20010
11/03
8

26-DIK TEST: NŐVÉNYEK VS. ZÓMBIEK

Ígenis tísztelt ólvasoim ujjra jelenkezem a hívatásomnak meg felelöen egy gemma testel. Ebbe a játékba az lessz a rend hagyós hogy pc-ére (!!!) jelent emg és ott is testeltem ki. Elösször nagyon szokatlanúl de ne agódgyatok pík-pakra bele jöttem szóval lássuk is a címét:

NŐVÉNYEK VERSUS ZÓMBIEK (Plants vs Zombis)

A játék lényegje + sztorija
Az hogy itt a vég ítélet és a hullák föl támadnak de mível még St. Péter nem nyitotta ki a meny órszág kapuját valami feledékenység gyanából szóval ezér kicsit itt a Főldbe randalíloznak eggy utolsót és élik ki a gyilkos agyra vágyásukat. Mível mi még élők vagyúnk ezér vigyáznunk kel és a kedves fotosintetizátoros barátainkhoz fórdullunk segitscségér úgyí mint: a növények. És velük kel taktikázva meg úszni ép bőrel.

A látvány
Nagyon ki elégitő nekem legalábis. Kézel rajzólt ez eggy értelmű ne hogy most neki áljatok légy szíves le hordni hogy egy GC vagy fotó realisztika! A növényeket aranyosnak lehet hívni de a foszló élőholtak túl dúrva visselkedésűek hogy eszt jó szivel rájuk agassam. A látvány vílágja egyépként elég jól változatos is mivel rengeteg falyta plantátúm leszz a játékba és majnem hasolló sok vérszopó genya is. Én a szép színek és az ügyes rajzollás miat meg adom a 4,5 pontot csak az efektusok hiányolása miat vonok most le. Bocsánat!!

A játchatóság
Egyenesen szúper! Iszonyatra egycerü de mégis míndig változatos. Hogy mér? Mer egérel kel csak játcani kattingatva de sose mindegy hogy hova klattyolsz kedves barátom mer ha rosz helyre akkor oda teszel borsolövőt ahova napraforgót akartál :SSS Ezel kicsit el is szóltam magam hogy menyi minden van bene. Nagyon! Valakik krumpli aknára vágynak? Tesék játani ezel! Esetleg lapító tökkel álmodc? Íme a játékod! Vagy csillagpatisszon a kedvenced? Dinnyevető? Varázsgómba? Robanó meggy? Csillipaprika? Ezer millió variációból kell ki találnod hogy melyikhez fojamodgy a a rohamba. Szóval ezér gondolkodós is mer nagyon lehet variálni hogy mi a fenét szeretnél csinálni és az se míndeggy hogy nappal van vagy éjcaka. Pekk! Na ezek útán 5 pontot adok nehogy sunyinak nézzetek.

Hangók
A zombikét nagyon el találták bele se merek gondólni hogy veték fel magnóra őket. A növényeknek nincs túl sok hangjúk csak mikor lődöznek de példáúl nem beszélnek hozzánk sajnós :S A zene elégséges de nem metál vagy ilyesmi izgató hanem próbál meg nyúgtatni a nagy imvázió közepette. Érdekes ujjitás de sajnós a zöld barátaínk némasága miat akkor is le vonok níncs kegyelmem. 4,5 pónt és kész!

Hangúlat
írtóra izgató! Az ember tejjesen bele feletkezik az agyalágyúlt foszló hullák rohamába és nagy szívdobogások köszt merítkezik meg a gemma élvezetébe. Kicsiknek meg szív bajosoknak ezér nem túdom nyugottan ajállani mer vagy roszat álmodnak (remélem nem!) vagy el patkol a vérpunpájuk (a szívükre gondolok). azér jól ki kaphatja az 5 pontot mer valóba erősége ez a sekció.

Ki tartás
Hát szerintem ebbe is jól tejjesít de maj a kritikás olvasóim meg mondgyák a magukét ha mégse. Szerintem azér ügyes itt ez a gém mer sok kűldetés van és eggyáltalán nem unalmasak mer mindíg változatos hogy hol vagyúnk vagy milyen módozatba mehetűnk az agyevő hórda elen. Asztán még az is sokat nyom a lattba hogy rengeteg féle minigemma van benne. Nekem nagyon el kerekedet a szemem amikor meg látaom hogy ijent is lehet? Lehet bízony. Sokat tanúlhatnának példáúl a Moderne Warefer játék készitöi vagy ilyesmi. Még míndig van pár néhány almini játék amit nem csináltam ki! Szóval kérdés nélkűl super az értékelésem és 5 pont a járandoság.

Ajállások :( vagy :) ?? Keresed magad!
Akiknek ajállom :)
- akik szívlelik a taktikázós gemmákat mer itt maj fogni kell
- akik örömüket lelik a növényekben vagy a zombik ki púrcantásába
- akiknek van pécé-jűk

Akiknek NEM ajállom :(
- akik félnek az elhúnytaktól
- akik letapossák a szép virágokat
- az fsp-seknek

Verdiktuúmom
Nekem positive csalódás vólt ez a pc játék és csak dícsérni túdom eszt a rút kis kacsát (azér írom így mer számitó gépes dolog). Ha jól atta össze tesóm a számoló gépel a pontokat akor 24 a helyes meg fejtés szóval nagyon jó játék! Sajnós nem túdom hogy ki túdgyátok a demóját próbálni vagy mégse de azér ajállom hogy fúsatok neki.

Köszönöm szépen a tesóm segitcségét nélkűle pár néhány baráti növényt nem ismertem vólna fel. Bónusként be jelentem hogy eszt a cikket Zolika barátomnak ajállom a velem készűlt interjuk miat amit köszönök szépen neki!!!

Komentálj hozzá!
8 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr62419806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transistor 2010.11.04. 09:08:51

Nem rajongok az ilyen kis játékokért, 2 haverom mégis rábeszélt. 4 óra játékidő után eszméltem fel, hogy lehet abba kellene hagyni.

A ZUMA volt még ilyen jó.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.11.09. 19:00:00

Nagy időrabló a játék, a demót én is kipróbáltam.
Hamarabb meguntam mint hogy vége lett volna a demónak, szóval nem értem hogy ki veszi ezt meg.

Mikrobi 2010.11.16. 00:18:42

Tanulj meg helyesen írni, mert még az érettségiig se jutsz el! Emellett olyan idegesítő, ahogy írsz, hogy az első sor végére sem jutottam el!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.11.16. 09:13:42

@Mikrobi: Bocsánatot kérek szépen de azér köszi hogy eggy picit ólvastál a cikkemböl meg hogy írtál is!!

DartagnanX 2010.12.11. 12:11:27

Régen volt frissítés. Követelem az új bejegyzéseket.

Morbus_Hungaricus 2010.12.13. 08:57:07

@DartagnanX: Csatlakozom én is.

Kedves Dénes!

Miért nem írsz mostanában? Csak nem történt valami baj ami akadályoz? Remélem nem, és várom az újabb bejegyzéseket.

Üdvözöllek.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.12.13. 19:49:43

@DartagnanX: na meg @Morbus_Hungaricus: Köszönőm az érdeklödő meg követelő kérdéseket jol esík hogy eszébe jútok valakiknek akik hüséges ólvasók!
Szerencsémre níncsen nagy baj csak el kerűlt az iklet (az az nem találtam jó témát az iráshóz jelelleg).
Ezér egyenlőre bocsánatot kérek de igérésem szerint hogy bisztos jelenkezek még ne féljetek tölle hogy néma maradok!
Web Analytics
süti beállítások módosítása