20010
07/27
0

PÉNTEKI FÍLM: IMCEPCIÓN (EREDET)

VÍGYÁZ LÉCIVES MER APRÓ SPOJLER DARABOK LEHETNEK IT!!!

El felejtetem szólni hogy pénteken megin moziba vittek el únoka tesómék és ebbe a blogbe jezzésembe eszt a hibámapt pótlom ki. Lécives legyetel megértően viszonyulók hozzám mer nem direkte volt a hibám hanem véletlen figyelmetlenség :S Szóval azt a fílmt néztük meg hogy az:

AZ IMCEPCIÓZÁS HATALMA (INCEPTION) igazi mozis címe meg hogy az Eredet de ez nekem nem tetszcik ugyhogy ujjra fórditottam.

Ez a fílm arról szól hogy a fő szereplő eggy álom tólvaj aki olyan ember hogy bele megy valaki fejébe amig az jó izűen álmodik valami szépet és ott a fejébe tolvajlik fontos dólgokat meg titkokat. Szép kis fóglalkozás monthatom de ebbe nincs bele szólásom ugyhogy csak roszizűen csóvázom a fejem és tekergetem a szemem. Víszont a film jelentös részébe meg fordúl a szerepe mer nem tolvajlik hanem épen elenkezőleg: imcepciózik! Ez azt jelenti hogy bele rak valami gondolatot valaki más agyába hogy a szerencsétlen pondró azt hidgye hogy ő gondolta ki arról a valamiről hogy milyen jó ötlet lenne meg csinálni. Asztán fogják magúkat és ezér a célér össze vissza álmodnak minden félét. Jó változatos volt mer volt benne havas pálya, kínai pagodás pálya, Nevjorki és aszt hiszem Iszlámábádi is (ebbe lehet hogy tévedek bocsánat miatta).
A grafikája szerintem közelitöen tökéletesre síkerült nagyon ügyesen ki csinálták. Ami még tetszcett hogy jó pofa szinészek voltak benne szerencsére sikerűlt még eggy alakváltót is bele csempézni a storiba ami szerintem nagyon fel dopta az egészet és meg pikantírozta! Szúper ötlet és ratulációt érdekel.

A stori többi részét nem poénkodom el csak a tanúlságot: ami az vólt szerintem a rendező szíve álltal hogy nagyon vigyázunk az álmainkra mer ha meg valósúlnak akor borzasztó dolgok is ki jöhetnek belölle (itt egy stori elemre góndolok de ez eggyelőre titok akinek még nem látta.)

Mi mást is mónthatnék rolla? Azt hogy irány a hűs movie terem és szemlélődgyétek meg ezt a csodás fílmet hátha közbe jót szórakosztok. Nem míndenki fog túdni ez benne van a palkiba (inszomiások vagy ideg gyengék példáúl) de azér reménykedni még szabad? Ígen!

Jó mulatcságot kívánók.

Eggy két kép a fílmböl:

Engedgye csak meg kis barátom hogy be mútatkozak: A nevem mister Cobb a kép ernyö végébe meg a barátaim találhatók!


A világ híres jelenet amikor föl gyöngyölődik a város, ilyen is csak az álom gyárba lehetcséges (remélem)!


Nundzsicuzás a ravitáció mentes Hilton hotelba, lécives vigyázatok magatokra ki ne röpüljetek a világ űrbe a nagy búnyó hevébe :S


A jappán ember annyira meg ijed hogy álmába ki csalták hogy pistol-t ragadt, jó lenne ha senki se sérűlne meg ugyhogy okosan csatározzatok kérlek!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr522180453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása