20009
12/08
3

TEGNAPI HALÁL ESET

Nagyon rosz dolog tőrtént tegnap sajnós :(

A kedvenc fám a kertbe már nyáron is betegeskedet nagyon kevés levélt eresztet ki magábol. Azér ara még jó volt hogy fára mászunk rajta (én tesom és a macskák is). De tegnap dél útánra ki jötek a favizsgáló emberek akiket apumék hívtak hogy nézék már meg mi baja. És ere ki deriteték hogy halott lett a fa ugyhogy most maj ki kel vágni.

Nagyon sajnálóm mer sok szép emlék füződik hozzám. Rajta tanúltam meg fára mászni amikor kicsi voltam. Tesóm is. Még Latika is!! A cicák legszeb nyári foglalkozása az vólt hogy minél magasabbra versenyeszték magukat rajta. Latíka is sok szabad idejét töltöte el rajta. És sose haraguttunk rá ha le estűnk rólla. Még azt is ki terveztem már hogy építetek rá apummal egy faházvackt mint az amerikai fílmekbe van de már ez is meg hiusúlt.

Azér nem szomorkodok túl mer igy elég sokáig fogunk túdni a kandalóba tüzelni apum szerint amit téli órákba minnyájan szeretűnk.


A macskatévé: mível a cicusoknak is ujj foglalkozás után kel nézniük. Reméjjük nem bútulnak el tölle.

Komentálj hozzá!
3 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr531583344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metz 2009.12.09. 12:22:50

Zseniális! Óriási pofon a maradi nyelvészeknek.

István M. 2009.12.10. 19:17:53

Fógadd özsinte részvéttemet!!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.12.11. 12:25:45

Kőszönöm a tetszcési indexelést és a részvéti nyilvánitást is elégé! El kell most nálúnk sajnos. De élezeűnk a sokból szóval senki se agódgyék.
Web Analytics
süti beállítások módosítása