20009
08/13
3

13. TEST: FAT PRINCESS

Megin új testtel jelenkezem hogy gyakoroljam az írást! Ez útal megint egy inter netről le tőlthető és Play Station 3-rom ra megjelen ő játékot fogok nektek le testeni. Aki ólvasta a várakozásos le írásom anak ísmerős lesz a cime de az se szégyelje magát akinek nem! Az a címe hogy:

FAT PRINCESSE (A kővér hercegkisasszonka)

A játék lényegje
A vérengzés! Eggy rész másik részt az hogy az el rabólt herceg kisaszonyunkat szerezzük már visza az elenség (píros vagy kék csapat) karmaiból mer különbe fel hízlalják és el koleszterinesedik meg a szíve tönkre megy aztán a kírályunk gonoszzá vállik és elkezdi ő maga le őlni az öszes alat valójit. Eszt meg nem akarjuk úgyhogy igyekszünk!

A látvány
Elég szép. Mindenféle jó színeket csempéztek belé és jó rajz fílmes is lett hogy csilapitsák a vértőll íszapos mezőföldek látványától ránk törő undort vagy hány íngert. Elég jol sikerűlt mer én nem utálkosztam játszcás közbe. Mindenki elég aranyos. Nem is szagat be a játék és jó nagy felbontásba megy (szerintem 1800 pé de ebbe nem vagyok bíztos). A látványosságra 4,5 pontot osztok ki mer egyedűl a jó efektek azér hiányoztak.

Jáchatóság
Szerintem elég jó. Azér is mer változatos. 5 faj közül választhatunk hogy kiket személyecsítsün meg. Úgy mint: parasztmunkás (ő majd építkezik meg kapál) a harcos (kardal fogja ki írtani az elenség ír magját) a lövő (nyilaz meg puskáz) a pap bácsi (gyógyítólag hat az ország társainkra) a mágiákus (ő tüzel meg jegel ezel ókozva gondót az elen ségnek). Játcás közbe is tudunk fajt váltni szóval ezér is jó a játék. Meg ha ki öli belöllünk (ne adj Jóisten) valaki az életet akor fel támadunk. Szóval könnyű is meg nem is de le voni nincs szívem így ki járul az 5 pont neki!

A zene
Szúperjó a zene is meg a bábúk hangjai is elég jó aranyosak. De víszont úgy se ere fog koncetrálódni a fígyelműnk a bele feletkezés miat szóval anyira nem lényeges de 4 egész 5 pont ki osztásra kerűl!

A hangullat
Menyei!!! Sőt anál is jobb. Főlleg ha inter neten próbálja ki az a valaki aki meg vete. És akor még jób ha olyanokal akit ísmerősének vall (vagy barátyának). Remekűl el lehet felejtkezni az időbe észre se veszi az ember és már el jött a le fekvés ídeje. De úgyse fog túdni senki aludni a sok izgalomtól de mindegy. Aszt híszem már nem títkolózhatok továb és be kel valanom hogy bízony ám 5 pont a járandósága!

Kitartás
Szerintem végtelen. Iletve egyszcer meg halnak majd a játszó társaink de adigra már mi is őregek leszünk szóval mindeggy. De a lényegje hogy nagyon nagy a kitartása az inter netes bele játszás miat. Ezér osztásra kerül a majnem makszimális 5 egész pont. Alig marad nálam valami XD

Ajállások :( vagy :)? Keresd meg magad!
Akiknek ajálom :)
- Akik szeretnek ölni vagy épitkezni vagy gyógyitni mer it ezeket lehet.
- Akik szeretnek király lányokat etetni meg rabolni mer itt kell!
- Akik szeretnek barátjukal meg ismerőseikkel játszcani inter neten mer ebbe a játékba elő fordúlhat hogy muszájni fog!

Akiknek nem ajálom :(
- Akik hánynak vagy okádni is tudnak a vér látványától mer látni fognak mű vért.
- Fogyó kúrásoknak mer finom sütiket is lehet látni a képen és csábító hatással birhat!

Összesités
Nagyon elégedet voltam a ki próbálásával enek a játéknak! Azt hiszem nem csalódtam bene jó viccnek igérkezik az ezzel játszcás sok-sok órán keresztűl is. Én aszt javasolom hogy az a valaki aki ara gyanakszik hogy a kedvence lehet az próbájja ki és útána vegye meg ha kedvet talál rá.
Pontozás úgy jött ki hogy 4,5+5+4,5+5+5 azaz 24 pontal rekord született majdnem!! Gratúlálok.

Köszönöm a tesóm segitcségét (nézte és figyelmeztetet ha támadás ért).

Komentálj hozzá!
3 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr451307299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foxhound1980 2009.08.13. 21:50:15

Jó kis test lett, de nekem egy demó mképp jólesne. Pláne, hogy igen borsos az ára.
Köszi szépen az beszámolót.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.08.14. 10:05:52

@Foxhound1980: Kőszi szépen hogy el ólvastad és írtál hozzá! (Te vagy az első az új blogomba XD)

Serintem ha túdod akor próbáld ki mondjgyuk egy barátodnál (énekem únoka tesómnál sikerűlt ez) akinek meg van mer elég vices de nem akarok senkit rá győzni!

Banyapapa 2009.09.01. 14:05:03

Végre ismét egy jó test:)
Web Analytics
süti beállítások módosítása