20010
09/06
2

ÍTT VAN AZ ŐSZ :S

Ebe a bejezzésbe egy szomoru dologrol fogok irni még hozá aról hogy vége van a szép nyári idöszaknak és ezér fel kell készűlni az öszre lasacskán a fene vigye el! Nállúnk ez ugy zajlík hogy össze gyüllik a Kuppak Tanács és meg beszéljük a tehendöket maj apa föl ügyelete és vezényelése alant meg probáljuk végre hajtani a ki tűzöt célokat. Ebbe az évbe igy alakúlt ki a jezzőkönyv:

1. A kertböl ügyesen be kel pakólni a súfniba a nyári hólmikat ugy mint példának okozójaként a szép üllő garnitúrát a nem tél áló növényzettet az elől maradótt kerti szerszámozást. Ebbe főként Dénes és Apuja fog segédkezni egymásnak mer az ilyesmi férfi múnka.

2. A súfni meg felellö rendbe tétele útán a szórgos női kezek színre lépése következményeként nekik az lessz a fel adatúk hogy a ridegen tartót macsekoknak vész tározót alakitsanak ki hogy ne álljúnk a bécsi ujjkapura bámúlva ha véletlen hírtelen el önt minket a csont szirítóan űvöltő hídeg. Főleg a kintieknek szügséges ez az óvó intészkedés!

3. Mindenkinek haladéktalanúl el kel pakkolnia a nyári lenge őltözetét (a nőket ez ügybe kűlön elenörzés alá fogjuk!!!) és ideje elö veni a réteges őltöszködés kelékeit. (It még van eggy bekezdés aról hogy hogyan használjúk ezeket de ezt mindig csak át másóljuk az elözö évröl mer anyira nem érdekes már túdjuk).

4. Apa és Dina végíg járja a tejjes házba az öszes nyilló zárot hogy meg-felelöen szígetelnek-e??! Ne legyen cúg a hideg éjcakákba mer vesegyúladást kaphatunk. Ha javitható hibát találnak akor lesznek szívesek meg csinálni vagy szerelöt hívní!

5. Dénes és Anyuja (plus a Mamája segithet) szánba veszik hogy menyi fa maratt még a kandallóba fűtésre. Legyenek szívesek ne pánikkolni és túlzásokba esní mer valo szinüleg elegendö van még nem kell mindgyár több tíz vagy száz(!) mázsákat rendelní a fa vágó gyárból!

6. Dina fel adatja hogy rá szoktasa a benti macskákat a keveseb csánborgásra most már ideje van meg barátkozniúk a benti rabbság góndolatával.

7. Mível hamarosan irtó sokat lessz sötét ezér Anyu és Nagy Mama fel adata a világitó testek le elenőrzése és föl írni hogy menyi villany kőrtére meg vész esetére gyertyára van szügségűnk. A bevásárlásba Dénes fog segítni de ne halogasa a végtelenségíg mer most még lehet bicyclivel közlekedni és az kényelmeseb.

8. A nők resort-ja hogy a tartos táplálékrol gondoskodgyanak. Azokat a kónzerveket amik a tél vége elött meg rohadnak vigyék el a tenplomba adománynak vagy a házalló krisnyásoknak adják át. Helyükbe meg amit jó izűen el fogyasztotúnk legyenek szívesek ujjat vásárólni. Ha sok kel Apa segít kocsival! Legyen elegedö menyiség fel kel készűlni mínden adhatóságra.

9. A Kazán szobát adig zárva tatjúk amig nem lesz valóba hideg mer sporolási szenpontból nem kívánatos hogy valaki csak ugy úk-múk-fúk légböll kapva el kezdgyen fűtni. A végleges dőntésre újab döntést hoz maj a vezetöség.

Panda-Koalák segitik eggymás tul élését a hírtellen jöt havazásba. Na ílyenre is fel kel készűnűnk manabság, ere való a tervezetűnk!

Címkék: család
Komentálj hozzá!
2 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr332274595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morbus_Hungaricus 2010.09.06. 12:49:30

Ne felejtsétek el vízteleníteni a kerticsapot!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.09.06. 16:25:19

@Morbus_Hungaricus: Valóba de jó hogy szóltál! Tavaly bele estűnk ebe a hibába és csoda nagy morgolódás volt miata :S Montam is Apumnak aki meg dicsért ezér az ötletér szóval az ő nevébe is köszönöm szépen!
Még az eresz csatórna rendszcer ki puccolása is fel vetődöt. Meg látjúk az igényeket kiváncsi vagyok.
Web Analytics
süti beállítások módosítása