20010
10/12
4

TEGNAPI GYERMEK FÍLM: SÁRKÁNY NEVELLÉS

VIGYÁZZATOK HOGY VANAK BENE SPOJLEROK??? PÁR NÉHÁNY!

Kedves ólvasoim most megin eggy tegnapi fílm élményt fogok cikkbe öntení de ez úton a csak a 10 év (vagy keveseb) alatiak olvasanak mer eggy meséröl fogok andalogni. Az öregek most továb laposzhatnak engedélyel!

Szóval kedves kis barátaim tegnap nagy ízgalomal rángattuk be Dinát (ő a tesóm és olyan kicsi mint ti) a tv elé hogy végre van eggy neki való dvd videó fílműnk kölcsön ajándékba. Képzelhetitek hogy őrült enek (nagyon nagyon) mer szerencsére a leckéjét már el készitete és meg is ágyazot a le fekvéshez satöbbi. Az alkotásnak aszt a cimet atták hogy: Így neveld a sárkányom!

Aról szólt az alkótás hogy van eggy fiú a Vikingek (nagy harci nép de nem olyan gonoszok) főldjén aki kicsit búgyútán visselkedik de egycer eggy sárkány rohamba majnem sikerűl ki csinálnia eggy veszedelmes tűz okádó dögőt. Szerencsére nem vólt anyira lelketlen hogy végleg ki púrcancsa a ragadozó elenségét és ezér inkáb veszi a fáradcságot hogy meg barádkozon vele, magához édesgeti és föl neveli (idegen szóval: házisaitja). Na közbe persze ezt nagy titokba tartya az agresziv faj társai elöl akik ara kébzik ki őt (Hablaty a neve szerint) hogy egy könyörtelen gyílkoló gépezeté váljon. Sikerűl neki? Fel áldoza a kis barátját a hold töltei démon idézésen? Vérbe fog fűrdeni az egész falú? Nem! De ti magatók is meg látyátok ha rá veszitek aputokat vagy tesótokat hogy ti is nézétek már meg eszt a múvie-t.

A rendezői szerintem azt akarták súgallni ezzel a fílmel hogy hiába hogy ki lógúnk a sorból (mer csenevészek vagyúnk vagy mer gyöngék) azér még lehet maj barát nőnk (példáúl Asztrid) meg hogy lehet hogy az elenségeink igazából jó barátok? Lehet szóval ne öljétek meg lécives őket. Még ara is meg tanít a fílm hogy a csonkára fogyatékos barátainkat becsűljük meg mer sokat tanúlhatunk töllük meg különbe is jó fejek lehetnek attól még hogy valami le harapta a lábuk.

Ímformáciok apukáknak meg szülöknek (udpade a nénnye tanácsára):
K: Van bene vér? V: Nincsen se emberi de még álati se!
K: Meg hal bene valaki? V: Senki se és nem is emlegetnek ilyent bene (sárkányokat se mútatják ahogy véletlen ki púrcannánank)
K: Van bene alkohól vagy kápszer fogyasztás? V: Dehogy van! Tiszta ilyen jelleggel.
K: A Sex-szel hogy ál ez a fílm? V: Nincs bene csak eggy puszi. Álatok se üzekednek bene.
K: Csúnya beszéd? V: Eggyáltalán nem jelemzö!
5 kényes kérdésből 5-be jól tejjesít.

Szívesen ajállom azoknak akik szeretik a mese faju fílmeket mer valóba jó kis valamit láthatnak 1,fél óra alatt. Nekűnk irtóra tetcett a fílm szóval most tesóm álandoan nyagat hogy legyen már nekűnk is egy ilyen kis jószágúnk de maj meg magyarázom neki hogy ez csak mese vólt és inkáb eggy lajhártra gyűjcsünk. Remélem bele megy. Víszont látásra!


Eggy pár kép a mozgo képböll:


Ki képbzésen a gyerek hadsereg, nem kel félni a lábatlan öreg úrtol mer ő is Viking és jó a szíve!


A fekete bestia kívánólag néz Hablaty kezére, légy bátór hős barátóm mer különbe lehet hogy mindened le akarja harapni ha gyávaságot mutatc!


Egy szívárvány szinű dög szaglássza a komísz íkreket, ne rettegjetek nincs tűzköpő állásba!


Asztrid repülésen vesz részt, remélem már látod te szőke amason hogy menyire hasznos lehet egy dragón a kéznél!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
4 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr682364915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.10.12. 14:22:03

@Morbus_Hungaricus: Köszi szépen közbe nénikém tanácsára még ki frisitetem a felnötek részére is. Csak igy továb!

DartagnanX 2010.10.13. 16:55:39

Ez a frissítés adja meg a savát-borsát!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.10.13. 19:12:52

@DartagnanX: Ezt a nénikémnek köszönhetem aki nagyon jó ötleteket túd adni a fejlödéshez. Aszt hiszem töbet fogok rá halgatni hátha még jól sűlnek ki a dólgok.
Web Analytics
süti beállítások módosítása