm az én szobámba lett el szálásolva. Sajnos Úrnapján kicsit össze kaptunk a tömjénezőn és még érezhetö a feszültcség köztűnk anak elenére hogy szépen köteleségtúdon ki békültünk még aznap (június 26-dikán) és már eggy csomó kölcsön videó fílmet is ki készitet nekűnk (eröl bőveben maj leg közelebb mesélek). Az ő tesója (lány és nagyobb nállúnk) tesómnál kapott hálási lehetőséget. Ők jól el vannak tanítgattja a nagy lányos dolgokra Dinát. A szülők pedig az üres szobába száműzödtek. Kicsit panaszkodnak hogy milyen meleg (mer déli a fekvése) de azér nem hákliskodnak jó vendéghez ilően. Pluszba legaláb száraz! XD

Mamám kivételesen nem hisztérikázik a nagy tömeg okozta kelemetlenségen söt azt figyeltem meg hogy néha el könnyezi a szemét mer szerimtem nagyon örűl hogy együtt lakik megin a két gyermeke (anyum és tesója) eggy fedélbe. Nagy kedvel süti a finom uzsonnákat diós és kakaós csiga képébe mára meg brióst tervezett kakaóval. Még nem mertük meg mondani neki tesómal hogy ha ki szárad a rokon lak akor vége enek az idilliónak.

Nagy komfliktus nem volt szerencsére mer nem komiszok a gyerekek és bőven van elég hely. Egyedűl Latikán vetem észre az értettlenség jeleit mer most nem tudgya kit kell szeretnie meg kit nem. Fiatal még meg érteni hogy mindenkit lehet! (Vagy azér mer macska fajú ezt nem tudom). Eböl ki folyólag néha nagyokat fújtat unoka tesómra a szekrény tetejéröl de karmolásra és bosszú farok cibbálásra még nem kerűlt sor. Abbol nagy balhé kavarodna mer Latikára irtó alergiás vagyok ha bántani akarnák. Bisztos be húznék még a nagy bátyám hasába is eggyet!

Az időnk java részét a kertbe töltyük el a hűs fák árnyékába társasozással kitalálóssal vagy fogócskával. Focizni nem merünk mer valamit össze törnénk a végén és a lány fajúak amúgy se szívlelik ezt. Délután szokot leni csendes foglalkozás akor vagy olvasúnk (én továbbra is a Trollok harcát ami irtó izgalmas!) vagy sakkozúnk. Tesóm meg próbálta ebbe be vonni a kinti macsekokat és Rozikát is de csak viccből szerintem mer ahhoz már ő is elég okos hogy tudgya ez mekkora képtelenség. Mamámnak is meg nyílt a szája és sokat mesél nekünk gyermek koráról mi meg tátot szájal hallgatjuk a lábához telepedve. Tegnap volt a Mijanmári stori azt nagyon nagy szeretettel hallgatom.

A becsülések végett vasárnap túdnak maj vissza húrcolkodni addigra mindent helyre hoznak a férfiak a házba és akor minden visza tér a rendes kerékbe. Még nem tudom hogy várom-e mer kezdűnk nagyon össze melegedni és valóba érdekes így kommunálisan élni. Meglátyuk.


Latika is ilyen távolsagtartoan kivancsiskodik a nagy kerti meséllések közepette. Ő se szeretne ki maradni az érdekes történetekböll!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr883049853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása