20010
02/16
0

21.DIK TEST: ICO MENEKŰLÉSE A ROMVÁROSBOLL

 

Kedves ólvasoimnak szánt cikem a mai napon eggy kicsit régi de nagyon időáló jó kis játék lessz. Az a címe hogy az:

ICO (magyarúl IKÓ-nak kel ejtni ere figyeljetek oda)

Amin nem jelent mást mint egy kis fiú nevét akinek a bőrét magúnkra veszük fel és vele fogúnk mászkálni a játékba. (Azér kesztem el ezel játszcani mer a mostani kedvenc vídeóm eggyik elözménye.)

A játék lényegje
Kicsit már le is írtam hogy Ico fiúcska kalangyait láthatjuk le peregni a szeműnk láttára. Azér kerűlt bele a játékba mer gyerek és valamiér szarva nőt neki ami nem tetszcik a falujának a lakósainak. (Szerintem félnek tölle hogy valakit meg szur fogócska vagy Aggyuramkatonát játszcás közbe). Na szóval ki taszajtyák magukbók a kis flótást és be kerűl egy kietlen várba. Ahól találkozik egy kis lányal akit ugy dőntűnk hogy most azonal meg mentűnk mer amugy is csak unjuk már magúnkat. Szegény lány (ugy nevezik hogy Yorda) elég ügyetlen (kicsit emlékesztet tesómra) ezér babusgatni meg irányítgatni kel a kezét fogva ügyesen. Kezdögyék a nagy szőkés!

A látványoság
A mai szemeknek már lehet hogy nem tetszcést ókoz. De én ezér nem vonogatok le mer el ísmerem hogy régi program és akor kevesebet tuttak a látványrol még és nem fedeszték fel a szép dolgokat. A Playastation 2-ő-re készült játékokba szépnek számit amúgy is. A fígurák szépek és kelöen aranyosak. Csak az elen ségek félelmetesek a grafikumuk álltal. Ilyen fekete fűst lények (lehet hogy inen lopták a Lost - Elveteműltek cimű fílm eggyik gonoszát?! Lehet ám!). Azér nem kel retegéstöl tartni de lányok egy fiu tesóval vagy barátal játszcák csak ajállásom szerint. A pontozásra adok neki 4,5 pontot a jó índulatom jeléűl.

Jáchatóság
Ebbe nagyon jó a játék. Majnem mindíg ara szaladúnk amere akarunk és tudunk ugrani meg bottal hadonázni is. A legjoban tetcő dolog nekem hogy kézen fogva tudjuk húzni vonszolni Yordát de lehet hogy etől páran majd irtóznak akik nem szeretik a lányokat. Mível nagyon egyszcerű nem is akarok eről töb szót szaporítni és ki osztom a kérlelhetetlenűl magas 5 pontot.

Zene és hang
Sajnós bánatósan konspiráltam ki hogy alig tetek bele zenét. Kár érte de abba igazúk lehet hogy eggy ilyen el hagyatót várba ne várjon senki hárfa vagy akár rokc muzsikát. Azér kár. A hangok viszont szúper jók. Sokat fúl a szél halatszcanak madár csippanások és a legnagyob őrömömre biszony bizony a Trikós játék előzeteséböl meg ismert macspatkánygalamb fajú álat kiáltásai is!!! Mindig köny szökik a szemembe tölle. Ha akarjátok most nézétek csak meg aszt a videot de elöte adok 4 pontot:



Hangúlat
Fermonemális!!! Aszt hiszem edig majnem ez a leg hangulatosab játék a világon már. Mamámat is a tévé elé ragasztya és sokat kiváncsiskodik hogy miért csináltam az úgrást példáúl. Tesóm nagy izgalomal drukol és mesélése szerint már álmodot is a játékal! Hát enyire jól hangulatos. Titkolom de néha el érzékenyűlök a meg hatodotságtol játszcás közbe mer ojan emócoimális jelenések is bele vanak téve. Sose adnám föl hogy meg mentsem a kislányt (Yordát) a halál karmától ahová a füstmanók akarják be szíbkázni. Ha nem lenének póntozási elveim akor 5 pontnál töbet osztanék ki de igy csak enyi lehet a jusa.

Ki tartás
Monthatom ki tartós elégé. Eggyrészt mer sokat kel gondólkodni hogy most mere menyünk már kedves Yorda adj tanácsot (de nem sokat beszél aszt is urugvájiul és nem értjük) másik részt meg azér mer sokat csináljuk hogy csak nézegetjük a gyerekeket és beszélgetünk a családal. Jó hogy ezt a magányos falkasok nem fogják csinálni de akor is bele számitom a pontokba amire 5 pontot adok mer kétszcer is végig lehet játszcani.

Ajállások :( vagy :) ? Keresdd magad!
Akiknek ajállóm :)
- Akik nem félnek egy nagy el hagyatót romos várba ahol füstöt lények támadnak néha napján.
- Akik szeretnének valakit meg menteni (Yordát példáúl)
- Akiknek van Playstation 2-őjük mer fogni kell ehez.

Akiknek nem ajánlóm :(
- Aki irtózik hogy egy lány kezét meg fogja
- Aki ídeges lesz ha olyan külföldiűl beszélnek hozá amit nem ért

Verdiktuúm és Öszesítés
Nekem elég jól tetszcik ez a játék ezér szivest örőmest játszcok vele. Ha csak eggy pont jöne ki a végére (még nem túdom nem attam ösze) akor is ajállanám mindenkinek akár hogy is tíltakozik (más szoval: ággál) elene. Meg számolva 23,fél pont let a vége redménye ami-höz gratulációmmal látom el.

Nagyón köszönöm a tesóm meg ez útal mamám segitségét is (sokat kérdez és igy segit el méjűlni ebbe a kelemes világba).

 

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr381762969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása