20009
11/05
komment

16. TEST: KATAMARI FOREVER (MÍNDÖRÖKÉ KATAMARI LABDA HAJTÁS!)


Alá fesö zene a jó hangulatér tesék nyúgottan olvasás közbe halgatní!

Végre megin eggy ujj játék testjével jelenkezem! Azér választotam ezt a jó kis gemát mer nagyon jó kedvet okozot játcás közbe és mer a tesóm is szereti szóval ő is segithet testelni. Az a játék címe: hogy a

KATAMARI FOREVER (Míndöröké Katamari Labda Hajtás)

A játék lényegje
Az lett a lényegje hogy egy kis manóbabával a Hercegel kel egy galacsinos (úgy nevezet Katamari) labdát hajtani és fel göngyölitni a világot. Bisztos sokan a homlokotokra csaptók hogy na de mégis ugyan miért tesék már meg mondani legyen szcíves tísztelt cik iró úr?! El mondom ne érje szó vagy vádlás a házelejét. Azért mer a tőrténet szerint a Kosmos (más szóval a Világ Egyetem) kirája el szunyókált és a kis fia (mink) és az unóka tesóink csináltunk egy robot pót császár uralkodót ami sajnós roszul sült ki. Prógramozási hiábavalóságok miat le púsztitota az öszes csilagót az égrőll a robot emperór. Nagy let a baj de helyre hozúk. A sok dolgot ösze gönygyölitjük és eből ujj csilagok lesznek.
De van másik fel adatunk is (Őszetet játék!!! Plúsz pónt ez jó elö jel!). Bele túdunk meni apunk álmába és ot azér gönygyölitgetűnk hogy a jó emlékek meg idézésével eszébe jusunk apunknak és ébredgyen már fel legyen kedves a Jóisten szerelmére mer nincs ébkézláb úra a Világ Míndenségnek!

Látványoság
Bórzasztoan egyedi ez nagyon szeretetre igényt tartó dolog bene. A menű is gyönyörű 3D-és lapozós könyv ímitátor. A játszcás közbe pedíg mínden féle szébség van bene. Példáúl igazi apunk álmába elösszür fekete fehérség van de ahógy gyűjtögetve kedveskedünk neki máris szép szinesé válik az elmélye világa! Zsineális dolog bravurós programozás szerintem. De más hol is elég szép és ami leg fontosab a mi családúnkba hogy irtóra aranyos. Mindenki kedves bene (ahógy tesóm mondná vagy maj fogja is: cúkik). Szóval teljesen nyugott szível túdom ajállani kicsiknek ha valaki kérdöre von ebbe az ügybe. A grafikúmra tehát ki osztom a maximálisra sikerűlt 5 póntot. Előre is gratúlálok.
Tesóm szavai ez ügybe: Neki nagyon tetszik csak kicsit panaszkodot a szögletességre. Fél póntyába kerűlt a programozóknak ez a baki mível csak 4 egész fél pont a jusa hugómtóll.

Játszchatóság
A vílág eggyik leg sajátcságosaban irányítható játéka. Eggyáltalán semi másra nem lesz szűkségűnk mint a kető hűvely ujjunkra mer csak a két zsojsztickot kel maj terelgetnűnk. Még pedígy ugy hogy ha mindent elöre hajlítúnk akor előre megyünk ha pedíg hátra akor tólatva huzzuk a galacsín hajtványt. Fórdulni ugy tudúnk hogy az egyik kart ellőre a másikat hátra irányitjuk (példáúl a balt ellöre és a jobbt hátra.). De elég könyü ne ijedgyetek meg. Ha valaki nagyón prófi lessz akor még azt is meg csinálhattya hogy felrántya az egész irányítót a kezével és akor a kép ernyőn is szőken eggyet a Herceg. De ezel óvatosan bányon míndenki nehogy le verjen egy fél pohár kólát a szép szönyegre mer sírás lehet a vége! Elő fordúlhat. Értékelésem a kis veszélyeség dacának elenére ís teljesen 5 pónt. Nem vólt levonási ok.
Tesóm szerint: is 5 pont ő nagyón élveszte az irányitást. Nagy korába most tank vezető szeretne leni mer apum (az igazi nem a Világcsászár) szerínt olyan irányítása van mínt egy: páncél autónak.

Zene
Remekbe van öntve. Nagyon vidám zenéje van. Anyum és mamám kedvence. Néha ólyat is csináltúnk hogy a játékba épitet zene lejácón keresztül hallgatúk csak a dalokat (Mer ilyet is lehet!). Az idoseb nöi család tagók szóval nem bánták meg ha dél útán ezel a játékal hangosan játszcottunk. Hozá adom hogy néha jappánúl énekelnek bene viccesen amiken jókat kacagúnk és ezér is emeli a jóságot. A muzsikalitásra szóval kijár az 5 pont mese nélkűl.
Tesóm azt üzeni hogy: nem olyan jó mint a Lokorokkó szóval szígoru szivvel levonásba részesiti. 4,500 pont a vég ítélése.

A hangúllat
Már ítram a zenész szexcióba hogy milyen jókat és harsányan nevetűnk a játszcás közbe szóval ki is osztódhat a jussa: 4,5 pónt. Azér még indokolm továb ha szabadna kérnem. Azér is jó (a hangúlat) mer aranyos szereplök vanak bene és jó a történet. A bele élés se káros mível jó célokat szólgálúnk mer példáúl csilag nélkűl a hajósok tájékozatlanok! Más részt meg apunk végitéletes álmát kel meg szűntetni. Szóval a jó cél is ki van pippálva. Semi se hibázik. Gratúlálok a tejességér. A fél pontot apúm kedvéért vontam le mer ő már morogva vonúl olvasni ha be teszük a zenéjét halgatní.
Tesóm: azt mondgya hogy kíváló akár milyen szigoru hangulatba van most (télleg abba van nem túdom mi tőrténhetet ma vele) akor se vónhat le. Szóval nálla is 5 pont.

Ki tartás
Nagyon ki tartósra sikeredet ez a játék. Két parancsolónk is van (eggyik Apúnk az Istencsászár a másik a Robotapu a kópia másolat) akiknek a kedvéért cselekední kell. Szóval sok fajta pája és kűldetés vár maj ránk. Nem akarok le szpojlerezni semit így ez maradgyon títok. De anyit mondok hogy nem mindíg csak tapasztásra kel használni a labdácskánkat...
Van bene multy is 2 játékosnak. Ílyenkór vagy egymás elen játcunk (én eszt nem szeretem anyira) vagy segítve görgetűnk. Ez a jó! Végleg adok neki 4,5 pontót mer már vólt első kető része és lehet hogy valakik megúnják hamarab. Amig ezt nem javitjtyák ki adíg jógos a fél pontos fosztás.
Tesóm: nem érdekli a panasz! Szígora elenére meg adgya az 5 pontot mer inkáb most is játcani kivána nem cikket irni. (De ezt is meg kell tanúlnód hugócskám...)

Ajállások :( vagy :) ? Keresdd magad!
Akiknek ajállóm :)
- Anak a valakiknek aki szreetnek segitni a világegyetemen mer az eggyik célúnk ez.
- Aki szeret apukája álmaiba lenni mer itt a fele időbe ott lesz
- Aki szeret galacsínt hajtogatni amire felragad akár a Főld gömb is.
- Aki szeret jappán zenékre figyelni néha mer itt az fog a fülébe csengni.

Akiknek nem ajánlóm :(
- Anak aki dúrvaságot keres mer it nem találhat rá.
- Aki fél a forgó dolgoktól véletlen mer it mindig pörög előttűnk a Katamari lapda.


Verdiktuúm és Öszesítés
Pontokra bóntva nállam 24 pont kerűlt ki a karmjaim közűl de nem sajnálom tölle söt örülök a szivem csűcskén. Tesóm adakozása: 24 pónt. Szép tejjesitmény.
Összesen ez egy szúper játék nak sikerűlt. Csak gratulálni túdok a készitöknek és magamnak hogy ki sikerült választanóm! Meleg szivel ajánlóm a barátaimnak és másóknak is. Jó görgetés kívánok míndenkínek csak léci a lajhártokra azér vigyázatok ha találtok bene.

Köszönöm a tesóm segítcségét nagyon sokat síkerűlt most neki!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr311496704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cirmi&Malac · http://cirmiesmalac.blog.hu/ 2009.11.05. 18:05:45

Te direkt írsz ilyen lehetetlenül hibásan? Annyira zavar, hogy olvashatatlan...

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.11.05. 20:07:22

@Cirmi&Malac: Bócsánat majd joban igyekszek oda fígyelni :(

Cirmi&Malac · http://cirmiesmalac.blog.hu/ 2009.11.08. 20:45:09

@Ken_Lee: Hát akkor ;) ezt kellett volna válaszolni:
Bocsánat, legközelebb igyekszem jobban odafigyelni. :)

No meg vannak ilyen 'helyesírás ellenőrző' dolgok tudod. Van a word-ben, az ingyenes Openoffice-ban, onnan kimásolva iderakva mindjárt jobb lesz. De van olyan csodás lehetőség pl firefox nevű csodaböngészőben, ahol a beírt szöveget is leellenőrzi helyesírásügyileg....
Sőt a könyvolvasás is segít némileg...

István M. 2009.11.14. 22:39:25

kedves DÉnes!!!

Ígazánn örűlök ,hogy ilyenekett is lehet tanálni mint ez a játégtesz!!!
Remélem még gyakran lyővök ide.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.11.16. 08:39:49

@István M.: Őrülők hogy meg találtáll! Gyere máskor is ólvasni a testyeim! Én is remélem!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2009.12.09. 23:31:10

@Ken_Lee: Kurva jó. Eddig azt kerestem, hogy a kommentekben is marad ez a helyesírás konzekvensen, és ez a válasz csattant :) Azt mondjuk nem tudom, Cirmimalac hogy keveredett ide, de annyira kellett a megjegyzése, hogy akár még a dizájn része is lehet.

Ja, és egy hibát felfedeztem a poszt címében, nem míndöröké, hanem mindörökké, kérlek, javítsd.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.12.11. 12:28:54

@Levéltáros: Kőszi szépen. Aszt hiszem igazad van a címel kapcsolatba csak már nem akarom meg váltóztatni mer az csalás lene a kritikúsaim felé. Válalom a fele-lősséget! (Apum szokta így tanitni mindig és ezér.)
Web Analytics
süti beállítások módosítása