20009
11/16
0

18. TESTEM: BRAID (COFP)



FÍGYELEM REND HAGYÓ TEST AMI A VÉGÉVEL KEZDŐDIK!!!
(KÍSÉRLETI JELEGEL KI FEJLESZTET TESTELÖI RAVÚR)

Köszönöm a tesóm segítségét (emlékezet a ki osztot pontókat és nagyon ügyesen oldót meg rejtvényeket)!

Összesités
Csak gratúlálsunkkal iletve túdok a játéról értékelni. Nagyon érdekes meg egyedi ajállásommal látom el! Ha össze adom a pontyainkat akor 24 jön ki ami nagyon magas de nem sajnálom a fúkar-talanságúnkat. Enyit akartam írni eről a szép játékról. Köszönőm a jó éllményt.

Ajállások! :) vagy :(? Keresd meg magad!
Akiknek ajállom :)
- Ha valakik szeretnék vissza tekerni az időt mer csak it fogja túdni a valóságba nem
- Ha valakik szeretnek jó sokat gondólkodni mer itt irtóra fog kellni
- Ha valakik szeretik a szép muzsikalitást mer szerintem ebbe jó ez a rész

Akiknek eggyáltalán nem ajállom :(
- Akik codoznak mer ha emg szokják a visszacsavarást akor ügyetlenebbek lesznek a CoDMW2-ba
- Akik nem szeretnek gondolkodni csak menni mer itt azér el kell töprengni hogy na most mégis merre tovább???

A kitartása
Két nap alat végig játszcottuk a nagy idő mamipulálás kaladgyát szóval enél a póntnál kénytelenül kardóskodnom kelet a le vonásér. A többiek fél pontot engedélyesztek szóval 4,5 pontot kapót. Índoklásom: szerint az a baja hogy csak kevés világba kalaúzolhatódunk el. Jó hogy ot töb ajtó van de akor is bele építhetek vólna mondgyuk egy jegest vagy sívatagos pályát. Kár érte sajgó szivel ragaszkottam a le vónáshoz. Reménykedgyűnk egy petcselésbe akor visza kaphat mínden levónt fél pontót!

A hangúlat
Kiválósága a gemmának! Nagyón jól szórakásztúnk anyira bele felejtkesztűnk az idő múlásába (és csavargatásába XD) hógy ránk sötétűlt és apának értűnk kelet jönie kocsival nem kockásztattúk meg a bicajozást. A csapatos játék sok örömel szólgál de a magányos farkasók se szomoroggyanak most hírtelen el és utálkozzanak a játékra mer a szép zenével és grafikummal kár pótlást ad. Míndenkinek szerintem. Sokat segit még az hogy kis regénykéket lehet ólvasni a pájázások előt de amúgy ez picikés szomorkás leg többet úgyhogy óvatosan olvasák a debresziós játékos barátaim. De e miat nem vóntúnk le ígyhogy 5 pont nagy egyet értésbe a jusa.

A zene
Hát nekem ez let az egyik kedvenc zeném a világba. Remélem el índitotátok a vídeót és ti is épen algatjátok. Na ilyen szép és nem csak eggy van bene. A töbi dolog hang hatási is elég szép így szerencsére síkerűlt meg gyöznöm míndenkit hogy adgyunk 5 pontot. Nem vólt túl könyű de meg érte a kicsi veszekszést. (Aztán ki békűltűnk mer nyomtúnk egy négyzet gombót és visszacsavartúk az időt XD)

A jáchatoság
Hát elég könyű irányítni ezzel nem lessz senkinek se baja. Mínd ösze csak a bal óldali zsojsztickot kel nyomni a menéshöz az ikszet az úgráláshoz a kőrt az ajtón bemenéshez de ez ritka szóval ne ijedgyen emg aki útálja ezt a gombot. Néha még a végén kel a három szöget is de azt nem mondom meg miért míndenkít hajcson el odáig a kíváncsiság XD. Ja és a leg fóntosabat se felejthetem el a kocka gomb! Ezt fogja míndenki a leg töbet nyomni mer ez adgya a kvineszenciát az időcsévélést! Ezt az első 2-3 játék orákba nehéz lesz meg szokni hogy mi meg hogy. Fúrcsa lesz hogy vissza felé szalad a babánk?? Igen az lesz de meg éri meg szokni eszt megmondhatom. Kivételezés nélkűl 5 pontot adot rá a pontozó ósztagunk szóval jó eredményel zárt a jáchatóság.

A látvány
Aszt kel mondgyam szó szerint hogy festöi (nézétek csak meg a képeket na ugye).! Nekem nagyon tetszcet ez a fajta módozata a grafikumnak mer kelemes emlékeket ébresztet benem (régen oviba keddvenc foglalkozásóm volt a vízfestékel művészi dólgokat alkotni). A családba másoknak is tetcet kivéve tesóm aki nem díjaszta a gonosz nyuszik áradását a képenyőre és fej csóvával birálta a készitőket. Ezen kivűl csakis 4,5 pontot tudúnk adni az öszesítet pontozásúnk miatt. (Ne szídjátok léci tesóm a le vonásér).

A játék lényegje
Az hogy tanúljon már meg valaki gondólkodni a sok gyilkolás közbe. Mer itt fogni kel! Mível eggyrész ugrálósnak tüník a játék de tele van pakkolva lógikás dolgokkal meg fel adványokkal. Ezeket jó lene meg oldaní ha a cél szerü puzlé darabokat meg akarjúk szerezni. Jó lene ha mindenki meg akarná mer különbe nem szol semiröl a játék. Az adja a savát bórsát az egész-nek hogy a fígura akinek a bőrébe bujunk a kontroler álltal képesége szerint túdja mamipulálni az IDŐ-t! Míndeggyik világba máshogy de a lényeg hogy állandó mértékkel visza túdja tekerni. (Ere útal a foradalmisága a testnek hogy visza felé írtam meg XD)

Ez ajáték a PSN-nettwork-ről tőlthető le (pénzér sajnos) és azér írok mer sok jó élményt szerzett nekem. Amít ez úton is kőszönök szépen. Únoka tesóméknál játcotúnk vele többen gyerekek és írtó jó hangúlatba nagy gondolkodások között.

BRAID (magyarán: Hajfonat más nevén: Copf)

Sziasztok megin! Néhány páran reklamálóztak nállam az előző (Modern Hadvíselés 2-tő) test rővidsége miat szóval megin egy hoszú ciket írok egy félig ujj játékrol ami nem más mint az hogy a:

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr681528675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása