20009
07/27
0

11-DIK TESZT: THE LAST GUY (UTOLSO FIU)

Hoszú ki hagyás utáni visza térésem utáni első tesztem be melegítés képen egy elégé érdekes és egyedi játékról fog szolni. A Playstatition 3-rom rendszere atták ki és inter netről lehet le tőlteni. A címe az hogy:

LASZT GUY (Azt jelenti: az utolsó fiú)

A játék lényegje
Aról szól ez a játék hogy idegen orgazmusok támadják meg a földgolyót akik zombik és emberekre vadásznak. Mi pedig egy szuper hőst alakítunk akibe meg bíznak a városokba rekett emberek és ezér követni fognak minket. Ezt ki használva ösze kel szedni a házakba rettegve bujkáló embereket (csak az embereket a zombik elenségek ere mindenki figyeljen őket nem kel meg mentni!!). Asztán ha jó sokat ösze szedtünk akor a cél zonába kel vezetni őket ahol maj felszedi a nátó nagy csapatszállíto repülő gépe. Ha elég embert szedünk ki egy városbol akor az azt jelenti hogy bizonyitottunk a főnökeinknek és mehetünk más hová is menteni!! Igyekezzünk hogy ne púsztuljon ki az emberi faj!!

A látvány
Elég egyszcerű látványa van mer fentről látjuk a városokat meg az embereket. A szuper képeségünknek hála ég egy gombot lenyomva hőkamerásan látjuk a város hogy hol van sok ember és ezért tudjuk hova mennyünk mentésbe. De a zombik sajnos hídeg vérűek szóval ők ekor nem látszcanak. Pechk! A városok elég szépek mivel igazi kém mű holdas fotókat szereztek be a készítők!! Ezér adok neki 4,5 pontot mer máshol ilyet még nem láttam.

A jáchatóság
Mozgatni a kis meg személyesitet figuránkat a játék karal (joy sztikel) lehet ami elég egyszerűvé teszi. A szuper hő látást az X gombal és a gyorsfútást pedig a körrel lehet kezelni szóval semi örgödös dolog nincs bene. NA most mindenki meg is őrült anak hogy mijen könyű akor a játék. De nagyot téved aki beledől ebe a hibába!! Mért? Mer nem könyű hanem nehéz. Méghozá annyira hogy e miat le fogok vonni. 4,5 pont jár minden szigorításom miat.

A zene
A menübe kelemes indiai hangúlatú zene fogad minket a relakszációzás miatt hogy meg nyugodjunk a nagy mészárszék veszélyes helyzetek előt. A pályán az izgalmakhoz igazitoták (ez pluszság!) főleg amikor már kevés időnk van akkor nagyon pörgős lesz. Azér legalább fél pontot le vonok azér mer csak 2 és fél zeneszám van bene. Így most 4 pontot kaphat de az se kevés!

A hangúlat

Nagyon jó a hangulatja főleg azoknak akik nem félnek túlságosan a zombiktól meg szörnyektől. Ezér kicsiknek csak úgy javasolom hogy figyeljen rájuk valaki vagy sehogy. (Tesómnak akor engedem meg hogy játszék vele ha mamám vagy inkább én ott vagyok). Szóval a szuperhősködő hangúlat nekem nagyon tetszcett meg még az is hogy a világ minden szép városába be vetést nyerünk! Jó volt kicsit sétálni a Szidneyi óperaház környezetébe! Ere a kategóriára öt pontot kap töllem sok szeretettel.

Kítartás
Elég kitartós mer jó a hangulata és mert elég nehéz is! De másér anyira nem, szóval csak 4 pontot osztok ki remélem nem haragusznak meg a készitöi vagy egy rajongója! Öszesen 4 pont a díjja.


Ajánlásók :) vagy :( ? Keresd meg magad!
Akiknek ajánlóm :)
- Akik szeretik magukat szuper hősöknek kébzelni, mert eggy ilyet kell meg személyesíteni
- Akik ki akarják próbálni hogy mit csinálnának idegen lények világűri támadásába, mer itt ez a hejzet
- Akik embereket mentenének csak most az életbe nincs kit meg menteni, mert ebbe a játékba ez az eggyik lényeg

Akiknek nem ajánlóm :(
- Akik félnek a zombiktól, mert vannak a játékba
- Akik inkább leölnék a zombikat, mer itt azt nem lehet

Összesités
Szerintem az eggyik legjobb embervezetős játék amit ma lehet játszcani úgyhogy a mű faj szerelmeseinek nagyon ajánlom!

Pontozás
Ösze adva a kapot pontokat 4,5 + 4 + 4,5 meg öt + 4 pont egyenlő 22 pont a vég ítélet jutalma! Kicsit kevésnek tűnhet de ne ijedgyen meg senki etől még jó játék. Ajánlom hogy keresétek meg egy barátotokat ki próbálni ezt a szép játékot.

Köszönöm a tesóm segitscségét (eszembe juttata hogy Szidney tetszcet nekem a legjobban)

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr701272211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása