20010
12/15
komment

KARÁCSÓNYI NYEREMÉNY GEMMA (KI UDPADELVE A NYERTESEL!!!)



Kedves jó barátaim! Mível mindgyár it a szeretés ünepe (magyarúl ahogy sokan ismerik a: Karácsony) ezér Mamám jó ötletét követve eggy nyereség játékot hírdetek én is ki hogy mindenkinek aki nyer (sajnós csak eggy neremény lessz :S) még örőm tellib legyen az űnepsége a karácsony-fa alat.

A nyeremény:
Eggy játék csomag pak lessz. Sajnós csak pc-é típusu gépre lessznek bene gemmák a púszta konzolósok most kicsit káromkodhatnak rám de lécives ne felejcsétek hogy mingyár jönnek az angyalkák szóval a bosszús érzelmeknek most nincs it az ídeje. Részletesen azokat a programokat lehet nyerni hogy:
- Braid - már ki testeltem irtóra jó gemma serimtem
- Machináriúm - én nem nyűstöltem de nagyon lelkesen dicsérik azok akik ísmerik szóval bisztos jó. Bónusként a zenéjét is meg ajándékozom (aszt hiszem)!
- Cortex commandó - nem ísmerem de valami ölős :S Léci a Szent Este ne ezel játcon a nyertes!
- Osmos - eszt se túdom mi lehet de most se átkozzatok meg
- Revenge of the Titáns - jó a cime mást nem túdok rolla

Sajnós nem túdom ugy csinálni hogy szét osszam a leg ügyesebek köszt a nyertes míndent el visz előre is ratulálok nekí! Aki meg nem fog nyerní az se keseredgyen el túl lécives mer ha ide kattínt: ide akkor magától is meg veheti ezeket ki vételesen annyira olcsóér amenyire akarja és ezel a rokant szegény árva gyerekek játcását fogja támogatni meg ilyesmi. Ez is jó cél ne feledgyétek csak el!




A játék
Eggy testet kel ügyesen ki tőtenie a részvevő valakiknek ha játcani vagy nyerni szeretne. Az fog nyerni hogy: maj ki sorsolom úgy hogy aki legaláb 13 pontot túd tejjesítni benne. Mínden kérdés 2-t ér a bónus kérdés meg 5-öt(!!!) szóval a maximúm a töllem szokásos 25. Ere azér vólt egy szügség mer ha csak a leg űgyeseb nyerne akor a hugóm el orózná a díjt de az meg búndázás lene és sokan ki útálnának még enél is jobban a világból enek meg most nincs helye szerimtem.

A résztvétel:
A válaszra december 23-madikáig éjfélig van időtök szóval nyugottan gondolkozatok csak. Úgy találtuk ki apummal hogy vagy e-mialba vagy privát űzenetbe tudjátok meg adni a jó válaszokat. Felöllem komentárba is lehet nem fogom ki moderázni de akor vigyázzatok hogy más valakik ne lessenek rollatok véletlenűl! Még azt is szeretném mondni hogy ez eggy glóbális gemma szóval a vólt kedven óldalaom a PSLC-én is ki hírdetem szóval nem bisztos hogy  iteni ember fog nyerni de léci ezér ne kötekedgyetek maj ha véletlenűl ez lessz (igyekszek el kerűlni!). Aki e-mailba ír az lécives írja oda hogy a hívatásos blogomba láttta a hírdetést és a kamu nickjét is hogy a ki hírdetésnél ne vakargasam a fejem hogy most ez valami tévedés? Az unoka tesóm ál neve? Vagy ilyesmik.

Sórsolás és eredmény hírdetés:
Tesómal fogúnk sorsólni még nem dolgosztam ki a módcert de agyalúnk rajta! Decembre 24-én fogom értesítni a bóldog játék nyeretesét meg közzé is teszem.



A test - Menyire ísmered Ken_Lee életét?
Ez a test aról szól hogy menyire ísmered Haraszti Dénes (az az Ken_Lee) életét. Nagyon? Kicsit? Közepesen? Na lásuk csak!

1. Hány éves jelelleg Haraszti Dénes?
A) 17 múlt
B) 7 lessz
C) pontosan 13
D) 25 kábé

2. Hány Tesója van és az milyen nemü?
A) 1 lány tesója van
B) 1 lány és egy 1 fiú tesója van
C) 1 fiú tesója van
D) 2 lány tesója van

3. Mi a kedvenc álata Dénesnek?
A) A trajos sül
B) Az okapi
C) A lajhárt
D) Nem szereti az álatokat egyáltalán, sőt!

4. Miröl nevezte el Dénes a jelellegi kedvenc macskáját?
A) Mamájáról
B) Egy könyvbe szereplö valakiröl
C) Már hivták igy egy régi macsekjá
D) Eggy filmes kis lányról

5. Ezek kőzül melyik egy család tagjának a neve (csak egy helyes válasz jó!)
A) Dina
B) Marika
C) Johana
D) Dzsenifer

6. Melyik sportolásba vesz részt néha nyaranta Dénes elő szeretetel?
A) Barátaival tengerihajós kalandokat él át
B) Únoka tesójával szeret focizni
C) Apujával fogócskázik
D) Idegenekkel sakkozik a téren esetleg

7. Hány pontos a makszimális skálája a játék testyeiben Dénesnek?
A) 100
B) 10
C) 25
D) Eggyáltalán nem is pontóz

8. Ki a legjob barátai Dénesnek az Inter netbe?
A) Tamás és Gergely
B) Hanka és Panka
C) Karfiol és Ábel
D) Feri és Júlia

9. Mi a kedvenc ítala Dénesnek?
A) Az eperlé
B) A tea tejjel (citrom helyet)
C) Az ananászdzsúsz
D) A kóla (pepsi)

10. Kibe hisz Dénes mamája?
A) A Jóistenbe
B) Krisnyába
C) Allakba
D) Hitetlen pogány más néven autista

+1: Mi az e-mail cim amire kűldeni kel a megfejtést? Ken Lee rendes neve eggybe írva és utánna az hogy @freemail.hu (5 pontós a kérdés!!!)

Míndenkinek jó gemmázást kívánók és sok sikert!


UDPADE:
(Elösszőr is bocsánat hogy csak móst (január 10-én(!!!)) jelenkezek ezel de majnem el tőrt a lábam karácsonykor szóval ez nagyon nehéz dolog vólt nekem léci ne neheszteljetek annyira mint anyum a szomszéd kéjenc-re.)

Sok szép meg fejtés érkezet amit ezen az utón is köszönök minden játcónak. Kicsit töb emberi lényre számitotam de igy is jó volt nem panaszkodok. Összesen eggy darab teli találatos lottó szelvény érkezett be a megfejtésbe aki eggy itteni kedves blogos ólvasóm Zoltán! Neki jó let vólna valami kűlön dijjat csinálni de sajnos eszt el butáskottam és nem sikerűlt. Pedig nagyon szép i-mialba irta a meg fejtést (fel is ólvastam mindenkinek ithon hagy lásák csak milyen jó dolog az Inter Net!).

A meg fejtések azok vóltak helyesen hogy:
1. (A) 17 éves múlt
2. (A) 1 lány tesója van
3. (C) A lajhárt
4. (D) Eggy filmes kislányról (A getó lotonyertesbe volt!)
5. (A) Dina
6. (D) Únoka tesójával szeret focizni
7. (C) 25
8. (C) Karfiol és Ábel
9. (C) Az ananászdzsúsz (Ez majnem mindenkin ki fogot!)
10. (A) A Jóistenbe

A nyertes eggy régó jó volt PSLC-és és jelellegi titteres jó barátom: krissz88-lc úraság. Kicsit örülök hogy ő nyerte meg mer talán még emlékeszhettek hogy a lajhárt farm ötletét az ő agya pattintotta rám! Íme a hálám jele a szerencsével karba öltve. Szúper.

Ratulálok míndenkinek és Buék-t kívánok mind emellé. Viszont látásra!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr232517295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.01.10. 15:31:20

@AdamBast: De vólt pár pályázat és meg is sorsoltam is csak buta lustasából ki folyólag mamám nem engette hogy az ünnepek köszt számítózzak meg a lábom is majnem derékba tört szóval sok minden közbe jött de már minden ó-ké! (Bocsánat :S)

DartagnanX 2011.01.10. 23:24:41

Remélem azért jól van a lábad. Érdekelne hogyan történt a baleset!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.01.11. 10:31:44

@DartagnanX: Nem volt eggy vidám esemény szóval nem szívesen emlékszek rá visza mer még most is borsózik a hátam tölle.
Úgy volt hogy Szent Este előti dél után (az az december 24-ike a nevezetes nap az allahistáknak és a krisnyásoknak mondom) el mentünk mamám tesóm meg én meg nézni a helyi templomba a pásztor játékot. Nállunk csak akkor szokot meg jönni a Jézuska ha ezt fegyelmezetten meg tesszűk (apa és anya addig pihenhet eggy kicsit) és szépen vacsorázunk utánna pacsálás nélkül. Na szóval ot voltúnk és mivel eggy kicsit csuszós volt az út a cudar hőmérséklet miat ezér a nők belém kapaszkottak ami elégé elegánsnak tűnik a külsö szemlélésre de azér eggy elég felelőség tejjes múnka és átlagon felűli komcentrációra készteti az escortáló valakit. Na szóval nem is volt baj szépen meg néztük a színi játékot tesómnak meg nagyon tetcettek a fel vonúltatott barmok. Sajnos eböl lett a majnem tragédia (látyátok - látyátok az aranyosság is veszélyes dolog lehet!!!) mer oda vonszolt minket utánna hogy símogassuk meg a ma született bárányt (nem Jézus Krisztust hanem eggy valódi bárányt ebből már volt egy csunya félre értésem eggy kötözködő ismerőssel léci ti ne kezdgyétek ezt a butaságot!) Persze mínden szép és jó volt csak oda jött a szamár is amin a terhes Mária lovagólt be a szín padra és mamám annyira meg rettent az esettöl hogy majnem hanyatt vágódott a gerinc oszlopára de mivel az erős kapomba csimpaszkodott ezér én estem le csúnyán a földre és a kalinpáló lábammal csúnyán bele rúgtam eggy kő halomba. Csillagokat látam a fájdalomtől (elsőre azt hitem a Betlehemi-t XD csak vicelek) anyira üvöltöttem hogy az álatok szét futottak a vak világba és piszkos let az üneplöm a térdemnél plúszba még volt aki kajánan nevetett rajtam. Szerencsére mamám jól le szitta hogy nem illik ki nevetni az eleseteket szégyejje magát pont ma és a pap bácsi is oda jött békítni. Aztán haza sántikáltam meg kúsztam majnem olyan nagyón fájt minden porcom. De gyorsan el felejtettük ezt a bal lépést mer meg jött a karácsony fa meg ilyenek. Hát erröl szólt a baleset.

DartagnanX 2011.01.14. 09:36:04

Rendkívüli történet.
Gratulálok a nyertesnek!
Játszhattam volna én is, de majd legközelebb.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.01.14. 13:15:16

@DartagnanX: Rentkívül fájdalmas :SSS
De hol van már a tavaji hó..... (nem fáj semmim ott.) ?!

DartagnanX 2011.01.18. 22:08:33

Ez az, hát hol van már a tavalyi hó.
Az utolsó bejegyzés tavaly született. Tesztelhetnél valamit, vagy legalább mondd el, hogy mi van a macskákkal.
Hetek óta egész éjjeleket ülök a gép előtt, frissítésre várva.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.01.20. 10:44:23

Kedves @DartagnanX: Köszönöm az únszollást az irásra. Sajnós aszt hiszem hogy alkotoi vállságba vagyok mer tisztára nincsen ön bizalmam hogy írjak valamiről. Mostanába mindíg meg kérdezem agamtól hogy: Szerimtem jó cik lene? Vices vagy hasznós lene valakiknek? És sose túdok maga bisztosan rá ordítni magamra hogy: IGEN! Szóval most ilyen dasztikus kedvem van. (Az viszont igaz hogy: pónt tegnap látam eggy érdekes fílmet amire ha fel teszem ezeket a kérdéseket akor még is csak jó választ túdok adni a hasznoságra szóval lehet hogy most be csapdáztam magam és mégis kötelezö lessz hogy ki blogozzam. Érdekes hogy igy fogalmazás közbe is milyen szépen túd gondolkódni és felylődni az ember (pl: én!)!

Meg látyuk.
Web Analytics
süti beállítások módosítása